Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çocukları seremonide görmedin mi çoğu Icardi sevinci yapıyor,biraz ufkunu genişlet büyük düşün artıkOsimhen baba gidince napacaz bununla hiç bilmiyom
Napacaz mi? Cikip gollerini atacak 2 senedir baska bir sey mi yapiyordu kendisi? Oyle bir anlatiyorsun ki bazen sanki paralel evrende Ali Lukunku yorumlaniyor gibi, tuhaf bir algi yaratiliyor belirli bir kesim tarafindan o da sadece bu forumda var baska hic bir yerde gormuyorum.Osimhen baba gidince napacaz bununla hiç bilmiyom
İlk senesinde atıyordu da geçen sezon sakatlandıktan sonra Konya ve Pendik dışında maç alan golü yok.Napacaz mi? Cikip gollerini atacak 2 senedir baska bir sey mi yapiyordu kendisi? Oyle bir anlatiyorsun ki bazen sanki paralel evrende Ali Lukunku yorumlaniyor gibi, tuhaf bir algi yaratiliyor belirli bir kesim tarafindan o da sadece bu forumda var baska hic bir yerde gormuyorum.
Ayrica 2 senedir bu anti-Icardi tavrini cozemedim, sadece ben degil forumun geneli merak ediyordur.
Uza Aysalcı SarpÇocukları seremonide görmedin mi çoğu Icardi sevinci yapıyor,biraz ufkunu genişlet büyük düşün artık
Ekli dosyayı görüntüle 264464
Ekli dosyayı görüntüle 264465
Hoca her ikisini de oynatmayi bilmeli, Real'de Mbappe'yi aldi suanda mesela uyum sorunu var deniliyor takim gecen sezon ki kadar efektif degil mesela gol yollarinda. Hic bir hoca bunu bahane edip Vinicius ya da Mbappe'den birini kesemez, mecbur oynatacak ayni anda o yuzden Okan'in bizde Osimhen ve Icardi'yi beraber oynatmasi bir opsiyon degil, mecburiyet..İlk senesinde atıyordu da geçen sezon sakatlandıktan sonra Konya ve Pendik dışında maç alan golü yok.
Osimhen takıma girdikten sonra takımdaki oyun siyahla beyaz kadar fark ettiriyor. Hadi Halil Bakambu Vinicius Şuayip zamanı anlamıyordunuz da şimdi nasıl anlamıyorsunuz
Osimhen'den Icardi'ye
Davinson'dan Nelson'a
Sara veya Berkan'dan Demirbay'a
Geçtiğimiz an takım düşmeye başlıyor. Keza Ziyech de oynayınca öyle
Aman Icardi kırılmasın, aman şuayip darılmasın aman nelson büzülmesin diye diye saçma sapan denemeler yapıyoz
Uza Aysalcı Sarp
Mbappe Real'i bozmuşsa birini kulübeye alması gerekiyor. Real Los Galacticos zamanıHoca her ikisini de oynatmayi bilmeli, Real'de Mbappe'yi aldi suanda mesela uyum sorunu var deniliyor takim gecen sezon ki kadar efektif degil mesela gol yollarinda. Hic bir hoca bunu bahane edip Vinicius ya da Mbappe'den birini kesemez, mecbur oynatacak ayni anda o yuzden Okan'in bizde Osimhen ve Icardi'yi beraber oynatmasi bir opsiyon degil, mecburiyet..
Daha yedekte Batshuayi de var, o zaman o niye alindi tek forvet disinda bir opsiyon masada olmayacaksa?
Gicik maclarda, yani zor mac diyelim, cikar oynarsin tek forvet. Kasimpasa macindaki puan kaybinin sebebi ikili forvet ile oynamis olmamiz degilki? Ilk yarida 3 gol atmadi bu takim? Okan da ikinci yari mac terse gittigini anlayinca tek forvete donecekti ve orta sahayi guclendirmesi gerekiyordu. O bunu dusunemiyorsa sorun cift forvet yok Icardi'ymis falan gecelim. Sorun takimi analiz edemeyen teknik ekip, sonucta ilk yari 3 gol atmis bir takim var.
Dunku Madrid derbisinden bir ornek vermek istiyorum; Atletico maca uc forvetle basladi. Griezmann (Mertens rolunde), onlerinde Sorloth ve Alvarez.
Bakti ikinci yarinin basinda takim kanatlardan Real'i durduramiyor, dakika 55'te Sorloth'u oyundan alip Lino'yu aldi kanat icin ve forvetten birini kesmis oldu. Simeone takimini iyi okuyabiliyor, Okan'da bunu ogrense gider macin gidisatina gore hamle yapardi zaten skor lehimizdeyken bunu yapmamasi bir problem. Surekli golleri yedikten sonra degisiklik yapiyor.
Reis sen cok pragmatik dusunceyle olaya bakiyorsun ama bu futbol dunyasi oyle yonetilmiyor, suan Ancelotti Mbappe'yi yedege atsa (oyle 1-2 maclik demiyorum) yarin Perez napar biliyormusun? Hocayi gonderir yerine ikisini beraber oynatmasini bilen birini getirir. Bu isin showbiz kismi cunku o kadar yatirimi hoca cozum bulamiyor diye adam cope atmasini goz yummaz.Mbappe Real'i bozmuşsa birini kulübeye alması gerekiyor. Real Los Galacticos zamanı
Figo Guti Beckham Zidane
Raul Ronaldo
oynadığında da ligi Barca ve Valencia'ya kaptırıp duruyordu. Eldeki hücumcuların iyi hepsini sahaya atayımla iyi oynansaydı dünyanın en iyi hocası Fatih Terim olurdu
Kimseyi beraber oynatmak zorunda değiliz. İlk yarı 3 attık ama 3 atacak kadar iyi oynamıyorduk. Zaten 40-45 arası maçın zora gireceğinin sinyallerini verdik çift forvetken de.
13-14te Burak-Drogbalı 4312 ile Real'e karşı iyi bir ilk yarı oynamıştık. Sonra Drogba sakatlanıp çıkınca Burak'ın tüm foyası ortaya çıkmıştı. Paşa maçındaki Icardi'de o misal.
Okan değişikliklerde hatalı ama sürekli birilerinin gönlünü yapmaktan asıl yapması gereken hamleleri yapamıyor ki oyunculardan tepki gelecek diye.
Shredder gittiğinden beri takım zıçmaya başladı
Sneijder'i de alırım,onu oynatacak hocayı da diyen Aysal gibi mi yaniReis sen cok pragmatik dusunceyle olaya bakiyorsun ama bu futbol dunyasi oyle yonetilmiyor, suan Ancelotti Mbappe'yi yedege atsa (oyle 1-2 maclik demiyorum) yarin Perez napar biliyormusun? Hocayi gonderir yerine ikisini beraber oynatmasini bilen birini getirir.
Herhalde.Sneijder'i de alırım,onu oynatacak hocayı da diyen Aysal gibi mi yani
Başkan o kadar biliyorsa takıma çift forveti kaldıracak merkez orta saha veya 3lü savunma oynamamamız için bek alsaymış takımaReis sen cok pragmatik dusunceyle olaya bakiyorsun ama bu futbol dunyasi oyle yonetilmiyor, suan Ancelotti Mbappe'yi yedege atsa (oyle 1-2 maclik demiyorum) yarin Perez napar biliyormusun? Hocayi gonderir yerine ikisini beraber oynatmasini bilen birini getirir. Bu isin showbiz kismi cunku o kadar yatirimi hoca cozum bulamiyor diye adam cope atmasini goz yummaz.
Bugun Okan dese Icardi sen artik bu takimin yedek oyuncusu olmalisin (diyemezde, dese zaten Icardi essaglarini alir gider), yarin taraftar tepki verecek sonra baskan cikip "ben 10 milyon euroyu Icardi yedekte otursun diye mi oduyorum" deyip Okan'i postalayacak. Futbolun gercegi de budur. Bizim store'de basilan formalarin cogu Icardi. Futbol sadece saha iciyle yonetilmiyor. Bunun taraftar kismi da var.
