#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
psikolojisini hiç iyi görmüyorum yaşadığı sakatlık sonrası falcaoya dönüşmesinde korkuyorum.

Okan hocanın tontis poposunu çok kurtardığı için tatili haketti acikcasi. Gez aslanim 5 ay

Okan hocanın tontis poposunu
1731707360512.webp

Bu Wanda Türkler hakkında hoş olmayan açıklama yapmış diye okumuştum ama kaynak sağlama benzemiyordu, demek ki doğruymuş
Geçen Türkiye başlığı altında hikaye paylaştı işte sizin maço kültürünüze uymak zorunda değilim diye. Maçoluk görmemiş ki varoş kadın. Yaptıklarına İcardi sevgisi sayesinde göz yumuldu haberi yok.
Sonra İcardi'ye salladı siz kahraman olarak görüyor olabilirsiniz ama diye işte.

Onun harici açıklama yaptıysa bilmiyorum.

güney amerika'nin geneli mi böyle feminist rtas? yoksa arjantin, şili mi aşırı sadece. birkaç meksikalıyla tanıştım bu kadar rahat değiller gibi bir izlenim uyandırdı. siz ne dersiniz?

meksika ataerkil. güneye indikçe feminazilik artıyor. güneyi daha aşırı bu konularda. mesela şiliye oranla arjantin de daha ataerkil onların deyimiyle machista. şilide erkekler de feminist. zaten cinsiyet eşitliği endeksinde ilk sıralarda yer alıyor. meksikalı kadınlar daha çok korumaya kollanmaya, erkek tarafından idare edilmeye pozitif bakıyor. bunlar şeytan görmüş gibi oluyor o durumda. zaten toplumda kadın erkek ayrımı diye bir şey kalmamış. arjantinde kasabasından şehre giden otobüsler eski model düz vitesli, genç 20-25 yaşında kızlar belediye otobüsü kullanıyor ama oldukça taka otobüsler, kasaba olduğu için. pazarlarda kadınlar da erkekler gibi çalışıyor.

zaten şilide de öyle, ama orada belediye otobüsleri tam elektrikli. yine pazarlarda kadınlar erkek gibi iş yapıyor. kamyon süren, mikser süren, belediye otobüslerini kullanan kadınlar var. kuaförler unisex, kadın kuaför açıyor hem erkek hem kadın müşteri aynı kuaförden hizmet alıyorlar. eskisi gibi kadın mesleği erkek mesleği ayrımı kalmadı kafamda. hatta kadın maden işçiler de var and dağlarındaki bakır ve lityum madenlerinde. 3 bin dolar kadar maaşları var. 15 gün çalışıyorlar. 15 gün dinlenme. onda da uber yapıyorlar.

yine uber demişken kızlar da uber yapıyordu. dün bi tanesi denk geldi mesela. iki kız çıkmışlar. gece 2.30 gibiydi, şehir güvenli ama yalnız çıkmasını istemediğim için yanında geldim dedi. burada bi italyan arkadaşın pizzacısı var. onun instagram sayfası ve videolarını yapıyorum. daha bulunduğum eyalet arjantinin en muhafazakar eyaleti. ama disco falan gidersen selam vermeden bile kızlarının sana dayayıp dans eden tiplerle dolu. erkek yapsa taciz derler. o hoşuma gitmediği için, tekrar gitmedim discoya. italyan pizzacı davet etti hatta bi gün sırtım ağrıyor deyip gitmedim. ciddi düşünmezdim ben burdaki kızlarla, onu da söyleyim. avrupalılarda daha fazla etik değerler var.
abd falan da sıkıntı, genel olarak kıta amerikası etik değerler daha az

Her şey magazin ve şov yani biraz. Bizden çok daha yalan ve magazinsel bakıyorlar. Yalan dolan haberler paylaşıp bunu gündem etmeyi seviyorlar heralde.

wanda ile haber çıktığında aman da ne önemli haber diye dalga geçtikleri yorumlar gördüm. river taraftarı da o deli karıyı boşver river'a gel diye yorum yapmışlardı

yani youtubedaki gibi "ArJaNtiNLileR icaRdiDen NefrEt eDiyoR'" başlıklı videolar gerçek dışı. ayrıca bir gün halısahaya gittik maç sonunda biraz konuştuk. icardiden için maxi lopeze karşı hainlik yaptı dediler, ancak çok iyi oyuncu diye devam ettiler. negatif düşünceler olsa bile en azından oyuncunun yeteneği takdir ediliyor. şikebahçelilerin nefreti gibi bir Nefret duygusu yok adama karşı

Geçen Türkiye başlığı altında hikaye paylaştı işte sizin maço kültürünüze uymak zorunda değilim diye. Maçoluk görmemiş ki varoş kadın. Yaptıklarına İcardi sevgisi sayesinde göz yumuldu haberi yok.
Sonra İcardi'ye salladı siz kahraman olarak görüyor olabilirsiniz ama diye işte.

Onun harici açıklama yaptıysa bilmiyorum.

O olması gerek sanırım. Arjantin’deki maço kültürü halbuki Türk maço kültürüne 10 basar. Ne pis bir insanmış bu.

O olması gerek sanırım. Arjantin’deki maço kültürü halbuki Türk maço kültürüne 10 basar. Ne pis bir insanmış bu.
adamların kadın bakanlığı var hangi maço kültüründen bahsediyorsunuz? wandanın ömründe tek haklı olduğu konu muhtemelen bu

mapa-brecha-genero-mundo.png

işin garibi dünyadaki birkaç anaerkil milletlerden birisine maço kültürü diyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt