#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istemsiz gülümsedim :) bizim kulüp herşeyde sustugu için sezon bitti zaten ne olacakta konusacaklar acaba sahada oyuncumuz dayak yerse hastanelik filanmı olması gerekiyor gerci kulübü eleştirsekte değişen birşey olmuyor o da ayrı konu tabi
Sen saha içinde kazandıkça seni saha dışına çekmeye çalışıyorlar organize şekilde. Öğrenemediniz şu işi bi. Hukukçular yapar gereğini.

En son videoyu paylaşan eleman niye profil fotoğrafını sildi çünkü elinde kullandığı telefon gözüküyordu kamerası öyle dandik video çekecek bir telefon değil.

Sırf elindeki telefon fark edilmesin diye adam profil fotoğrafını kapattı. :asd:

Sen saha içinde kazandıkça seni saha dışına çekmeye çalışıyorlar organize şekilde. Öğrenemediniz şu işi bi. Hukukçular yapar gereğini.
dogru saha dışına cekmeye calısıyorlar,lakin sıkıntı hukuk kısmında bizim kulüp dava filan etmıyor edecez filan diyorlar hepsi boş laf yani taraftarın gazını almak icin yapıyorlar,sonuclanan 1 tane dava yok nedense
yönetimi eleştirincede kızıyor arkadaşlar

Bunlarin amaci derbiye icardi çıkmasın diye. Başka amaçları yok. Tek dertleri bjk maçında puan kaybetmemiz. Bu sene bjk ye cakacagiz. Hiç bu kadar inanmamistim. Bugün daha çok inanmaya başladım

Çok rahat bi maç olucak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buradan ceza çıkmaz ama gs kollanıyor algısını sezon sonuna kadar öyle bir kullanırlar ki ağzımıza ederler yine hakemler..

Geçen sezon ofsaytimsi muhabbetinden yürümuslerdi bu sezon da buradan..

Bir de a.gucu hatay gibi kulüplere hala oyuncu veren yönetime de ne demeli bilmiyorum..

İciniz rahat olsun bir bok çıkmaz bu görüntülerden. Böyle bir gerçek olsaydi maç oynanirken daha paylasmaya baslanirdi. Bein in içi fenerli kayniyor direk 4K görüntüyü bile paylasirlardi.

anlaşılan o ki torbacıgücü taraftarı maç boyu oyuncularımıza galiz şekilde küfredip yabancı madde atmış. sabahtan beri icardi'nin çükü başlığı altında bunları izliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt