#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
normal şartlarda kendisi gitse üzülmem çünkü f/p olarak beni çok tatmin etmiyor. yeri o paralara dolar da işte onun yerine transferi yapacak isimlerde önemli. dursuna kalırsa iş o biraz zor. gider cenk ergünü görevlendirip, yıllık 10 milyon eurodan 38'lik dzeko gibi bitmiş birini çeker.

normal şartlarda kendisi gitse üzülmem çünkü f/p olarak beni çok tatmin etmiyor. yeri o paralara dolar da işte onun yerine transferi yapacak isimlerde önemli. dursuna kalırsa iş o biraz zor. gider cenk ergünü görevlendirip, yıllık 10 milyon eurodan 38'lik dzeko gibi bitmiş birini çeker.
He yeri kesin dolar
Senelerdir forvet bollugu yasiyoruz bizde cityiyiz aynen
Bos yapmayin be

Yerinin dolmasi imkansiz. Verdigimiz maasin ciddi bir kismi sponsorlukla karsilaniyor. Bunu unutmamak lazim.

Icardi gibi hem saha ici hem de saha disi katki alabilecegimiz ve bize gelmek isteyecek bir super star yok.

normal şartlarda kendisi gitse üzülmem çünkü f/p olarak beni çok tatmin etmiyor. yeri o paralara dolar da işte onun yerine transferi yapacak isimlerde önemli.

8sq8hx.jpg

He yeri kesin dolar
Senelerdir forvet bollugu yasiyoruz bizde cityiyiz aynen
Bos yapmayin be
boş yapmalık bir durum yok. bu sezon ıcardi bizi şampiyon yapan oyuncu değildi, sezon içinde de bayağı eleştirildi. 10 milyon euro yıllık verdiğin sürece gayet verim alacağın forvet bulursun.

boş yapmalık bir durum yok. bu sezon ıcardi bizi şampiyon yapan oyuncu değildi, sezon içinde de bayağı eleştirildi. 10 milyon euro yıllık verdiğin sürece gayet verim alacağın forvet bulursun.
Tek basina sampiyon yapmasada, yapanlarin icindeydi. Icardi rakip takimlara psikolojik ustunluk demek. Yerini rahat doldururuz demek gercekten trajikomik.

b.k değildi.

icardi, BAY, mertens ve torriera kare ası idi takımın. bir tanesi bile olmasa şamp olamazdık.

Şu giderse yeri dolar geyigi kadar sacma bir şeyde yok sanki bunu çok iyi beceriyoemuşuz gibi melo gitti, torreiraya kadar bulamadın , sadece iyi bir golcü olan gomisin yerini bile icardi gelene kadar dolduramadın. Icardi gibi hem çok iyi golcü , hemde çok iyi bir GSli yi nasıl bulupda dolduracaksın. Futbolcu GSli olmak zorunda değil bir kere bu herkeste olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt