GSCimbom
#9 Mauro Icardi | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#9 Mauro Icardi | ARŞİV Sayfa 362

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
9,6K
Okunma
416,7K
Sayfa
362/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bişey yapmayacak, fb maçındaki gibi dolanacak. Formsuz ve bitik haldeyken 1 haftada Arog'daki Alex gibi hale bürünecek hali yok.

Penaltı şansı gelirse kaçırmasın yeter.

Şampiyon olalımda isterse 2 adım atmasın. X iyi mücadele etti y kötü oynadı pek önemi yok artık, sezonun son maçı ve şampiyonluk maçına çıkıyoruz, perfomans değil sonuç önemli.

Arkadaşlar birşeyi çok merak ediyorum,istatistiksel olarak sukadar kosmusta bu kadar kosmusta.Sanki İcardi 2 sezondur çok kosuyorda son maç hiç kosmadi algısı.Yaa bu oyuncu zaten bildiğin kosmayan türden.Orta gelir asist olur gol yapar.Durust olalım koşmuş olsa bizde işi ne?Bunu biliyoruz bilmesinede kendisine ne kadar top getirebiliyoruz.Esas mesele bu.???

Geçen seneki şampiyonluk maçı gibi, uçarak kaçarak vs golleri diz bugün. Takımın sana ihtiyacı var. Sen partiyi seversin, partiyi başlat

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun koşmamasından ziyade topu ayağında 2 saniye bile tutamaması, oysa ki bu adam böyle değildi, öyle kolay top kaybetmiyordu, ciddi oyun zekası ortaya koyuyordu. Hem fizik hem tekniğinde sorun oluştu, golcülük yeteneği sayesinde biraz bunu kamufle etti ama bu maç geçen sezon ki Icardi'den görüntüler vermesi lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar birşeyi çok merak ediyorum,istatistiksel olarak sukadar kosmusta bu kadar kosmusta.Sanki İcardi 2 sezondur çok kosuyorda son maç hiç kosmadi algısı.Yaa bu oyuncu zaten bildiğin kosmayan türden.Orta gelir asist olur gol yapar.Durust olalım koşmuş olsa bizde işi ne?Bunu biliyoruz bilmesinede kendisine ne kadar top getirebiliyoruz.Esas mesele bu.???
Katılmıyorum. Koşmaktan kastımız, sprint veya topla dribling yapması değil. Geçen yıl attığı kafa gollerinde aldığı pozisyonlara bak, şimdiki haline bak stoperlerin kucağında dolanıyor sadece. Bu kadarını da yapmayacaksa bizim de onunla işimiz ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt