#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eti iyi pişirmelerinin sebebinin ülke genelindeki gwatlık seviyesinin yüksek olması olduğu iddia ediliyor.

çok verimli arazileri var, hayvanlar başıboş otluyor arazilerde. o yüzden etleri zaten lezzetli. o eti sen de pişir seninki de güzel olur.

kısaca malları iyi

bu sene kampa erken katılması ve fiziksel olarak fit olmasını tamamen batshuayi 'ye bağlıyorum.

2 senedir doğru dürüst rekabet edebileceği bir partneri yoktu. batsh form tutarsa okan hocanın kendisini yedek kulübesine oturtma fikri belli ki kendisini korkuttu.

ben bu sene bomba gibi bir performans bekliyorum kendisinden :hat:

beşiktaşı seversin
hiç affetmez --sin

GTcB3moXUAAwZns

herifteki mide genişliği e-5 karayolunda yok . karısının üstsüz fotosunu paylaşmak nedir ? kaç kişi o fotoya bakıp küreklere asıldı haberin var mı senin ? kültür farkı diyeceğim o bile kurtarmıyor ki.
tweterde gündem olmuş.
Youtube'da Arjantin ulkesi hakkinda video izlemeni oneriyorum.

Hayatında ilk kez sezonu bu kadar erken açıp bu kadar uzun bir kamp dönemi geçiriyor olabilir. Sezon sonuna doğru futboldan sıkılmaz inşş

geçen sezon ligimizde

attığı nizami golleri en çok ofsayt diye iptal edilip sonradan verilen golcü kimdir?

cevap: alex taşçıoğlu :d

A.V.A.R.

allah var'dan razı olsun.

ilk 4-5 maç

antalya ve antep deplasmanları.

adam 2 metre geriden golü atıyor ama yan hakem "bir umut" ofsayt veriyor.

sonra var'dan veriliyor golleri.

var olmasaydı, akan oyunda golü yok denecekti.

bu memleketteki erkeklerin genişliğinden bahsettiğimde yav he he çekenler olmuştu. kıskançlık heriflerde neredeyse suç gibi. arabasını paylaşmaktan farkı yok bu yaptığının. karımı marizleyin demek istemiyor tabi, aksine benim marizlediğim karı aha da bu diyor. tıpkı bindiğim araba bu, ferrari demek gibi bir şey. anlaması güç, alışınca anlaşılıyorlar

Sende alistin mi renkdas yoksa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt