#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonra niye iyileşmiyor
GH1XYNrWIAAwAXX
Wanda Yenge 20 kere biniyor günde bisey olmuyor

Yav arkadas çıkıp uyaran kimse yok mu okan hoca irfan hoca falan söylemiyorlar mi. 2. Senen bu ligde aga lütfen artık yere yatınca çırpınacaksin bıçak yemiş gibi takla atacaksın biraz itiraz edeceksin. Bu ligde hakemle de mücadele etmek zorundayız idrak edemedin mi kral yaa. Yumruk yedin dirsek yedin suratın dağıldı ayağına tekme yedin sakatlandın aylardır yoksun sahada sırf o tekme yüzünden. Penaltı bile kullanamadık o bileğine yediğin tekmeye. İnşallah önümüzdeki maçlarda biri uyarır artık vallahi kabak tadı verdi bu iş. İTİRAZ etmezse penaltı falan vermez bu şerefsizler vallahi vermezler.

Sorun ne artık biri çıkıp açıklasın. Sahada ruh gibi dolaşıyor. Hala aynı sakatlıksa oynatmasınlar, 10 kişi top oynuyoruz

Abi son 10 dk çıkıversin bi zahmet o zaman. Tamam yendik iyi güzel de bu iş böyle olmaz yanlış yani bu. Önünden geçen topa ayağını uzatamayacak durumda olan adama eziyet ediyorsa Okan hoca hatalı, bu halim ile ile illa ki oynayacam diyorsa da kendi hatalı. Ama yok ikisi de eleştirilemez, biz hatalıyız. En çok da yerine adam mı varcılara kızıyorum, yerine adam var ki oyuna giriyor. Ama bunun yedeği diye alınan adamlar ne hikmetse bunun yerine değil yanına, kanada falan oyuna giriyor.
Bi saçmalık var da anlamadım gitti.

Yerine adam illa ki bulunur su kiytirik ligde oynatacak, kaldi ki trip atan oyuncular var sirf bu yuzden hatta biri basti gitti. Icardi bizim cok sevdigimiz bir oyuncumuz gecen sezon da yaptiklari ortada, buyuk is cikardi, bir nesli resmen bagladi bize.

Ancak, bu sezon cok cok cok fazla kredi tuketti. Bu gonderilsin demek degil, sorunu varsa sakatligi varsa, mola vermesi gerekiyorsa versin cunku seninde dedigin gibi bizimde gordugumuz uzere adamin fizik durumu cok kotu ve mecali yok. Tempo kosusu atiyor genelde. Onde bekliyor iste.. Bize orada basacak (gecen sezon kendisinin yaptigi gibi) biri lazim. Sistem zorlaniyor hal boyle olunca.

Trabzon 2
Antep 2
Samsun 1
İstanbul 1
Başak 1
A.gucu -
Antalya 1
Bjk 2
Olimpija 1
Molde 1
Molde 1
Kopenhag _
United 1
Münih 1

Adam bu sezon çıktığı ilk 14 maçın 12 sinde gol attı...O en göbekli haliyle..14 maçta 15 gol 2 asist performansı..

Hatta geçen sezonun son 6 maçını da sayarsak sakatlanana kadar çiktigi son 20 maçın 18 tanesinde gol atmıştı...20 maç 24 gol toplam..Resmen super kahraman gibi oynuyordu..

Adam sakat maalesef ve sakat sakat oynuyor yoksa 2-3 ay içinde bir oyuncu bu kadar düşmez...Ritim de bulamadı bir türlü..Döndükten sonra verilmeyen golleri,Antalya maçında cezası,son bjk maçı öncesi haftaici antrenmanda darbe kaynaklı sakatlık falan derken bir türlü olmadı...

Hoca da 2-3 ay dinlenmesi lazım diyor yüzde yüzü için.. Elimizde daha 3 ay öncesine kadar ortalığı kasıp kavuran, potansiyeli belli olan, ve sakat sakat oynayan bir oyuncu var...aidiyeti de inanılmaz yüksek.. tabii ki eleştirelim ama kırmadan dökmeden yapalım.. Bu adam bizim sözleşmeli futbolcumuz ve sağlam olduğunda ne vereceğini de çok iyi biliyoruz..
sayılmayan goller ve verilmeyen penaltıları da var daha

Geçen sezon ligde attığı 22 golün 13’ünü ligin son 9 maçında(hükmen hatay maçıyla ligin son 10 maçı) atmıştı. Yani geçen yıl Icardi son 10 haftaya girilirken 26. Haftada sadece 9 gol atmıştı.

Bu sezon benzer performansı ligin başında verdi. İlk 9 maçta 10 gol. İlk Beşiktaş maçı ile düşüşe geçti, sakatlık vs 15 maçta sadece 4 gol attı. Ben Milli takım arasını iyi değerlendirirsek, psikolojik olarak toparladı, fiziki olarak toparlarsak kalan 10 maçta şampiyon performansı alabiliriz.

Eğer yine geçen sezon olduğu gibi ultimate modunu açarsa güle oynaya şampiyon oluruz

Bu şekilde oynayacaksa 2 maç oynatmayıp milli takım arası sonrasına hazır hale getirmek lazım. Topa vurmasını vs geçtim adam defansif pozisyon dahi alamadı boşluğunu 37lik mertens doldurmaya çalıştı kaç sefer. Severiz ederiz de böyle olmaz Zaha'yı kullanabiliriz 2 maçlığına santraforda

Usta anlamadım mesajını.
ya şu laptop o kadar eskiki yandaki harfleri algılıyor bazen bende bakmıyorum hep - ben bile ne dediğimi hatırlmaya çalıştım 2 dk

"aslan tuvlatini yaparken,
tinerden kutupirt olmuş kartalı izliyor."

gibi duruyor demek istemişim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt