#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo’nun bir mesajı RT yapmasında da bir şey yoktu ya da Arda’nın soyunma odasında tezahürat yapmasında da.

Öyle bakarsak sorun olmayan çok şey sayarız
Haklısında oralarda en azından küfür falan vardı hakaret vardı. Yani adama düzeltti yada kaşıdı diye ceza da veremezler diye düşünüyorum. Çünkü videoda taraftara dönüpte yapmıyor mesela. Kendisine atılan maddenin geldiği yönde yapmış olsa bunlar oradan bahane uydurur falan derdimde o da yok.

Ceza alacak yüksek ihtimal, ali koç bırakmaz peşini.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısında oralarda en azından küfür falan vardı hakaret vardı. Yani adama düzeltti yada kaşıdı diye ceza da veremezler diye düşünüyorum. Çünkü videoda taraftara dönüpte yapmıyor mesela. Kendisine atılan maddenin geldiği yönde yapmış olsa bunlar oradan bahane uydurur falan derdimde o da yok.
Su şişesi atanlara yapıyor, bunu yorumla ispatlayamazsın o yüzden ceza almaz almazsa ama olağan bir eylem değil o an için.

1 mac ceza alir onuda bjk macina denk getirirler
o macada zaha forvet cikar 3 tane sallar

atin fava

Nereye dönecek Icardi? Sise düz yönden üstüne geliyor. Niye baska taraftara dönüp o hareketi yapsin?
Düz gelmiyor şişe hafif yandan geliyor. İcardi ise istifini bozmuyor. O yüzden kaşıdığını veya düzelttiğini düşünüyorum zaten ki montaj diyenlerde var. Sadık'ın yaptığı harekete bakarsan onlar hiç bir benzerliğinin olmadığını anlarsın. Her neyse daha uzatmaya da gerek yok. Taraftara yönelik yaptığı ispatlanırsa başka ama bu videoda o ispatlanamaz.

Malafatı düzeltmek ne zamandan beri sorun olarak görülüyor?

Bana öyle gelmedi de tekrar arayıp izleyesim de yok videoyu. Yayılması bizimkilerin aptallığı zaten.
Yüzde yüz İnstagram ve özellikle para kazanma geldikten sonra bu X'de acayip etkileşim hastaları ve bunlara etkileşim veren gerzek bazı taraftarlarımız var maalesef.

Aşırı hızlı kurcalamiyor mu goruntu montaj gibi ha gerçek olsada ceza falan verilemez kaşındı kasidim.der

Galatasaray'a Galatasaraylıdan başka kimse zarar veremez
Arda olayını hatırlarsınız
Yine sorumsuz GS hesaplarının videoyu yaymasıyla olmuştu
Mevzu aynı

Sadık örneği veriyorlar yavşaklar, onla bu aynı mı lan götelekler

Adamlar ceza vermek için yer kolluyor zaten

Ama verecekler cezayı her seferinde aleyhimize işledi bu tarz olaylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt