- 26 Eylül 2012
- 122.989
- 73.953
- 5.208
Ama Can'sın.Bu kadın icardiye büyü yaptırmamışsa bende yunus değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama Can'sın.Bu kadın icardiye büyü yaptırmamışsa bende yunus değilim.
eti iyi pişirmelerinin sebebinin ülke genelindeki gwatlık seviyesinin yüksek olması olduğu iddia ediliyor.

Konuşulan konudan dolayı ilk cümlenin hayvanlarla ilgili bağlantısını anlayamadım ben reis yavçok verimli arazileri var, hayvanlar başıboş otluyor arazilerde. o yüzden etleri zaten lezzetli. o eti sen de pişir seninki de güzel olur.
kısaca malları iyi
Yapmamışsa riske etmemek için tek ismini verdimAma Can'sın.
Youtube'da Arjantin ulkesi hakkinda video izlemeni oneriyorum.herifteki mide genişliği e-5 karayolunda yok . karısının üstsüz fotosunu paylaşmak nedir ? kaç kişi o fotoya bakıp küreklere asıldı haberin var mı senin ? kültür farkı diyeceğim o bile kurtarmıyor ki.
tweterde gündem olmuş.
En az 5 tane buz gibi golunu yediler reisilk 4-5 maç
antalya ve antep deplasmanları.
adam 2 metre geriden golü atıyor ama yan hakem "bir umut" ofsayt veriyor.
sonra var'dan veriliyor golleri.
var olmasaydı, akan oyunda golü yok denecekti.
bu memleketteki erkeklerin genişliğinden bahsettiğimde yav he he çekenler olmuştu. kıskançlık heriflerde neredeyse suç gibi. arabasını paylaşmaktan farkı yok bu yaptığının. karımı marizleyin demek istemiyor tabi, aksine benim marizlediğim karı aha da bu diyor. tıpkı bindiğim araba bu, ferrari demek gibi bir şey. anlaması güç, alışınca anlaşılıyorlar
eh tabi alışıyor insan, zaten gitmeden önce tanıdığım bir ülkeydi. öyle bir kültür şoku yaşamadımSende alistin mi renkdas yoksa![]()
Güney amerikalılar guzel oluyor diyorlar dogru mu rtaşeh tabi alışıyor insan, zaten gitmeden önce tanıdığım bir ülkeydi. öyle bir kültür şoku yaşamadım