#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adamı meyhaneye rakıya götürün diyorum kılaplarda mılaplarda kafa dağılmaz. Götürün çiçek pasajına 3 gün çıkartmayın bomba gibi olur.

boşver icardi
biz bu alemin en güzel kızını
52500 bira ile tarihe gömdük

kimse kendini vazgeçilmez sanmasın

k9zcy5v.gif

Fena bir şey izletecek bu sezon acaip form tutmuş, fizik süper.

Bu sene transferlerden yana yüzümüz gülmeyecek belli, en azından İcardi’nin sakatlıktan kurtulduğunu, Zaha’nın kondisyonunun düzeldiğini ve Ziyech’in sezona iyi başladığını görmek sevindiriyor

İcardi geçen sezonun yarısında kayıptı sakatlığı yüzünden, Zaha sahada kalmayı başarsa da istediğimizden çok uzaktaydı, Ziyech ciddi ciddi kayıp durumdaydı

Reyisin fotolardaki haleti ruhiyesini beğendim depresyondan yavaş yavaş çıkıyor gibi

Baba wanda ile ne zaman küs olsa çıktığı maçlarda 2 gol, 1 asistle yardırıyordu..tam tersine daha motive oluyor. Ligin ilk 4-5 haftasında takıma bağlı olarakta 10 gol bekliyorum icardi’den

Arkadaşlar biz Barcelona veya benzeri bir takım değiliz, her yıl kadromuzda en az 4-5 tane mevkisinde worldclass profil bulunduran bir takım olamıyoruz maalesef. Bizde işte ortalama 7-8 senede bir mevkisinde gerçekten "worldclass" seviye oyuncu gelir. Şimdi tarihimizdeki worlclass oyuncuları saysak 5-6 tane sayarız ve muhtemelen 30 yıla yayılmış süreç içerisinde olur bu da..

İcardi işte o oyunculardan birisi. :hat:

Edit: Hayat işte; İcardi'nin Wanda Nara olayı olmasaydı ne yolu bize düşerdi ne Arjantin Milli Takımından aforoz edilirdi. Muhtemelen şuan İnter veya eş seviye bir takımın 9 numarası olmaya devam ediyor ve Dünya Kupası finalinde Fransa'ya karşı belki de gol atmış bir santrafordu kendisi.

Elveda çiçeğim seni sevmek çok güzeldi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt