#9 Mauro Icardi | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah doğru değildir şu hareket.

Hem kulübe hem takım arkadaşlarına hem de hocaya karşı saygısızlıktır bu.

Birader gol atmaman neyse olabilir de bu siliklik hayra alamet değil. Besleyemiyoruz amenna ama sabit ikametgah takılman nedir

Araplara falan gitse keske. Okan b. icardiyi cikaramiyor cesaret edemiyor bu yuzden bitik icardiyi tum sezon izleriz yoksa

Kamp, sakatlık hep bahanelerle bir sebep uydurmaya çalışıyoruz ama ikinci sene ortalarından itibaren eski Icardi yok sahada. Takım başı kesik tavuk gibi olunca kimseye kızamıyorum ama. Önce derli toplu oynayacak hoca lazım.

Bu maç özelinde eleştirmiyorum takım halinde çok etkisizdik ama PSG'den geldiği ilk dönemdeki Icardi'yi cidden çok özlüyorum oyun içinde inanılmaz fark yaratıyordu geçen sezon ki sakatlıktan sonra o dönemine maalesef yaklaşamadı. Umarım o haline biraz olsun yaklaşabilir bu sadece gol atma durumu değil fiziksel ve oyun içindeki zaafiyetleri çok fazla son dönemde, İlk geldiğinde kritik maçlara damga vuruyordu ama şimdi o maçların hepsinde etkisiz kalıyor.

Bir iki satır da bu arkadaşımıza yazayım.

Kendisini çok seviyorum. Son iki şampiyonlukta inanılmaz katkısı var. İnanılmaz bir forvet tam bir Fox in the box

AMA..

Maalesef üzülerek söylüyorum ki Inter taraftarını yavaş yavaş anlamaya başlıyorum. Yatıp kalkıp Wanda ile barismalarini bekletmekten başka bir çaremiz yok.

İyi geceler

Şu an herkesin eline bir fırsat verildi. Galatasaray'ı dağıtmak isteyen herkes her şeyi kaşıyacak. Burada camianın psikolojisini ayağa kaldırmaları gerekiyor. Sessizlik kimseye fayda getirmez.

Prime Icardi’yi izlemek istiyoruz diyordunuz, izletiyor işte neden kızıyorsunuz adama? En prime döneminde tam olarak böyle futboldan sıkılmış şekilde oynuyordu.

Maçta yürüyor rakip savunma çok rahat maç çıkarıyor. Kimse de oyundan almıyor. Kanatlar ve forvet yürürse bu takım sürünmeye devam eder.

Şu an herkesin eline bir fırsat verildi. Galatasaray'ı dağıtmak isteyen herkes her şeyi kaşıyacak. Burada camianın psikolojisini ayağa kaldırmaları gerekiyor. Sessizlik kimseye fayda getirmez.
Takımın psikolojik durumunu toparlayacak bir futbol direktörümüz yok erden Timur yapıyordu bu işi

Bakalım bizi ne zaman takipten çıkaracak veya GS ibaresini kaldıracak vs vs

Yılda 10 milyon euro kazanan adamın, kamp boyu takımla olmasına rağmen hazır olmaktan bu kadar uzak halde olması kabul edilemez. Üstüne hocanın otoritesi de yedek bırakamayıp 90 dakika sahada tutuyor ve sen bunlara rağmen hiçbir şey oynamadığın maçta törene katılmayıp kendi aracınla ayrılıyorsun. Takıma kattıkları muazzam oldu ama şu yaşananlar artık benim limitimi doldurmak üzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt