#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedir bunun olayı ya

Taraftar filan değil NET

Başka bir sıkıntısı var

Ama işini yaptığı sürece sıkıntı yok

Adamın bu Lig'den gitmesi için her türlü çalışmaları yapıyolar.Önce faulleri Penaltılar'ı verilmiyodu şimdi de Attığı Goller'i ve Asistler'i vermiyolar.Biz bu Maçlar'ı kazansak bile yönetim hakemleri konuşmalı sosyal medyadan Maçla ilgili paylaşımlar yapılmalı..

Çok güzel goldü, yedi şerroo hakem bozuntusu.

Bir iç saha maçında hetrik bekliyorum. Antalya olabilir.

Topunu oynuyor işte

Salın adami ozel hayatinda var problemler belli ki

Yine iyiydi ve sorumluluk aldı,ikonik sevincini de yaptı. Kutlamaya katılmamasının bir sebebi vardır fazla üstüne gitmemek gerek

Adamın bu Lig'den gitmesi için her türlü çalışmaları yapıyolar.Önce faulleri Penaltılar'ı verilmiyodu şimdi de Attığı Goller'i ve Asistler'i vermiyolar.Biz bu Maçlar'ı kazansak bile yönetim hakemleri konuşmalı sosyal medyadan Maçla ilgili paylaşımlar yapılmalı..
Çete bunlar boşuna demiyoruz.

Attığı golü başka oyuncumuz atsaydı hakem inanın faul vermezdi. Zaten dikkat ederseniz düdüğü gol olduktan sonra çalıyor. İcardiye karşı bir operasyon çekiliyor. Tüm çocuk- genç nesilleri cimbomlu yapıyor, okullarda, sokaklarda her yerde aşkın olayım çalışıyor. Galatasarayın gs stor çalışanı gibi her yerde reklamımızı yapıyor. Bunu bir şekilde durdurmak istiyorlar, gollerini saymayıp, penaltılarını vermeyip, bir şekilde durdurmaya çalışıyorlar.

Top dağıtmaya orta sahalara kadar gelmeyeli çok oldu. Form tutuyor bir kaç maç sonra tam performans almaya başlarız gibi.
Golleri yeniyor adamın o kötü. Gerisini çok takmayın. kendiyle alakalı sorunlar bunlar, performans sağlayamadığı için kızıyor olabilir bi kritik maçta golleri dizince kendine gelir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt