#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda kanat yok kanat. Kanatlar top oynasın bir tane top getirsin ondan sonra forvete sallarsınız. 90 dk sıfır kanat aksiyonu sıfır adam geçme sıfır çizgiye inme sıfır top taşıma hala anlayamadınız

Keske football-leaks halen sözlesme falan paylassa. Icardinin sözlesmesini görmeyi isterdim.

Rakip 10 kisi olmus, sen öndesin, sampiyonluk yarisinda belki Fb macindan sonra en önemli macindasin ve sirf Icardiyi cikartmamak icin, luzumsuz yere riske girip orta sahayi bosaltip cift forvete geciyorsun. Resmen yorum yok bu hamlelere. Mactan önce adam sakatti durumuna bakacagiz de, adam sahada turist Ömer gibi takilsin ve yinede oyundan alma.

beğeniyorsan diyeceğim bir şey yok. benden alıntı yapma ıcardi konusunda daha
ya ustad iyi misin? alıntı yapma falan?

ben de beğenmiyorum da, 9 maç daha çenemi kapatacağım. lig bitsin öyle şeyler yazacağım ki kendisi ile ilgili, sana rahmet okuaycaklar.

ancak 9 maç daha s2k çenemi kapatacağım.

ya ustad iyi misin? alıntı yapma falan?

ben de beğenmiyorum da, 9 maç daha çenemi kapatacağım. lig bitsin öyle şeyler yazacağım ki kendisi ile ilgili, sana rahmet okuaycaklar.

ancak 9 maç daha s2k çenemi kapatacağım.
hacı icardi'nin bu forumu okuyacağını sanmıyorum. okusa utanıp arada bir gol atardı. 9 maç beklesen nolur beklemesen nolur

hacı icardi'nin bu forumu okuyacağını sanmıyorum. okusa utanıp arada bir gol atardı. 9 maç beklesen nolur beklemesen nolur
icardi bu forumu okumuyor ama 10 bin tane vasat okusa, bu iş kendisine tepki olarak sosyal medyada veyahut stadyumda karşısına çıkar. bu da kimseye fayda sağlamaz.

ayrıca hacı değilim. hacca gitmedim.

layk at geç deli oğlan :/

2. Yarı onu boşken bile gidemedi topla yav. Kaleciyle karşı karşıya kalacakti.

Leş ötesi bir performans isteksiz formsuz olmasini gectin kac tane basması gereken topa basmadı delirtti macta bu kafayla devam ederse seneye arabistana gonderilmeli kimse Galatasaraydan buyük degildir yaninda 37 yasindaki mertens bayilana kadar kosuyorsa sen de kosacaksin

Takımda kanat yok kanat. Kanatlar top oynasın bir tane top getirsin ondan sonra forvete sallarsınız. 90 dk sıfır kanat aksiyonu sıfır adam geçme sıfır çizgiye inme sıfır top taşıma hala anlayamadınız
ne anlatıyon dostum

kanat iceri cevirse bile icardi yetişemiyor

Top mop oynamıyor, ağır ve kötü oynuyor. Elbette hemen silinmesin lakin hep ICARDİ dışında birilerine giydirerek, yok top gelmiyor yok öyle yok böyle diyerek bir yere varılamaz. ICARDI kötü oynuyor nokta. Buna yönelik adımlar atılmalı nasıl iyi oynar, ne yapılmalı bunu halletmek lazım.

Abi, iyi niyetli ise bir an önce kendisini toparlar. Çünkü çok ağır topları falan yetişemiyor.

2. Yarı onu boşken bile gidemedi topla yav. Kaleciyle karşı karşıya kalacakti.
Yahu kardeş sen topla gidemedi diyorsun. 80de falan Köhn'ün sol bekte topu kapıp ceza sahasına kadar dribblingle gittiği bir pozisyon vardı. Köhn 70 metre topu sürdü, bu beyim 10 metre ileri koşup pas isteyemedi. Ceza sahasında kimse yoktu ve Köhn mecburen 3 kişinin arasına girip topu kaybetti.
Dellendim, çıldırdım o pozisyonda.

Kesinlikle doğru, fb de Cengiz çok faydalı oynuyor kanatta. Bizde çizgiyi inen topu ceza sahasında en tehlikesiz yere atmayı beceriyor her seferinde. Kanat oyuncularımız becerikli olsa erkenden kırarız birçok maçı.

Pasam artik anca penaltidan yada Ronaldo gibi tap in olarak atar. Baska türlü gol atacak gibi hali yok suan

1709490041241.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt