- 20 Mayıs 2011
- 23.082
- 10.119
- 1.873
Tosunum moralini topladık zihin olarak döndün de oyun olarak da dön artık be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Misal burda ceza sahasına doğru koşu atamayacak kadar bitik. Son dakikalar olsa anlarım.
Bakambu'yu göndermek doğruydu o bonservise. Reddedilecek bir teklif değildi. Yerine gardrop fuat'ı almak çok kötü oldu.bakambu satılmamalıydı
yerine oynatabileceğimiz kimse yok,
oynayacak o yüzden
seve seve destek olacaz sonuna kadar, baska yolu yok
ha düzelir mi, hiç zannetmiyorum
1 adet penaltısının verilmeyeceğini söylemiştim.Yine dayak yiye yiye sindirilecektir. en az 1 penaltısı verilmeyecek.
umarım sakatlanmaz
Misal burda ceza sahasına doğru koşu atamayacak kadar bitik. Son dakikalar olsa anlarım.
Kondisyon işini nasıl çözecek her maç 90 dakika oynuyor her oynadığı maçta geriye gidiyor.Şu kondisyon işini çöz allah aşkına çöz 3-5 maç oynayan bitecek lig zaten yakma bizi
Beyblade cenke siktiri çekmiştir razıyız
Nasıl bu düşünceye varıyorsunuz anlamıyorum açıkçası. Adam havaya sıçrayamıyor doğru dürüst, istersen 100 tane orta kes ne fark eder.Aurier yerine Meunier alınmış olsaydı şimdiye 2-3 kafa golü vardı.
Kadro nispeten genişken bu adam sakat sakat oynadı, oynatıldı. Oysa o zaman Bakambu, Zaha, Mertens falan yedek bekliyordu. Çok hatalı bir karardı.