Uğur haklı,bu adamlardan katkı alınmalı mı alınmalı eyvallah ama sürekli ilk 11 ve 90 dakika oynatmanın da bir mantığı yok.Bir şekilde kulübe oyuncusu olmaya da evirmeliyiz,golünü yine atar öyle zaten de takımı 10 kişi oynatmanın bir mantığı yok.Bu kadar tolerans gösterilmemeli hiçbir oyuncuya,Icardi olsa dahibu arada icardi osimhen'den 10 kat daha iyi golcü, osimhen icardi'den 10 kat daha komple santrafordur.
icardin varsa takımın geri kalanını, arka üçlüyü öyle bir kurarsın ki, adamı ceza sahası içinde topla buluşma manyağı yaparsın. o da sana senede 45 gol atar kemiksiz. garanti.
ama biz öyle oynamıyoruz. adam sürekli geriye top almaya geliyor.
icardi'yi koşturmayacaksın, besleyeceksin.
o yüzden uğur'a batşuai gibi bir adam bile daha makbul geliyor.
biz forvetimizden sadece gol atmasını beklemiyoruz. koşsun, mücadele etsin, boğuşsun, çalım atsın, hem de bitiriciliği iyi olsun. öyle adam 100 m euro işte. o da osimhen.
Yaptigin yukaridaki analize katiliyorum ama bir yanlis cumle var sonlara dogru, sezon ortasinda Icardi icin sistem mi degistirilmesi gerek diyorsun ama Osimhen icin demeliydin cunku Osimhen yeni geldi bu takima, Icardi zaten 2 senedir bu takimda.Başkan o kadar biliyorsa takıma çift forveti kaldıracak merkez orta saha veya 3lü savunma oynamamamız için bek alsaymış takıma
442 oynayacaksak kanatlar orta saha özellikli olmalı. Bizde de sadece Yunus'da biraz var bu özellik. Barış'ta öyle bir özellik yok. Çift forvet üstüne orta sahaya Demirbay'ı Mertens'i falan attığın rakibi izlemeye başlarsın. Çift forveti anca
Sara Berkan Torreira Yunus
hattı kaldırabilir. Onda da Sara'nın yerini bozuyorsun ve bu isimlerin yedeği yok. Barış ve Sallai sağa geçtiğinde kaldırır mıyız o bile meçhul.
3'lüye dönsek sol bekin yedeği yok. Sağ bekin as oyuncusu oyuna her girdiğinde yüreğimizi ağzımıza getiren Jelert.
Osimhen'li 4231de mis gibi oynuyorduk. Sezon ortası sistem mi değiştircez Icardi beyimiz için. Avrupa'da Icardi ligde Osimhen'li idare etmek lazım devreye kadar. Devrede belki düzgün adam alır öyle çift forvete geçeriz ki bence hiç gerek yok
ben haksız demedim ki zaten? ben de onunla paralel düşünüyorum.Uğur haklı,bu adamlardan katkı alınmalı mı alınmalı eyvallah ama sürekli ilk 11 ve 90 dakika oynatmanın da bir mantığı yok.Bir şekilde kulübe oyuncusu olmaya da evirmeliyiz,golünü yine atar öyle zaten de takımı 10 kişi oynatmanın bir mantığı yok.Bu kadar tolerans gösterilmemeli hiçbir oyuncuya,Icardi olsa dahi
Osimhen alındığında Icardi sakattı. Şuayip'in yerine girdi 11'e Osimhen. Burda işleyen çarkı bozan Icardi şu andaYaptigin yukaridaki analize katiliyorum ama bir yanlis cumle var sonlara dogru, sezon ortasinda Icardi icin sistem mi degistirilmesi gerek diyorsun ama Osimhen icin demeliydin cunku Osimhen yeni geldi bu takima, Icardi zaten 2 senedir bu takimda.
Osimhen alinmadan once Okan'a sordu Gardi sen tek forvetle nasil yapacaksin ki diye? O da bana birak ben beraber oynatmasini bilirim dedi. Kisaca Okan'in bok yemesiyle bu tartisma cikiyor, madem oyle dedi ve bu transferi istedi o zamanda cikip uygulasin sirf Osimhen alinsin diye milleti kandirmamasi gerekiyor.