Murat Durmaz
Hocaların Hocası
- 5 Ocak 2019
- 50.037
- 51.269
- 3.748
Geçen de söyledim raporladım diyeBenimle ilgili İspiyonculuk yapıyor olabilir öyle hissettim. Laf sokmama isteğimi geri aldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen de söyledim raporladım diyeBenimle ilgili İspiyonculuk yapıyor olabilir öyle hissettim. Laf sokmama isteğimi geri aldim
Şizofren murat kuzenini polis sanıyor. Olsun bu hastalık sonucta geçmiş olsunGeçen de söyledim raporladım diyePeşimi bırak artık Üsküdar Sapığı
Her an polis kuzenime seni ihbar edebilirim
![]()
Geçenki gibi olmaz bu sefer değerlerine söverim.Vınla ulan..Şizofren murat kuzenini polis sanıyor. Olsun bu hastalık sonucta geçmiş olsun
Adamsan söversin bekliyorum ama sanmiyorumGeçenki gibi olmaz bu sefer değerlerine söverim.Vınla ulan..
Tam sövecektim ki 1'i uyardı.Git belanı benden bulma..Adamsan söversin bekliyorum
Geri vitesi iyi bilirsin selametleTam sövecektim ki 1'i uyardı.Git belanı benden bulma..
Gidebilir bir problem olmaz bence. Yıllık 10 milyon Euro verdikten sonra dünya yıldızı çekmek zor olmasa gerekKendi dediğine göre 1 sene sonra gidiyomuş.Halil gibi forvetleri izlersiniz![]()
batsuayiyi tercih ederım gol kacırıyor ama bizim futbola uygun olan adam o suan icinGidebilir bir problem olmaz bence. Yıllık 10 milyon Euro verdikten sonra dünya yıldızı çekmek zor olmasa gerek
Bende böyle düşünüyorum. Beşiktaş maçında hangisi iyi performans verirse de ilk hafta o oynar.batsuayiyi tercih ederım gol kacırıyor ama bizim futbola uygun olan adam o suan icin
ya sistem degısecek ya icardi yedege düsecek görürsünüz
Icardi kremleri çıkmalı.geçen sene içini yaktıkları, dört gözle bekliyor kötü oynasın da laf deyim diye. :d
her insan evladı gibi kötü oynayacağı anlar olacaktır elbet. ancak neyse ki adamın hayatta yaptığı en iyi iş "iç yanığı" oluşturmak.
ağır yüklemelerin, yazın ortasında ilk 90 dk hazırlık maçında hiç de fena değildin reyiz. biz farkındayız.
gs mevcut yönetimi ve başkanından bıkana kadar, #yakadur :d