#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlrşmesindeki gizli madde açıklanmalı

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiziği çok kötü bu kesinde bir de neden forvet arkası gibi bir role bürünüyor sürekli? bu sene çıktı başımıza. Sanki 50 tane forvetimiz var gibi gidip top alıp dağıtmasın gol atsın diye bekliyoruz.

Topa değemeden maç bitti fizik olarak toparlayamadı hala

Keşke TFF ceza verse. Hem dinlenir, hem oynamadığı için Okan Hoca'ya trip atamaz, hem de dönüşünde hırslanır. Zaha'nın da aşağı yukarı sakat Icardi kadar oynayacağını düşünüyorum.

Ağır aşırı ağır hemde öyle böyle değil. Forvette barış oynasa coşar dik şimdiye kadar yemin ederim buna.

Ligi alır ama sezon sonu vedalaşmak gerekir. Topa koşamayan forvet görünce çıldırıyorum.

Yenge fazla yıpratmış. Ayakta duramıyordu bugün.

Lig bitecek hala bu haldeyse burada buyuk ama cok buyuk sorun var.Bir ara sakat diye yutturmaya kalktilar ama simdi o halinden bile kotu zaten gol atamayinca normalde de hic cekilmiyor.

3-4 günde 1 maçı kaldıracak durumda değil henüz
Şu haliyle 15 günde 1 maçı bile kaldıramaz. 2 tane tavuk zurna + 1 litre kola içip maça çıkmış gibi bir havası var, bu durum uzun süredir böyle ve sakatlığını atlattığından beri 1 gram iyiye gitme durumu söz konusu değil. Sakat sakat oynarken bile bu kadar kötü durumda değildi bu adam.

Yurumeye hali yok ya. Gecen seneyi gectim sene basindaki halinden eser yok. Sakatsa dinlendirin adami ama baska sorunlari var gibi

Şu haliyle 15 günde 1 maçı bile kaldıramaz. 2 tane tavuk zurna + 1 litre kola içip maça çıkmış gibi bir havası var, bu durum uzun süredir böyle ve sakatlığını atlattığından beri 1 gram iyiye gitme durumu söz konusu değil. Sakat sakat oynarken bile bu kadar kötü durumda değildi bu adam.
bence son 3 maçın 2sinde falan fena değildi

10 Milyon verdiğin adam böyle bitik bir durumda olamaz arkadaş.

Bunun aması maması yok.

Ben abartıldığı kadar kötü bulmadım. Yapması gerekeni yaptı. 2 adam sırtında anca bu kadar oynar. Önemli olan iki adam bunun sırtındayken boşluk Mertens, Kerem A, Barış üçlüsünün fırsatları değerlendirmesi.

İlk yarıda Kerem, Mertens yine ve yeniden bol keseden harcamasa pozisyonları maç buraya gelmezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt