- 23 Aralık 2008
- 65.034
- 62.872
- 5.103
psikolojisini hiç iyi görmüyorum yaşadığı sakatlık sonrası falcaoya dönüşmesinde korkuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın tontis poposunu
Geçen Türkiye başlığı altında hikaye paylaştı işte sizin maço kültürünüze uymak zorunda değilim diye. Maçoluk görmemiş ki varoş kadın. Yaptıklarına İcardi sevgisi sayesinde göz yumuldu haberi yok.Bu Wanda Türkler hakkında hoş olmayan açıklama yapmış diye okumuştum ama kaynak sağlama benzemiyordu, demek ki doğruymuş
Tatlı bi sekilde ifade ettim,okan hoca diyoruz bi de.saygi kazanılan bisey,verilmez.saygimi kaybederse yine okan buruk olur
wandayı da sevmiyorlarBu wanda kevaşesini seviyorsa arjantinliler cidden kafadan sıkıntılılar demeklerdir. Maxi lopez, icardi kurban burda asıl suçlu o gold digger kadın. 2 adamı da kullanıp kenara attı
Tatlı bi sekilde ifade ettim
Her şey magazin ve şov yani biraz. Bizden çok daha yalan ve magazinsel bakıyorlar. Yalan dolan haberler paylaşıp bunu gündem etmeyi seviyorlar heralde.wandayı da sevmiyorlar
Seksi adam,kalin vucut bi de.terazi burcu ne yapak,ben onur bakır kadar kivrilamamben de ondan tırstım inceden :/
güney amerika'nin geneli mi böyle feminist rtas? yoksa arjantin, şili mi aşırı sadece. birkaç meksikalıyla tanıştım bu kadar rahat değiller gibi bir izlenim uyandırdı. siz ne dersiniz?
Her şey magazin ve şov yani biraz. Bizden çok daha yalan ve magazinsel bakıyorlar. Yalan dolan haberler paylaşıp bunu gündem etmeyi seviyorlar heralde.
Geçen Türkiye başlığı altında hikaye paylaştı işte sizin maço kültürünüze uymak zorunda değilim diye. Maçoluk görmemiş ki varoş kadın. Yaptıklarına İcardi sevgisi sayesinde göz yumuldu haberi yok.
Sonra İcardi'ye salladı siz kahraman olarak görüyor olabilirsiniz ama diye işte.
Onun harici açıklama yaptıysa bilmiyorum.
adamların kadın bakanlığı var hangi maço kültüründen bahsediyorsunuz? wandanın ömründe tek haklı olduğu konu muhtemelen buO olması gerek sanırım. Arjantin’deki maço kültürü halbuki Türk maço kültürüne 10 basar. Ne pis bir insanmış bu.