#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben haksız demedim ki zaten? ben de onunla paralel düşünüyorum.

tek forvetli sistemde tabiki osimhen varken osimhen oynayacak.

kadromuzdaki geri kalan oyuncularımız da çift forvetli herhangi bir sisteme uygun olmadığı için, çift forvetli sisteme dönülmemesi daha doğru.

bunların dışında sadece uğur'un icardi'ye karşı ekstradan kişisel de bir durumu var yaw. adamı sevmiyor yani bildiğin. kendi tercihidir. sevmek zorunda değil.
Valla çok da haksız diyemiyorum,yıllık 10 milyon euro maaş bayıldığımız adam düzenli idmana çıkmayıp üstüne de oynama konusunda sorun çıkarıyorsa Uğur da sevmez

Osimhen alındığında Icardi sakattı. Şuayip'in yerine girdi 11'e Osimhen. Burda işleyen çarkı bozan Icardi şu anda
Alakasi yok Icardi dedigin 3 hafta sakatti bu adam zaten takimin as forveti degilmiydi? Lutfen.

ben haksız demedim ki zaten? ben de onunla paralel düşünüyorum.

tek forvetli sistemde tabiki osimhen varken osimhen oynayacak.

kadromuzdaki geri kalan oyuncularımız da çift forvetli herhangi bir sisteme uygun olmadığı için, çift forvetli sisteme dönülmemesi daha doğrudur.

bunların dışında sadece uğur'un icardi'ye karşı ekstradan kişisel de bir durumu var gibi yaw. adamı sevmiyor yani bildiğin. kendi tercihidir. sevmek zorunda da değil.
Osimhen geldikten sonra Icardi ve Şuayipe çekilmesi gereken muamele

icardi ve mertens tek başlarına iyidir de icardi & mertens olmuyor rakibi karşılama hususunda. hiç bi baskı yahut rezistans koyamıyolar. kp maçında mertens posyonunda sarayı deneyebilirdi 2. yarıda, arkaya da berkanı alabilirdi.
Okan Buruk'un cozemedigi veya takintili oldugu konular var bunlari asamiyor maalesef. Hep ezbere yaptigi degisiklikler hic oyun okuma diye birsey goremiyorum.

Valla çok da haksız diyemiyorum,yıllık 10 milyon euro maaş bayıldığımız adam düzenli idmana çıkmayıp üstüne de oynama konusunda sorun çıkarıyorsa Uğur da sevmez
oyuncunun oynayıp-oynamama konusunda sorun çıkarıp çıkarmadığını bilmiyoruz. öyle bir şey yaşanmadı çünkü. henüz. düzenli idmana çıkmama konusunu da net olarak bilmiyoruz. hoca sürekli izin yaptırıyor zaten takıma. ayrıca teknik heyet ve yönetimin işi bunlar.

adam her iki sezonun da en çok gol atan oyuncusu. ligin son virajlarında da her zaman üzerine düşeni yapmakta.

adama zaha muamelesi yapmaya gerek yok yani.

Osimhen gelmeden önce Icardi'yi eleştirenler neredeyse hain ilan ediliyordu.

Şimdi Osimhen gelince herkes icardinin takım oyunundaki hücum pressi zaafiyeti ve fizik gücü konusunda eleştiriyor.

Bunu görmek için Osimhen'in gelmesine gerek yoktu.

Ayrıca şimdi de Batshuayi motivasyon düşüklüğü yaşıyor ki haklı. Mevcut form durumu ve takima katkı açısından kesinlikle daha fazla süreyi haketmişti.

oyuncunun oynayıp-oynamama konusunda sorun çıkarıp çıkarmadığını bilmiyoruz. öyle bir şey yaşanmadı çünkü. henüz. düzenli idmana çıkmama konusunu da net olarak bilmiyoruz. hoca sürekli izin yaptırıyor zaten takıma. ayrıca teknik heyet ve yönetimin işi bunlar.

adam her iki sezonun da en çok gol atan oyuncusu. ligin son virajlarında da her zaman üzerine düşeni yapmakta.

adama zaha muamelesi yapmaya gerek yok yani.
Evet,Uğur'un bu tezi varsayım ama bence çok güçlü bir varsayım,Okan'ı bu tercihlere oyuncuların tavırları zorluyor yani kesinlikle etkenlerden biri olduğunu düşünüyorum ben de

icardi ve mertens tek başlarına iyidir de icardi & mertens olmuyor rakibi karşılama hususunda. hiç bi baskı yahut rezistans koyamıyolar. kp maçında mertens posyonunda sarayı deneyebilirdi 2. yarıda, arkaya da berkanı alabilirdi.
fener maçına Osimhen yerine Icardi ile başlasaydık büyük ihtimalle kazanamazdık. Mertens ve Icardi beraber oynayınca takımın direnci düşüyor, katılıyorum.

İcardi' nin fazla koşamadığı doğrudur lakin takımlarda böyle koşmayan bir tane topçu tolere edilebilir. Messi, hagi, alex, sergen, jardel, bir çok büyük santrafor.... fazla koşmazlar lakin sihirli ayakları ve zekaları sebebiyle kadroya en önce yazılır. İcardi de böyle bir adam. icardiden başka temposuz ve koşamayan adam ilk 11 de bulundurmamak lazım sadece

Şimdi Osimhen gelince herkes icardinin takım oyunundaki hücum pressi zaafiyeti ve fizik gücü konusunda eleştiriyor.

Ayrıca şimdi de Batshuayi motivasyon düşüklüğü yaşıyor ki haklı. Mevcut form durumu ve takima katkı açısından kesinlikle daha fazla süreyi haketmişti.
Batsuayi'nin tepkisini anlıyorum ama bunu maaşını aldığı takıma karşı maç esnasında göstermemesi lazım.PAOK ve Kasımpaşa maçlarında rezil,lakayıt bir futbol oynadı.Hele PAOK maçında,5 dakikada bir futbolcu ne kadar kötü oynayabiliyorsa,o kadar kötü oynadı sıfır abartı.Buna hakkı yok,varsa derdi konuşsun Okan'la böyle profesyonel futbolcu olmaz.

Bence de ikisi de dinlenmiş çok iyi durumda olsa bile ikisinden biri oynamalı en fazla

Batshuayi kadro dışı bırakılmalı gitsin tribini fener'de atsın. Herif yürüyor sahada bu maç satmakla eş değer

bu arada, yılda 4 milyon euro maaş bayıldığımız ama oynatılmadığı için paok maçında açıkça trip atmış (varsayım değil, herkes gördü) batşuayi'ye bir şey demiyor ama :) (haksızlık etmeyeyim, dediyse de ben görmedim).

ya hiç sorun değil, hepimizin çok sevdiği ya da sevmediği oyuncular hep olmuştur ve olacaktır ama icardi gs tarihinin en özel oyuncularından biri olmuştur. sadece haksızlık etmeyelim bence :)

bu arada, yılda 4 milyon euro maaş bayıldığımız ama oynatılmadığı için paok maçında açıkça trip atmış (varsayım değil, herkes gördü) batşuayi'ye bir şey demiyor ama :) (haksızlık etmeyeyim, dediyse de ben görmedim).

ya hiç sorun değil, hepimizin çok sevdiği ya da sevmediği oyuncular hep olmuştur ama icardi gs tarihinin en özel oyuncularından biri olmuştur. sadece haksızlık etmeyelim bence :)

Osimhen geldikten sonra lig maçlarına Şuayip yazmadım hiç. Tafrayı Icardi oynarken yapsa bir nebze anlarım ama Osimhen varken somurtma lüksü yok. Oturup forma bekleyecek beğenmiyorsa gitsin

Tabii böyle konuşuyom ama Osimhen Ocak'ta falan uzarsa Şuayip lazım tabii.

Tafra yapma birader

Götümüzden soluyorduk bir de çift forvete mi dönecektik

Bu arada çift forvetken 3-1 önde kapattık. Çift forvetten 4-2-3-1'e döndük 3-3 bitti.

Osimhen ve İcardi'nin beraber oynamasına mı kaldı bu maçın suçu yani?

ya hiç sorun değil, hepimizin çok sevdiği ya da sevmediği oyuncular hep olmuştur ve olacaktır ama icardi gs tarihinin en özel oyuncularından biri olmuştur. sadece haksızlık etmeyelim bence :)
3 mesaj yukarı çıkarsan görürsün Veli baba,daha yeni yazdım içimi mi okudun ne. :asd:

Osimhen geldikten sonra lig maçlarına Şuayip yazmadım hiç. Tafrayı Icardi oynarken yapsa bir nebze anlarım ama Osimhen varken somurtma lüksü yok. Oturup forma bekleyecek beğenmiyorsa gitsin

Tabii böyle konuşuyom ama Osimhen Ocak'ta falan uzarsa Şuayip lazım tabii.
kadroya yazmaktan bahsetmiyorum yaw. "şuayip beyimiz" beğenmiyorsa gitsin dediğini bir görem de gözüm açık gitmeye. aynını icardi'ye yazdın "icardi beyimiz" diye hem de zerre somurtup trip atmadığı halde. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt