Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.621
- 29.089
- 2.993
"Icardi'nin %100 iyileşmesi için belki 2-3 ay geçmesi dinlenmesi gerekiyor.."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Dursun Ozbek ve Metion Ozturk'un isi. Onlar masadaki olaylari yonetmesi lazim. Icardi boyle diye, salarsa kimse mutlu olamaz.Icardi ye her maç abaza gibi giren savunmalar mevcut hala.
Ekli dosyayı görüntüle 234427
O zaman topçuyu eleştirmekte teknik ekibin işi. Kendi topçumuzu eleştiriyorsak aynı oranda hakkını da savunalım.Bu Dursun Ozbek ve Metion Ozturk'un isi. Onlar masadaki olaylari yonetmesi lazim. Icardi boyle diye, salarsa kimse mutlu olamaz.
Okan hoca her zaman koruyacak tabi ki oyuncusunu... Ben en azindan zekasiyla oyuna etki yapmasini beklerdim.
Ama sonucta parasini dolayli yoldan bizler veriyoruz. Buna da hakkimiz var. Yonetimi de elestirmek bizim hakkimizO zaman topçuyu eleştirmekte teknik ekibin işi. Kendi topçumuzu eleştiriyorsak aynı oranda hakkını da savunalım.
parasını verdiğin şey olarak görüyorsan hakkını da savunmak da görevinAma sonucta parasini dolayli yoldan bizler veriyoruz. Buna da hakkimiz var. Yonetimi de elestirmek bizim hakkimiz
Kesinlikle dogru. Bu sebeple de Dursun ve yonetimini de bu konuda elestiriyoruz, cunku bizi temsil ediyorlar. Ben simdi gidip, dava mi acayim. Örgütsel mantiga ters. Ben forma alirim, elestiririm ve destek olurum. Icardi de bu sekilde. Kapasitesi var, seviliyor. Bu kadar aleyhimize olan ortamda, bu sekilde oynamasi kabul edilemez ve bunu da elestirmek hakkim(iz). Yoksa cikip, kimse o cop bu cop demiyor.parasını verdiğin şey olarak görüyorsan hakkını da savunmak da görevin
Kendisiyle celisiyor"Icardi'nin %100 iyileşmesi için belki 2-3 ay geçmesi dinlenmesi gerekiyor.."
Yav kendi ağzıyla söylüyor dinlenmesi lazım diye. Oyundan bile almıyor ben bu çelişkiyi anlamiyorumTopçu sakatsa iğneyle falan oynatmayacaksın arkadaş.