Eray Emeklier
Büyük Kaptan
Bunlarin amaci derbiye icardi çıkmasın diye. Başka amaçları yok. Tek dertleri bjk maçında puan kaybetmemiz. Bu sene bjk ye cakacagiz. Hiç bu kadar inanmamistim. Bugün daha çok inanmaya başladım
Ne açıklama yapsın? Hepsini mahkemeye versinler...Kulup zahmet edip aciklama yapmayacak mi?
Abi bu ülkede tweet retweetledi diye topçuya ceza verildi.
Perşembe cuma sevkler olmuyor mu. Fb li pfdk başkanından herşey beklenir. Bunlarda utanma yokNormalde olmaz ama burası Türkiye her şey olabilir.
Sen saha içinde kazandıkça seni saha dışına çekmeye çalışıyorlar organize şekilde. Öğrenemediniz şu işi bi. Hukukçular yapar gereğini.istemsiz gülümsedimbizim kulüp herşeyde sustugu için sezon bitti zaten ne olacakta konusacaklar acaba sahada oyuncumuz dayak yerse hastanelik filanmı olması gerekiyor gerci kulübü eleştirsekte değişen birşey olmuyor o da ayrı konu tabi
Sevki bugün açıkladılar. Icardi yoktuPerşembe cuma sevkler olmuyor mu. Fb li pfdk başkanından herşey beklenir. Bunlarda utanma yok
dogru saha dışına cekmeye calısıyorlar,lakin sıkıntı hukuk kısmında bizim kulüp dava filan etmıyor edecez filan diyorlar hepsi boş laf yani taraftarın gazını almak icin yapıyorlar,sonuclanan 1 tane dava yok nedenseSen saha içinde kazandıkça seni saha dışına çekmeye çalışıyorlar organize şekilde. Öğrenemediniz şu işi bi. Hukukçular yapar gereğini.
Bunlarin amaci derbiye icardi çıkmasın diye. Başka amaçları yok. Tek dertleri bjk maçında puan kaybetmemiz. Bu sene bjk ye cakacagiz. Hiç bu kadar inanmamistim. Bugün daha çok inanmaya başladım
O günler ceza açıklanıyor. Sevkler salı yapılır ama ek olarak perşembe sevk yapabilirler hersey beklenir bunlardan.Perşembe cuma sevkler olmuyor mu. Fb li pfdk başkanından herşey beklenir. Bunlarda utanma yok