#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 20 mesaj geceyle gündüz gibi farklı yav.
Zaten ortalık karışık. Ne gitmesi ya, Mauro burada kalacak.

Erden Timur için bir tepki koyacaktır, bu %100 fakat bu sebepten gitme ihtimalini %1 olarak dahi görmüyorum.

Son 20 mesaj geceyle gündüz gibi farklı yav.
Zaten ortalık karışık. Ne gitmesi ya, Mauro burada kalacak.

Erden Timur için bir tepki koyacaktır, bu %100 fakat bu sebepten gitme ihtimalini %1 olarak dahi görmüyorum.
ilk golünde Erden Timur gol sevinci göreceğiz...

eminim.

Müthiş bir karakter olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

Icardi Galatasaraylı, zorda takımı satmaz. Erden Timur da ölmedi, ilişkileri devam edecektir.

Moderatörler "gidecek" minvalli postlar atanlara 1 haftalık myc yapıştırırsa çok sevinirim.

Bugun yasanan yarin unutulur. Yarin yeni bir gun olur, yeni birileri gelir, yeni basarilar gelir kimse dun ne oldu diye hatirlamaz. Insanoglu boyledir cunku.
tamda bu nedenlerden dolayı Komutan Logar'ın sözleri aklıma gelir - çokta benimserim espiri ile karışık...

Dünyalılardan TİSSSKİNİYORUM.

Sacma sapan yorumlarinizi kendinize saklayin. Yok gidiyormus yok yolcuymus falan, ne alaka yav. Illa kaos mu istiyorsunuz?
Kaosu biz cikarmadik ki Alper. Simdi bu adam daha bir hafta önce kamerlarin önünde hem baskana hem Erden Timura sarilip herkesin gözünün önünde net bir sekilde baskandan bir istekte bulundu aslinda. Cok zeki bir adam Icardi.

Gelecegi konusunda bende kötü hislere sahibim acikcasi.

Kaosu biz cikarmadik ki Alper. Simdi bu adam daha bir hafta önce kamerlarin önünde hem baskana hem Erden Timura sarilip herkesin gözünün önünde net bir sekilde baskandan bir istekte bulundu aslinda. Cok zeki bir adam Icardi.

Gelecegi konusunda bende kötü hislere sahibim acikcasi.
Futbolcu o, tabi ki sevdigi insanlarin yaninda ve etrafinda olmasini ister ama diger yandan profesyonel oldugunu unutmamali o da sonucta parasini alan ve maca cikip oynamasi gerektigini de biliyor. Dunku cocuk degil ki. Zaten kalacagini da soyledi burada sadece kulup icin degil ayni zamanda bir nesili Galatasarayli yaptigini da cok farkinda.

Sadece çok iyi bir futbolcu ve aile babası olmadığını bugün bir kez daha anladık.
Tabiki satılmış medya yalan haberlerle bizden uzaklaştırmaya çalışacaktır.

Erden’in söylemesine gerek yoktu zaten dün de yazmıştım savunan tek kişi Icardi idi, bu bir futbolcu için büyük bir olaydır zira girmek zorunda da değil bu toplara.

Kendisini bundan sonra kilo alsa da eleştirmeyeceğim, alem göt olmuş, piyasada 2-3 tane düzgün insan var sahip çıkmak lazım.

Sadece çok iyi bir futbolcu ve aile babası olmadığını bugün bir kez daha anladık.
Tabiki satılmış medya yalan haberlerle bizden uzaklaştırmaya çalışacaktır.

Evet bu derhal olacaktır. Ayrılık kolpalarını gör şimdi. Çanak tutmamalıyız.

Okan Buruk ve Mauro İcardi ikilisine sımsıkı sarılmamız gerekiyor. Erden abiyi harcayan Dursun Özbek yönetiminin sıradaki hedefleri bu ikili olur tahminen.-i5ux0m.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erden’in söylemesine gerek yoktu zaten dün de yazmıştım savunan tek kişi Icardi idi, bu bir futbolcu için büyük bir olaydır zira girmek zorunda da değil bu toplara.

Kendisini bundan sonra kilo alsa da eleştirmeyeceğim, alem göt olmuş, piyasada 2-3 tane düzgün insan var sahip çıkmak lazım.
şu adamı aylardır savunuyorum bu şekilde biliyor musun? bu adam sadece bir futbolcu değil.

çok çok zor denk gelir böyle bir karakter ve kalite aynı zamanda. galatasaray'a kattıkları sadece sahada attığı goller değil çünkü.

hatta uğur iz ile birbirimizi yeme safhasına kadar geldik yani öyle diyeyim sana :)

bu yüzden her seferinde elimden geldiğince anlatmaya çalıştım.

Bu arada Gs taraftarının büyük bir kısmı, yaptığı top kayıpları sebebiyle Kerem Aktürkoğlu'ndan irrite olduğu için pek önemsenmedi ama, İcardi'nin Kerem'e çıktığı destek de çok değerliydi.

Her zaman yanınızda böyle bir arkadaşınız olsun istersiniz.

Ağlıcam :uhu:

Her şey için teşekkürler ağabey

Umarım nerede olursan ol mutlu olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt