#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen sene lig, bu sene SL getirdi. Uzerine marketing yaptik. Daha ne olsun :)

Icardi malesef dususte, fizik olarak da mental olarak da form olarak da. Klas var ve hep olacak, ama 30+ yaslarda antremanin onemli, iyi beslenme, uyku gercekten cok kritik..

Yoksa boyle sacma sapan defanscilar bile seni bitiriyor sahada, yetenegin ne olursa olsun..

Olay kötü yere gidiyor. Bir an önce jeneriklik bir gol saplayıp kendine gelmeli.

30 yaşının üstünde olupta iyi katkı veren tek oyuncu Mertens şu anda. O adam da 30’u baya geçmiş. Gördüğümüz üzere 30 yaş üstü oyuncuların istikrarlı performans vermesi düşük bir ihtimal. Adam bir sakatlandı, koşamaz hale geldi. Toparlayamıyorlar artık bir yerden sonra.

İcardi geçen sene yarattığı hype’ten dolayı bu seneyi kredi olarak haketmişti. Ama kredi bir sezon için geçerli olur. Bu performansla İcardi’den çıkmak yanlış olmaz.

Yav kendi ağzıyla söylüyor dinlenmesi lazım diye. Oyundan bile almıyor ben bu çelişkiyi anlamiyorum

Alamiyor demek ki.

Ayrica, net kotu bir goruntu sergilemekte Icardi. Hem topa gidemiyor hem de topu tutacak hamleleri yapamiyor. Gucsuz oldugu kadar da temposuz da. Bize yine gecmis olsun sureci gozukmekte bu gidisle.

Sezon başında gayet iyiydi. Şampiyonlar Ligine kaldıysak aslan payı Icardi'de. Ama hem sakatlık, hem de Wanda'nın hastalık belli ki kötü etkilemiş.

Yapacak bir şey yok, burası Galatasaray. Kendisini toparlayamazsa yerine başkası oynamaya başlar.

Valla kendi bilir, oynarsa başımızın üstünde yeri var oynamaz kafasını toparlayamazsa bu sene sonu itibarıyla vedalaşırız. Hiçbir futbolcuya gösterilmeyen sevgi ve ilgi ona gösterildi, para desen Türk futbolunun en yüksek ücretini veriyoruz, e o zaman beklentileri de bir zahmet karşılasın

Dün çıplak gözle izlerken özellikle dikkat ettim.

Kerem’in saçma paslarından yılmış.
Mertens’in kendisinin önüne geçip, pozisyonunu bozmasından yılmış.
Zaha’nın asla kendisine pas vermemesinden yılmış.
Tete’ye top gelince hareketlenmiyor bile artık.

Sezon başı Icardi’nin üzerine takım kuracaktık ama hiç forveti besleyemeyen bir takım kurduk. Bir besleyen Rashica vardı onu da gönderdik. Kerem iyi kötü besliyor, anlaşıyordu. O da patatese bağlayınca top alabileceği kimse kalmadı. Hele Zaha dün kaç kere Icardi’ye pas vermesi gerekirken pozisyonu zorlayıp öldürdü hatırlamıyorum. Her maç oflayıp, puflamaktan adamda motivasyon da kalmaz.

Ben santraforu ancak ve ancak kaleye kadar getirirsin ve sürekli atamazsa negatif eleştiririm. Dün 90 dk boyunca 1.92-1.94’lük iki azmanla kafa topu mücadelesi yetmezmiş gibi bir de arkasındaki 3’lünün saçmalıklarıyla uğraştı. Hele çalım ata ata ceza sahasında kendini boşa attığı pozisyonda Mertens’in topa girmesi ayrı rezillikti. Okul bahşesinde maç oynarken yapıyorduk biz bunları.

Okan Buruk: "Santrfor hep beslenmek ister. Bazen kendisi bazen arkadaşları yaratır. Bunu yaşayamayınca forvet oyuncusu mutsuzdur normal bu. Ceza sahası içinde çok top getiremedik. Bizim ona daha çok top getirmemiz lazım. O da %100'ünde değil bunu kabul edelim. Sakatlık geçirdi yavaş yavaş maksimuma gelecek. Ayağında ağrılar daha az ama %100 iyileşmesi için belki 2 ay geçmesi dinlenmesi gerekiyor. Ama hep takımla birlikte. İğnesiz oynuyor. Fiziksel olarak üstüne çıkacaktır."
Ee o zaman sormazlar mı adama

neden fiziken hazır olmayan adamı her maç 90 hatta 100 dakika oynatıyorsun diye

Ben futbolcu olsam şu açıklamadan sonra bozulurum açıkçası

Derim ki bazıları ne yaparsa yapsın ilk 11 başlayacak

Hani forma adaleti?

Nereden bakarsan bak çok amatörce bir açıklama bu

Kerem’in saçma paslarından yılmış.
Mertens’in kendisinin önüne geçip, pozisyonunu bozmasından yılmış.
Zaha’nın asla kendisine pas vermemesinden yılmış.
Tete’ye top gelince hareketlenmiyor bile artık.

Kendi formsuzluğu - form demeyelimde , kendine pozisyon hazırlması düştü. Arkasına adam alıp dönen eden adam yok çünkü bahsettiğin kanallardan servis gelmiyor . haliyle oynayası yok bence %50 zaman sahadayken.

Zaha konusunda da bahsettim - bizim ileri hattımızdaki herkes bireysel modda. Azıcık mertens ama forvet gibi takılıyor ve BAY. Onlar haricinde icardiyle oyun oynayn adam yok.

bunun dinlenip 2 ayda hazır olmaklada alakası yok diye düşünüyorum. Problem bizim sahadaki ofansif yayılım ve oyunumuzda.

Pozisyon alamıyor. Hareketlenmiyor.

Devamlı yanlış pozisyonda. Terste, markajda, yükselemiyor vs.

Toparlamazsa şutlanır sene sonu.

Daha nasıl anlatalım adam bitikkkkkk yahu

Vücudu gitmiyor
Hızlanamıyor
top süremiyor
ikili mücadeleye giremiyor hiç gücü yok

Ve biz ısrarla 90 hatta 100 dakika sahada tutuyoruz

Bence direk kesik yemeli

Yerine Zaha oynamalı forvette

Kendisine Adana'dan kebap yollayacağım, güçlensin kuvvetlensin kığral.

Eski gucu yok ama adami bi pozisyona bile sokamiyoruz yaziklar olsun

Biz pozisyona sokamıyoruz değil adam hareketsizlikten pozisyonlara yetişemiyor. Bu denli çabukluk kaybının acıklaması yok daha 30 yaşındasın.

Öyle değil işte. Misal 2.yarı ceza sahasında üst üste çalımlarda çok kıvrak hareketler yaptı. Ki bu adam gol atamıyor değil son haftalarda gol attı ofsayttan dolayı sayılmadı belki geç kaldı belki pas geç çıktı ayaktan bunlar tartışılır ama bu adama top gitmediği bir gerçek.

Dün defans arasına attığı çok boş koşu saydım kimse atmadı top. Zaha çalıma girdi kaptırdı kerem başkasına pas verdi tete dar açıdan vurdu

96-99 arası Hakan Şükür'ü hatırlattı.

O zamanları bilenler bilir, onun da böyle garip huyları vardı.

Küserdi mesela. Gol atamadıkça yüzü gülmezdi, sevinmelere katılmazdı. Küserdi derken şaka yapmıyorum, cidden küsüp giderdi gol atamadım diye. Aylarca kanser ettiği olurdu.

Sezon basindaki kilolu Icardi simdiki Icardiden sanki daha dayanikli, hareketli ve dinamikti.

Sezon basindaki kilolu Icardi simdiki Icardiden sanki daha dayanikli, hareketli ve dinamikti.

Kendisinin problemi kilo değil zaten. Sezon başında da erken döneme rağmen geçen senekinin %80'i gibiydi. Yaşadığı sakatlık sonrası gümledi.

Okan Buruk'un da dediklerini dinledikten sonra yorumum şu şekilde; normalde bu adamın 2-3 ay oynamaması lazım. Hatta o sakatlık haberi sonrası belki de bugüne kadar oynamaması gerekiyordu. Fakat hem İcardi hem Okan hoca oynamak/oynatmak istemiş. Muhtemelen Okan hoca İcardi %50'sini bile verse fayda getirir diye düşünüyor.

Buraya ceza sahasında bomboşken pas atılmadığı bir sürü pozisyon koyarım da kim uğraşacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt