#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Icardi'nin %100 iyileşmesi için belki 2-3 ay geçmesi dinlenmesi gerekiyor.."

Bu Dursun Ozbek ve Metion Ozturk'un isi. Onlar masadaki olaylari yonetmesi lazim. Icardi boyle diye, salarsa kimse mutlu olamaz.

Okan hoca her zaman koruyacak tabi ki oyuncusunu... Ben en azindan zekasiyla oyuna etki yapmasini beklerdim.
O zaman topçuyu eleştirmekte teknik ekibin işi. Kendi topçumuzu eleştiriyorsak aynı oranda hakkını da savunalım.

parasını verdiğin şey olarak görüyorsan hakkını da savunmak da görevin
Kesinlikle dogru. Bu sebeple de Dursun ve yonetimini de bu konuda elestiriyoruz, cunku bizi temsil ediyorlar. Ben simdi gidip, dava mi acayim. Örgütsel mantiga ters. Ben forma alirim, elestiririm ve destek olurum. Icardi de bu sekilde. Kapasitesi var, seviliyor. Bu kadar aleyhimize olan ortamda, bu sekilde oynamasi kabul edilemez ve bunu da elestirmek hakkim(iz). Yoksa cikip, kimse o cop bu cop demiyor.

Sakatlandığından beri akan oyunda gollerimiz

Zaha 7
Kerem 5
Barış 4
Mertens 3
Ziyech 3
Abdülkerim 3
Bakambu 2
Nelsson 2
Kaan 1
Davinson 1
Demirbay 1
Icardi 1
Sergio 1
Boey 1
Tete 1
Vinicius 1

Halil ve Torreira dışında daha fazla gol attığı kimse yok takımda. Böyle forvet mi olur. Pozisyona bile giremiyor doğru düzgün

Büyük hayal kirikligi maalesef. Gidisat hic iyi degil.

Antep macinda biraz toparlanma emareleri vardi oysaki, en azindan biraz ümitlenmistim. Ama son 2 mactaki hali korkunc. Toparlanacakmis gibi de durmuyor.

Böyle devam ederse sezon sonu satmaliyiz kendisini.

Form tutması zaman alacak sezon başı kampına geç katıldı üstüne sakat sakat oynadı 1 ay antrenman yapmadı yetmedi devre arası yine sakatlıklıktan antrenman yapmadı bu adamın çıkıp taş gibi ritim yakalamasını beklemek hayalden öteye geçmez.

Kademe kademe ilerleyecek Nisan başı gibi hazır olur %100'üne yaklaşır bir şekilde sabretmekten başka çaremiz yok en azından Mart ayının başlarında %80 seviyesine çıksa bile yeter.

Artık toparlamalı yoksa Vinicius'a daha fazla süre verilmesi gerekiyor.

Icardi oynamadığında daha iyi olacağımızı düşünmüyorum. Trabzon dep gibi bize açık oynayacak rakiplere karşı Zaha ve Barış ile daha etkili oluruz belki.

Sezon başı kampı yapmadı. Sakatlandı o ara yine antrenman yapmadı. Bu sezon düzelme imkanı sıfıra yakın.

bu sezonu geçelim,
gelecek sezon iş yapar mı acaba

Yıllık 10 m euro çarpan adam konumuna düştü. Umudum giderek kayboluyor.

Adam hazır değilse sonradan sokun bu adamı. Stres yapmasın kafası rahat olsun. Biz niye 10 kişi oynuyoruzki.

Bu adamı iğneyle okadar maç oynatmak sacmalikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt