#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha gibi her pozisyonda el kol hareketi yapıp yüzünü ekşitmesini istemeyiz tabi ki, ancak böyle gol ve asistler ile devam edecekse morali, tepkisi pek önemli değil. Atsın gollerini, aslanlar gibi mücadele etsin maç sonunda oturup ağlıyor mu gülüyor mu kendisi bilir.

kimsenin icardiye sövdüğü tepki gösterdiği falan yok yaw bu mal niye kendi kendine gaza gelmiş

sövenler fenerli falandır ya da milyonda 1dir yani dikkate alınacak tarafı yok icardi de almıyordur zaten

gösterilen sevgi aşikar
Okan hocamızın konusuna nasıl gitmiş anlamadım Icardi'nin konusuna attığımı sanıyordum. :asd:

Gösterilen sevgi çok büyük ama illa ki arada çürük elmalar oluyor ama Kerem'e yapılanlara karşılık tepki gösteriyor olabilir çünkü Antep maçında Kerem ıslıklanmıştı sonrasında iç sahada Başakşehir maçı vardı Prag maçı var 2 maçtada benzer olarak trip atıyorsa muhtemelen Kerem'e yapılanlar yüzündedir.

Evet sorun ne acaba
8fc1c74d8ca021eb3795abc3e16a2d71.jpg

Cevabını verecektir kesin bu mesaja da kızı?

Sorun yoksa de sorun çıkartacağız bu gidişle.

Asgari ücretle çalışan insanların yılda 10 milyon euro kazanan bir futbolcuyu deli gibi savunması bana çok anormal geliyor. İcardiyi bende çok seviyorum herkes gibi ama kusura bakmasın eğer trip işini taraftara yapıyorsa ayıp ediyor bu ne abi herşeyi yapan siz futbolcularsınız kız gibi trip atıyonuz yapmayın abi o zaman bu sporu sizin aldığınız 1 aylık maaşı bu insanlar ne mobinglere maruz kalarak yıllarca çalışıyor yinede kazanamıyor. Galatasaraydan büyük kimse yoktur herkes kendine çeki düzen versin saygılar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunun yapılmadığı oyuncu yok, düzelme ihtimali de yok.

Edilen küfürleri düşman düşmana etmez

Son paylasimindaki mesajlarin cogu positif. Niye üzgünsün, seni cok seviyoruz, biz senden raziyiz gibi mesajlar en fazla like almis. 48 yasindaki biri Icardi icin roman bile yazmis resmen.

Emrah algi yaratiyor

Yahu ne sosyal medya baskısı

Bahsettiğiniz adam İcardi

Laa bu adam baskının kralını wanda ile evlenirken yemiş

Burada 3-5 kendini bilmezin abuk sabuk yorumlarına mı küsüp trip atacak

Millet İcardi'yi tanımamış anlaşılan

En fazla Kerem için böyle davranmış olabilir diye düşünüyorum

Çünkü kendisini baskıya sokacak bir tepki bu topraklarda var olmadı henüz

Yahu ne sosyal medya baskısı

Bahsettiğiniz adam İcardi

Laa bu adam baskının kralını wanda ile evlenirken yemiş

Burada 3-5 kendini bilmezin abuk sabuk yorumlarına mı küsüp trip atacak

Millet İcardi'yi tanımamış anlaşılan

En fazla Kerem için böyle davranmış olabilir diye düşünüyorum

Çünkü kendisini baskıya sokacak bir tepki bu topraklarda var olmadı henüz
Adam o baskı karşısında inter taraftarını tehdit etmişti sanki. Arjantinden 3-5 katil getiririm gibi bir şeyler.

Adam o baskı karşısında inter taraftarını tehdit etmişti sanki. Arjantinden 3-5 katil getiririm gibi bir şeyler.
Aynen ve iş ciddi inatlaşmaya gitti

O yüzden bizim buradaki çok bilmiş avellerin yaptığı abuk sabuk yorumları kafaya takıcak adam değil İcardi

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derhal GS logolu şarkılı post at. Milyonlarca GS'li gergin, ortam çok sakat.

Hak ettik şımarık çok bilmiş taraftarımız işte. Sanki bugüne dek hep prime Ronaldo, prime Drogba, prime Van Basten formamızı giydi.

Sevgiliye mesaj atıp ne zaman dönecek diye bekler gibi paylaşım yapmasını bekliyoruz, F5 lerdeyiz 👀

Oyuncuları keşke biraz rahat bıraksa sosyal medyadaki taraftar özellikle İnstagram'daki ruh hastaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt