#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevdiginiz her oyuncu icin bahane uydurmayi birakip gercekleri ne zaman goreceksiniz acaba. Yok 3lu oynuyoruz o yuzden angelino boyle yok bunun arkasinda duzgun sol bek yok o yuzden kotu.

Yahu arkadas sakatlik ya da baska bir sebepten bu adam fit ve hazir degil iste. Cok profesyonel ve kendine iyi bakan bir adam da degil 2 x 2 = 4. Acin izleyin gecen seneki basaksehir bjk mac ozetlerini nasil oldugunu gorursunuz. Herifin 3.5 ayda tek golu var pas gelmiyor ehihi diyosunuz vallahi pes. Hepimiz icardiyi cok seviyoruz ama kendinizi kandirmayin artik.

Düzelmesi daha 2 ay sürecekse niye adam Florya'da kendine özel hazirlanmis programla antrenman/yüklenme yapmasi yerine Amerikan ülkelerinde dolaniyordu? Birde ben ilk defa bir oyuncunun daha normalde 2-3 ay sakat olmaliyken oynadigini duyuyorum. Üstüne her ciktigi macta 90 dakika sahada kaliyor.

Düzelmesi daha 2 ay sürecekse niye adam Florya'da kendine özel hazirlanmis programla antrenman/yüklenme yapmasi yerine Amerikan ülkelerinde dolaniyordu? Birde ben ilk defa bir oyuncunun daha normalde 2-3 ay sakat olmaliyken oynadigini duyuyorum. Üstüne her ciktigi macta 90 dakika sahada kaliyor.

İşte bunu Okan hocaya sormak lazım. Muhtemelen kendisi İcardi'nin %50'si bile takımın diğer santraforlarından daha fazla işime yarar diye düşünüyor.

Okan hoca zeki bir adam

Ters psikoloji. Rakip savunmalar zaten sakatmış azıcık çöksem tepesine alırım psikolojisine girerler inşallah da kral saplamaya başlar

Türlü bahanelerle aklanmaya çalışılıyor sezon başından beri.

Sadede gelelim, ne zaman top oynayacak bu adam? Ne zaman kendisine bakacak ve fizik olarak ezilmeyecek rakip stoperlere karşı? Mevzu formsuzluk olsa çözülebilir ama mevzu sezon başından beri fizik kalite, öyle kısa vadede çözmek zor.

İlk sakatlandığı dönem aktarılana göre şişik ayakla oynamasına rağmen, gene saha içinde varlığını hissettiriyordu, alıyordu veriyordu geliyordu gidiyordu. Fiziği yetmese bile saha içinde olduğunu görüyorduk.

Ben dün ceza sahasında tüm savunmayı yatırdığı pozisyon hariç sahada görmedim, geçen haftada görmedim. İki seçenek var.

Ya özgüvenini kaybetti, ki hiç sanmıyorum Old Traffordda penaltı kaçırıp beş dakika sonra aşırtma atan bir adam böyle mental sorunları olmadığını hepimiz biliyoruz.

Ya da İnter’de yaşadığı sorunu yaşıyor. Real haberleri çıktığından beri hiç sahada görmedim sanki İtalya basınında da İnter’e dönmek istiyor Türkiyede mutsuz haberleri vardı. Bu korktuğum senaryo inşallah bu değildir konu

Ankaragücü gibi zor bir deplasman ile artık modu açmalı. Özellikle o maçta çok ihtiyacımız olacak.

Öyle değil işte. Misal 2.yarı ceza sahasında üst üste çalımlarda çok kıvrak hareketler yaptı. Ki bu adam gol atamıyor değil son haftalarda gol attı ofsayttan dolayı sayılmadı belki geç kaldı belki pas geç çıktı ayaktan bunlar tartışılır ama bu adama top gitmediği bir gerçek.

Dün defans arasına attığı çok boş koşu saydım kimse atmadı top. Zaha çalıma girdi kaptırdı kerem başkasına pas verdi tete dar açıdan vurdu
Alakası yok. Çalım dediğin yerde bile hantaldı.

Geçen seneki performansınnnn olayımmm
gel fittt olalımmm
Fitnıss yapalımmmm

Sadede gelelim, ne zaman top oynayacak bu adam? Ne zaman kendisine bakacak ve fizik olarak ezilmeyecek rakip stoperlere karşı? Mevzu formsuzluk olsa çözülebilir ama mevzu sezon başından beri fizik kalite, öyle kısa vadede çözmek zor.
krediyi haketmiş olsada çıldırdığım durum şu:

10 M eu verdik - sıcak para bütçesinin tamamı nerdeyse ETimur'un demesine göre trasnfer için.
- İşlemler uzun sürdü kamp yemedi
- Fena başlamadı sakatlandı - performans 0a indi
- iğne miğne her neyse zorlandı - verim vermedi
- karısnın sağlık durumu - ki hiç lafım yok - moral 0
- ülke ülke dolandı çalışıyor mu , bir şey yapıyor mu belli değil
- gene oynadığında performans tam anlamıyla yok.

ne anladım ben bu 10 Milyon verişten ? 1 sezonun %70 inde izlediğim beğendiğim adamı göremeyeceksem. resmen yaşı +1 attı bizim özlediğimiz haline gelene kadar.

bu duruma uyuz oluyorum.

krediyi haketmiş olsada çıldırdığım durum şu:

10 M eu verdik - sıcak para bütçesinin tamamı nerdeyse ETimur'un demesine göre trasnfer için.
- İşlemler uzun sürdü kamp yemedi
- Fena başlamadı sakatlandı - performans 0a indi
- iğne miğne her neyse zorlandı - verim vermedi
- karısnın sağlık durumu - ki hiç lafım yok - moral 0
- ülke ülke dolandı çalışıyor mu , bir şey yapıyor mu belli değil
- gene oynadığında performans tam anlamıyla yok.

ne anladım ben bu 10 Milyon verişten ? 1 sezonun %70 inde izlediğim beğendiğim adamı göremeyeceksem. resmen yaşı +1 attı bizim özlediğimiz haline gelene kadar.

bu duruma uyuz oluyorum.
Hem bons hem maaş, en büyük bütçe haklı olarak ona ayrıldı zaten.

Ben bunlara takılmıyorum da, fizik kalitesi düşeceği sezon başından beri belliyken, sakat değilken bile Avrupa’da sürünüyorken ısrarla gerçeklerin göz ardı edilmesine sinir oluyorum. Fizik kalite her şey artık futbolda, ikili mücadele kazanma yüzdesi %10 falandır son dönemde ve iyiye de gitmiyor.

Üzücü açıkçası şu durum.

Sevdiginiz her oyuncu icin bahane uydurmayi birakip gercekleri ne zaman goreceksiniz acaba. Yok 3lu oynuyoruz o yuzden angelino boyle yok bunun arkasinda duzgun sol bek yok o yuzden kotu.

Yahu arkadas sakatlik ya da baska bir sebepten bu adam fit ve hazir degil iste. Cok profesyonel ve kendine iyi bakan bir adam da degil 2 x 2 = 4. Acin izleyin gecen seneki basaksehir bjk mac ozetlerini nasil oldugunu gorursunuz. Herifin 3.5 ayda tek golu var pas gelmiyor ehihi diyosunuz vallahi pes. Hepimiz icardiyi cok seviyoruz ama kendinizi kandirmayin artik.
zaha ile olan durum ile icardi'ninki farklı. neden ikisini aynı sepete koydun ki? zaha ile ilgili argumanlarım gayet net.

zaha için de benzer argumanlar söyleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt