yalanlara devam ediyor gibi
ben bu kadını çözemedim, sürekli birileriyle gezip sürekli birileriyle öpüştüğü videolar koyuyor. bu aşk çemberinde kim kiminle ben hala bir şey anlamış değilim, ortada kankası dedikleri birisi var ve seçını falan kesiyor. bununla yatıyor mu bilmiyorum, yatıyorsa da şaşırmam, kankasına benzeyen başka bir sarı kafa var onla öpüşüyordu. o ne ayak, nereden çıktı nasıl buldu hiçbiri hakkında fikrim yok.
ancak bugün icardinin yayınladığı videolarda beden dili ve yüzündeki ifade icardiyi sevdiği ve onunla kalmak istediği yönünde hissiyat uyandırdı. tahminime göre wanda o sarı kafalılardan birisini icardiyi kıskandırmak için kullandı. çünkü basında gördüğüm, icardiyi riverde oynamaya ikna edip ülkesine dönmek istediğine dair haberler var. icardi dönmeyince sarı kafalardan biriyle öpüşüp icardiyi dönmeye zorladı. (tahmin) şimdi de icardi hazır buenos airesteyken onun evinden gitmek de istemiyor, üzerine üzerine yapışıp sürekli konuşmaya çabalıyor. bunları yapıyor çünkü daha önce yaptığında icardi her türlü palyaçoluğu kabul etmişti. bunu da sineye çekeceğini düşünmüş olmalı. ama yüz ifadesi icardiyi istediğini gösteriyor.
ancak sıçıp sıvadığının farkında ve egosunu da yerle bir etmemek için hala icardiye üst perdeden bakıyor en azından takipçilerinin öyle bilmesini istiyor. icardi ise tüm doğruları böyle göstererek bu şirreti yerin dibine sokuyor.
bunlar tahminlerim, ama dediiğim gibi wandayı hiç tanımıyorum ve etrafındaki onlarca erkeğin de kim olduklarını bilmiyorum da anlayamıyorum da epey karışık ilişkileri var wandanın. sürekli birileriyle öpüşüyor gibi be bu insanlar da garip kim olduğu belli değil. çok garip