#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an aynı oyunu başkası oynasa gönderin gitsin denilirdi muhtemelen.

Sene başından beri fiziği toparlasın, ekim ayından beri de sahada yürüyecek hali olsun diye bekliyoruz. Ümit veriyor mu? Bana vermiyor çünkü kendine bakmadığı çok belli.

Fizik kalitesini toparlamadığı sürece de sırf aklı için bu paraları vermeye gerek yok, Uğur demiş 3.5 aydır akan oyunda golü yok adamın, bu kredi vs mevzusu da değil.

Kendisine ihtiyaç var ve artık kafasını sahaya verip dipçik gibi olmak zorunda, geçen maç önü boşken 5 m top süremedi, şu an kendinizi kandırıyorsunuz ama anlayabiliyorum çünkü güveniyorsunuz, zaten burada eleştiren de beklentisi yüksek diye eleştiriyor.

Ha eğer mart nisan olur yine aynı olursa ne kredisi kalır ne de geçen sene hatırlanır, eleştirenlerin de çekindiği nokta tam olarak bu.
Aynen katılıyorum .Bize göre maliyeti gerçekten çok yüksek vede bunun karşılığını vermesi gerekiyor.Ama aklı futboldami o biraz muamma .Maalesef ki..

Sparta Prag maçında büyük ölçüde hazır görüntü vermesi gerekiyor artık, Antalyaspor maçında da dipçik gibi olmalı. Mart-Nisan ve finali geçen sene gibi yapmalı.

Umudumuz var.

Wanda’nın hastalığı sebebiyle fiziğine dikkat etmiyor aklı burada değil demek de komik geliyor bana artık, kadın orada burada twerk yapıp duruyor çok bir sıkıntı yok gibi..

Sıkıntı bizim kulübün katar kulübü gibi olması, Icardi ve Ndombele‘nin program eşliğinde çalışıp belli bir kiloya düşmesi ve kondisyonu kazanması gerekirdi. (zorunlu) Arda A.Madrid’e gittiğinde dana gibiydi örneğin, 1 ayda dipçik gibi olmuştu.

Şu an aynı oyunu başkası oynasa gönderin gitsin denilirdi muhtemelen.

Sene başından beri fiziği toparlasın, ekim ayından beri de sahada yürüyecek hali olsun diye bekliyoruz. Ümit veriyor mu? Bana vermiyor çünkü kendine bakmadığı çok belli.

Fizik kalitesini toparlamadığı sürece de sırf aklı için bu paraları vermeye gerek yok, Uğur demiş 3.5 aydır akan oyunda golü yok adamın, bu kredi vs mevzusu da değil.

Kendisine ihtiyaç var ve artık kafasını sahaya verip dipçik gibi olmak zorunda, geçen maç önü boşken 5 m top süremedi, şu an kendinizi kandırıyorsunuz ama anlayabiliyorum çünkü güveniyorsunuz, zaten burada eleştiren de beklentisi yüksek diye eleştiriyor.

Ha eğer mart nisan olur yine aynı olursa ne kredisi kalır ne de geçen sene hatırlanır, eleştirenlerin de çekindiği nokta tam olarak bu.

e kendi yarattığı krediye göre yorumluyorum tabii ki, başkası olsa umudum çok daha az olurdu

ara verip döndükten sonra toparlama sinyali verdi bence onu demek istiyorum, takıma faydalı olduğu da aşikar hala yetersiz olsa da

maaşına da çok takılmıyorum bu adam sadece sahadaki performans olarak değil (ki geçen sezon şampiyonluk ve bu sezon cl gruplarını getirdi) saha dışında da inanılmaz bi etkisi var, maaşını çoktan çıkardı zaten de pek çok açıdan kulübe fayda sağlamaya da devam edebilecek bi adam bu kadar olumsuz bakacak bi durum yok yani şu an

sezon sonuna kadar böyle devam ederse tekrar konuşulur tabi

İcardinin kilo veya form sorunu yok. Adama top gelmiyor, oynadığımız her takım 10 kişi ile kapanıyor kaleye şut çekmeyi geçtim ayağına top bile değmiyor. Anca maçın son 10-15dksında rakip takım kapanmayı bırakıp öne çıkınca pozisyona giriyor. Son haftalarda ofsayttan attığı gollere bakın hepsi son 10-15 dk içerisinde.

2 sezon istikrarli oynayan yabanci sayisi bir elin parmaklarini gecmez. Genelde ilk sezonlar ruya gibi, ikinci sezon dusus trendi, ucuncu sezon sonu karsilikli fesih. Bu tanima uymayan Sneijder, Melo gibi adamlar da var. Umarim Icardi onlardan biri olur.

Icardi her maçta gol atıyor, atmıyor değil ama yarım santimle falan sayılmıyor. Ayrıca çok sert giriyorlar, resmen dövüyorlar ama penaltı falan verilmiyor. Bence iyi durumda.

Acilen şu sorunu çözmek gerek
1707052023146.webp

Bizim gibi orta halli Avrupa takımları için yüksek maaşlı oyuncular her zaman risk taşır. Form düşüklüğü, sakatlık gibi durumlarda zarar büyük oluyor.

Şu an transfer yapmamamızda bankalar birliği kadar yüksek maaşların da etkisi vardır. Oyuncu tedarik etmekte zorlandığımız için İcardi, Zaha gibi isimlerin tam performansına muhtaç kalıyoruz. Kadro derinliği yok gibi bir şey.

sosyal medyasina sinirlandirma gelmeli, göze batiyor artik, cok küfür yer bu gidiste duygusal bi adam oldugu icin morali baya bozulur.
Ne diyecekler? nasıl bir sınırlandırma gelecek sen onu takip edip kendini sınırlandıramıyorsun (sen dedigim genel taraftar kitlesi ) diye bunun neden kulüpten yapılmasını beklemek durumunda oluyoruz. Bunun kadar saçma bir şey yok rahatsız olan takip etmez bu kadar basit.

Adam serefsizin tekmesini yedikten sonra hoca tamam sen kenarda otur lig macinda Bakambu veya Halil oynasin derdi ama oyle olmadi maalesef.

Ne diyecekler? nasıl bir sınırlandırma gelecek sen onu takip edip kendini sınırlandıramıyorsun (sen dedigim genel taraftar kitlesi ) diye bunun neden kulüpten yapılmasını beklemek durumunda oluyoruz. Bunun kadar saçma bir şey yok rahatsız olan takip etmez bu kadar basit.
kardo ben linc yemesin diye dedim onu, duygusal adam, ugurunda ask sarkisi yakistirilmis, bu durumda kötü kelimeler onu demotive eder. bizim insanimizin agizi torba degil biliyorsun bunu. yorum bölümünü limitlendirilebilir mesela, kerem aktürkoglununki kilitli misal keza ziyechede yazamiyorsun.

Top gelmiyor lafı kadar komik birşey yok. Sen kosmazsan top sana gelmez

Adamın görevi gol atmak, gol atmak için ceza sahası yakınlarında durması lazım. Kendini boşa çıkarmak için orta sahaya, korner direğine mi kaçsın... Takımlar kapandığı için ortadan saldıramıyorsun, devamlı kanat organizasyonları ile gidiyoruz rakip kaleye, 10 ortadan 1 anca icardiyi buluyor. Asist ve rakip stoperleri üzerine çekerek takım oyununa fazla katkı sağlıyor bu hali ile.

Adamın görevi gol atmak, gol atmak için ceza sahası yakınlarında durması lazım. Kendini boşa çıkarmak için orta sahaya, korner direğine mi kaçsın... Takımlar kapandığı için ortadan saldıramıyorsun, devamlı kanat organizasyonları ile gidiyoruz rakip kaleye, 10 ortadan 1 anca icardiyi buluyor. Asist ve rakip stoperleri üzerine çekerek takım oyununa fazla katkı sağlıyor bu hali ile.
Önceki hali ile aynı değil şu an ilerde duzelebilir defansın kucağında oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt