#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hızın düşmesi çok normal rengim bunun çalışmayla ilgisi yok. Fizyolojik olarak bir insan 30’sunda 20’sindeki sürate sahip olamaz. Messi bile olsan.

Dediğim gibi İcardi de zaten çok üst seviye profesyonel olmadığı için ondaki düşüş daha bariz
Haklı olabilirsin bilimsel olarak bilmiyorum ama bence 30 yaş öyle futbolcu için hızının yavaşlayacağı yaş değil. 28-32 yaş futbolcunun en pik yaptığı dönem bence.

Bu transfer doneminde dogru durust kimseyi ikna edememis yoneticilerin Icardi olmasa en fazla Gomis'i emeklilikten geri getirebilecegini, yedeginin de Eren Aydin olacagini bilmeniz gerekir.

Vermiş yine pozunu Süperstarım benim. Rakibi küçümsemek doğru değil ama bu maçta minimum hattrick beklentim var. Çok başkasın
medsmh.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moda ikonu resmen bereye bak
20241002_171535.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu akşam umarım 3-0'dan 8-0'a giden 6 golü atmaz da 2-0 yapan ilk 2 golü atar. :dd

Osimhen'deki yırtıcılığın gramını göremiyoruz. Kötü bir ilk yarı geçirdi. Böyle gezindiği sürece burada kendisini eleştiren her zaman olacaktır.

Osimhen'den sonra gözüme dominic iorfa gibi geliyor

Rezil bir ilk yarı geçirdi

Çok etkisiz öylesine sahaya çıkmış

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nden elenmemize sebep olmuştu bu sene de Avrupa Ligi’nden eletir. Koca klüp böyle bir adamın oyuncağı olmuş. Bunun en büyük sebebi de taraftardır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt