- 3 Haziran 2015
- 56.668
- 65.813
- 4.143
Wanda Yenge 20 kere biniyor günde bisey olmuyorsonra niye iyileşmiyor
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wanda Yenge 20 kere biniyor günde bisey olmuyorsonra niye iyileşmiyor
![]()
O farklı bu farklıWanda Yenge 20 kere biniyor günde bisey olmuyor

Avatarina değiştirmek icin kac para istiyorsunO farklı bu farklı![]()
Abi son 10 dk çıkıversin bi zahmet o zaman. Tamam yendik iyi güzel de bu iş böyle olmaz yanlış yani bu. Önünden geçen topa ayağını uzatamayacak durumda olan adama eziyet ediyorsa Okan hoca hatalı, bu halim ile ile illa ki oynayacam diyorsa da kendi hatalı. Ama yok ikisi de eleştirilemez, biz hatalıyız. En çok da yerine adam mı varcılara kızıyorum, yerine adam var ki oyuna giriyor. Ama bunun yedeği diye alınan adamlar ne hikmetse bunun yerine değil yanına, kanada falan oyuna giriyor.
Bi saçmalık var da anlamadım gitti.
sayılmayan goller ve verilmeyen penaltıları da var dahaTrabzon 2
Antep 2
Samsun 1
İstanbul 1
Başak 1
A.gucu -
Antalya 1
Bjk 2
Olimpija 1
Molde 1
Molde 1
Kopenhag _
United 1
Münih 1
Adam bu sezon çıktığı ilk 14 maçın 12 sinde gol attı...O en göbekli haliyle..14 maçta 15 gol 2 asist performansı..
Hatta geçen sezonun son 6 maçını da sayarsak sakatlanana kadar çiktigi son 20 maçın 18 tanesinde gol atmıştı...20 maç 24 gol toplam..Resmen super kahraman gibi oynuyordu..
Adam sakat maalesef ve sakat sakat oynuyor yoksa 2-3 ay içinde bir oyuncu bu kadar düşmez...Ritim de bulamadı bir türlü..Döndükten sonra verilmeyen golleri,Antalya maçında cezası,son bjk maçı öncesi haftaici antrenmanda darbe kaynaklı sakatlık falan derken bir türlü olmadı...
Hoca da 2-3 ay dinlenmesi lazım diyor yüzde yüzü için.. Elimizde daha 3 ay öncesine kadar ortalığı kasıp kavuran, potansiyeli belli olan, ve sakat sakat oynayan bir oyuncu var...aidiyeti de inanılmaz yüksek.. tabii ki eleştirelim ama kırmadan dökmeden yapalım.. Bu adam bizim sözleşmeli futbolcumuz ve sağlam olduğunda ne vereceğini de çok iyi biliyoruz..
Miami de sahile tepeden bakan bir villa iş görür gibiAvatarina değiştirmek icin kac para istiyorsun
@Ahmet Kolapreis şunu ben yazıyorum yemediğim laf kalmıyor biraz önce başka başlıkta bana hücum ettiler sana neden eleştiri yapamıyor üstüne like atıyolar.
Asaln tuvaletini yaparken tiderden yerlebir olmuş kartala bakmakta gibi
Hemşerime gurbette ne yapacaksın hea?Miami de sahile tepeden bakan bir villa iş görür gibi@Ahmet Kolap
Usta anlamadım mesajını.Asaln tuvaletini yaparken tiderden yerlebir olmuş kartala bakmakta gibi
ya şu laptop o kadar eskiki yandaki harfleri algılıyor bazen bende bakmıyorum hep - ben bile ne dediğimi hatırlmaya çalıştım 2 dkUsta anlamadım mesajını.