#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun yapılmadığı oyuncu yok, düzelme ihtimali de yok.

Edilen küfürleri düşman düşmana etmez
Ya ben 96-2002 arası baya manyakların olduğu taraftar grubunun içindeydim. Çocuktum o zamanlar daha. Böyle fb li filan döverlerdi, ben izlerdim. Hiç bir zaman öyle küfürler duymadım topçularımıza

Sosyal medya dediğiniz yer bir çöplük. Çoluk çocuk, bunamış insanlar ve trolllerden geçilmiyor. reCAPTCHA koyarsan yarısı giriş yapamaz.

Oradan anana da söverler, karıma şunu bunu yap da derler. Sana feda olsun da derler. Orayı çok kafana takıyorsan, ciddiye alıyorsan, yoruma kapatacaksın ya da görmezden geleceksin.
ciddiye alıp bunu da yapıyor olabilir. Tercih sonuçta

90+3' attığı golle beni 5 binden etti. Ama yinede iyi ki bizimle, böyle oyuncu kolay kolay gelmiyor.

Bu trip mi, trip ise kime bilmiyorum ama biz Icardi yi her haliyle sevdik kredisi de bitecek gibi değil, eğer trip ise bize ayıp olur.

Isini iyi yaptigi surece gollere sevinip sevinmemesi, mac sonu etrafa gulucukler sacip sacmamasi hicmi hic onemli degil. Adam super faydali geldigi gunden beri. Fiziki durumu gecen yila gore kotu ama bunda Ghezzal itinin ve malesef onu sakat sakat oynatan Okan hocamizin sucuda var. Yalniz, Icardi'nin de calisma azminin biraz daha artmasi sart, keza verdigimiz maas cok yuksek. Aksi takdirde kimse elestirilemez degil.

90+3' attığı golle beni 5 binden etti. Ama yinede iyi ki bizimle, böyle oyuncu kolay kolay gelmiyor.
Kırmızı yedikten hemen sonra GS gol atar oynadım ben de.

Takımına inanmazsan güvenmezsen böyle cezalandırır GS işte adamı.

Screenshot_2024-02-15-21-37-16-764_com.android.chrome-edit.webp

Maximiliyano Gökhan reis :D Senle Twitter'dan Galatasaray için algı yapardık :D Burda da fotoğrafında Saldıray abinin fotoğrafını avatarına eklemiştin :D Twitter fotoğrafında ise kendi fotoğrafın ve Melo fotoğrafının olduğunu hatırlıyom :D

Taraftar nerede homurdanmış, ne zaman yuhlamış?

Mavi tik alan herkes bilir kişi olmuş. Aynen suçlu taraftar.

Oyuncuyu eleştirmek istemiyorum, bu sosyal medya maymunları beni çıldırtıyor.
Oyuncu ayirmaksızın örnek Hattrick yapılan macta bile adam isini yapmıs olduktan sonra. Gitmis diyelim kutlama vs postu atmıs bir yerde. Altında küfurler, bırak bu partileri diyenler vs oluyor adamın isinden sonra özel hayatı ne ilgilendiriyorsa futbolcuları sahipleri sanan rezalet bir taraftar profilimizin aşikar kimse kimsenin sahibi degil

Dün büyük efor sarfetti. Son zamanlardaki performansının çok üstüne çıktı. Ama sakatlıktan sebep formsuzluğu devam ediyor. Her maç kendini bu kadar zorlayamaz. Şerefsiz hakemler adama sert oynamaya teşvik ediyorlar. Yıldırdılar adamı. Bizde bu tff yi bir protesto bile etmedik. Adama sahip çıkmadık. Bizde de hata var.

Taraftar nerede homurdanmış, ne zaman yuhlamış?

Mavi tik alan herkes bilir kişi olmuş. Aynen suçlu taraftar.

Oyuncuyu eleştirmek istemiyorum, bu sosyal medya maymunları beni çıldırtıyor.
Bende aynısını düşünüyorum

Hani Kerem olsa anlarım

Taraftar ile arasında bir gerginlik oldu

Ama İcardi ile ilgili hiçbir yerde hiçbir olumsuz olay duymadım görmedim

Suçu taraftara atmak neyin nesi

Nereden çıktı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Depresyonda olabilir. Arada herkesin yaşadığı türden. Son paylaşımlarında gülmüyor hiç. Belki de özel hayatıyla ilgili bir sıkıntıdır. Bizimle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü yönetimden taraftara herkes tarafından el üstünde tutuluyor.

Kerem'e yapılan tepkiye bile kurulmuş olabilir. Ailevi de olabilir.

Ama sosyal medyadaki yorumları kale almaması gerektiğini biliyordur herhalde. Çoğunun ne olduğu belli değil. Alayı abuk sabuk cümlelerle dolu bot mesajları gibi.

Maçtan sonra paylaşım yapmamış olması düşündürücü. Kral mutlaka bir şeyler paylaşırdı normalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt