#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sezon ne kadar iyidiyse bu sezon okadar kötü, sakat sakat oynadi adam resmen bitti, tamam esinin hastalik sorunu var ama artik toparlanmasi gerek. Gecen sezon ne kadar sevdiysem artik yavas yavas sezon sonu araplara giderse farketmez noktasina geldim.

Bu maç çok kötüydü sahada yok gibiydi. Sakatlıktan döndükten sonraki maçlarda hep pozisyon yarattı, asist yaptı yada takım arkadaşlarına alda atlık servisler yaptı yani o maçlarda kötüydü eleştirilerine o yüzden katılmadım ve katılmıyorum ama bu gün hiç bir şey yapmadı gerçekten çok kötüydü bu gün.

Kendine gel oğlum vala ihtiyac var 5 maç daha seri yapsak çekeriz fişi

barış alper yılmaz hariç an itibariyle kanat oyuncuları zaha kerem ve tete'den neredeyse hiç verim alamayan galatasaray futbol takımının forveti.

Ben umudu kestim artık İcardi'den

Sıkıntısı mental filan değil bence

Net olarak fiziksel anlamda bitik durumda

Çok güçsüz ve mücadele edemiyor

Topu süremiyor yahu daha ne olsun

Artık kendine gel be İcardi en azından ligin son 10 maçında takımın başına gelip şampiyonluğa götür bizi

Bi sikinti var da ama tam olarak ne cözemedim, gidisat hic iyi degil

Tam olarak neyi çözemediniz olm ya

Kendine bakmıyor, çalışmıyor. Aylarca yat sonra idmana çıkla olmuyor işte bu işler. Çalışacaksın.

Kopenhag maçından Bakambu girdikten sonra yaptığı etki yetmedi mi yav, adam topa gidemiyor işte. Eski hızı, çevikliği hiç bir şey yok.

10 milyon euro alıp, son dönemde oynadığı reklam sayısı, attığı gol sayısından fazla olan adamı övmek için boş yapıp duruyorsunuz aylardır.

Sanki biz kötü oynasın istiyoruz, Erencan Yardımcı olsa daha fazla katkı sağlardı şu an

Bu adamla ilgili bence en güzel yorumu şeytan Rıdvan yaptı, muhteşem futbolcu ama futbol önceliği değil dedi. Bence de öyle, geçen sene önceliği olmuştu ve neler yaptığını gördük, muhtemelen sıkıldı, şampiyon oldu, şampiyonlar ligi oynadı ve bitti

Sahsen suan begenmesemde yine soyle bir durum var , her mac ayrica. Gecen sezon bu yoktu pek. Hakemler de musade ediyor.

⬇️

Hiç bir şey yoktu bu pozisyonda, maç içinde de aynı fikirdeydim

Kendini öne atıp topa üstünlük kurması lazım faul için, böyle fotolara falan gerek yok

Bugün hiç suçu yoktu gayet istekliydi. ama 2 tane deve gibi azmanın içinde bırakıp tek bir tane düzgün asist yapamadılar bizimkiler

Fizik olarak bitik durumda. Bunda sakatlığın değil kendine bakmamanın etkisi var.

Hiç bir şey yoktu bu pozisyonda, maç içinde de aynı fikirdeydim

Kendini öne atıp topa üstünlük kurması lazım faul için, böyle fotolara falan gerek yok
Her mac kendisine mobbing uygulandigi bir gercek. Gecen hafta hem burada hem sosyal medyada bunu Galatasarayli muhabirler video goruntuleri ile paylasti, basta Levent A Spor'da. Cok sayida sert mudahalere maruz kalip penaltisi verilmedigi veya hic faul calinmadigi cok pozisyon var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt