#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterda görünce gümledim. Birisi mahkeme " Johnny Depp ile adını unuttuğum kadının " sürecine gidiyor yazmış 😁
Bu arada birinin instagram hesabını kapattırmışız. Galiba magazin gazetecisi

öyle mi bilmiyorum gelenin kim olduğunu sadece o sarı kafalı yavuklusu olduğunu tahmin ettim. şuanda türkiyede daha çok konuşuluyor burda herhangi bir gündem değil. türk basınından ne görürsem o.

wandanın sevgilisini dahi tanımıyorum. yani kenny dediği sevgilisi değil mi?
O zaten hep Istabul'a da geliyordu

O zaten hep Istabul'a da geliyordu
wandayı ben hiç takip etmediğim için çevresini bilmiyorum. sarı kafa görünce sevgilisi sandım. sevgilisinin ismini de bilmiyorum burada bi tweette gördüm fener formasıyla. yani sokakta görsem tanımam sevgilisini.

icardi ile arası iyiyken de wandayı görmüyor ve takip etmiyordum ben

yalanlara devam ediyor gibi

ben bu kadını çözemedim, sürekli birileriyle gezip sürekli birileriyle öpüştüğü videolar koyuyor. bu aşk çemberinde kim kiminle ben hala bir şey anlamış değilim, ortada kankası dedikleri birisi var ve seçını falan kesiyor. bununla yatıyor mu bilmiyorum, yatıyorsa da şaşırmam, kankasına benzeyen başka bir sarı kafa var onla öpüşüyordu. o ne ayak, nereden çıktı nasıl buldu hiçbiri hakkında fikrim yok.

ancak bugün icardinin yayınladığı videolarda beden dili ve yüzündeki ifade icardiyi sevdiği ve onunla kalmak istediği yönünde hissiyat uyandırdı. tahminime göre wanda o sarı kafalılardan birisini icardiyi kıskandırmak için kullandı. çünkü basında gördüğüm, icardiyi riverde oynamaya ikna edip ülkesine dönmek istediğine dair haberler var. icardi dönmeyince sarı kafalardan biriyle öpüşüp icardiyi dönmeye zorladı. (tahmin) şimdi de icardi hazır buenos airesteyken onun evinden gitmek de istemiyor, üzerine üzerine yapışıp sürekli konuşmaya çabalıyor. bunları yapıyor çünkü daha önce yaptığında icardi her türlü palyaçoluğu kabul etmişti. bunu da sineye çekeceğini düşünmüş olmalı. ama yüz ifadesi icardiyi istediğini gösteriyor.

ancak sıçıp sıvadığının farkında ve egosunu da yerle bir etmemek için hala icardiye üst perdeden bakıyor en azından takipçilerinin öyle bilmesini istiyor. icardi ise tüm doğruları böyle göstererek bu şirreti yerin dibine sokuyor.

bunlar tahminlerim, ama dediiğim gibi wandayı hiç tanımıyorum ve etrafındaki onlarca erkeğin de kim olduklarını bilmiyorum da anlayamıyorum da epey karışık ilişkileri var wandanın. sürekli birileriyle öpüşüyor gibi be bu insanlar da garip kim olduğu belli değil. çok garip

arada çık lan bu konudan

hazır kıta nöbetçisi gibisin
images

images

YEDİRMEYİZ!!
images

Oglum başkasına aşık ol yeter.nisanda tutulma var

Bu is artik sacma bir noktaya gidiyor. Birkac gun once ameliyat olmasi gereken profesyonel topcumuz, Arjantinde karisi ile yasadiklarini sosyal medyada canli yayinliyor. Biz burda acaba Nisan ayinda donmez mi dusunurken adam birak futbolu dusunmeyi, magazin hayatina atilmis bile.

GS ciddiyetini kaybetmemeli, evet seviyoruz da bu isi abartmanin bir anlami yok. Diger oyunculardan baslayip sacma sapan batış hikayesi de olabilir bu sezon, ve boyle gerzek olaylar da fitil olur..

Yaw birak herseyi git Ege'de bi balikci teknesi al takil orda. Bi de helal sut emmis bi kiz bul kendine tamamdir. Cocuguna da asla futbol oynamayacaksin diye tembih edersin ama o gizli gizli oynar ve wn sonunda kavga ederek buyuk sehre kacar ve bir gun Galatasaray formasi altinda ilk macina cikarken sen kahvehanede tv'de gorup icinden gururlanirsin. Seni ASY'deki ilk mqcina davet eder ama sen telefonu yuzune kapatirsin cunku o sirret kadin yuzunden Galatasaray'dan ayri kaldigininda camiayi uzmus olldugunu dusunuyor, affedilmeyecegini dusunuyorsundur. Sonra dayanamaz gidersin. Cikis kapilarindan birinden izlerain. Oglun golunu atar ve bir an seninle goz goze gelirsiniz. Vakur bi sekilde staddan cikarken taraftarin biri seni tanir ve digerleri etrafini sarar. Gozlerin dolu bir sekilde ozledigin o sevgiyi hissederken oglun gelir ve beraberce uclu cektirirsiniz. SON.

'Sen değişmezsen hiçbir şey değişmez'

Mauro Emanuel Icardi Rivero

Abim saçları boyamış yine. Ayrılık sürecinde mal varligini açıklayan Mauro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt