- 25 Kasım 2008
- 13.385
- 12.014
- 2.168
Osimhen'in oynadığı futbolsa senin oynadığın ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10m Euro'yu alıyor Instagram'dan holiganlik yapıp paraları götürüyor.istemiyoruz istemiyoruz
bu takımda showman adam istemıyoruz
amigo istesek baskasını oynatırız
hem 10m hem sponsor geliri10m Euro'yu alıyor Instagram'dan holiganlik yapıp paraları götürüyor.
Instagram'ı da kendisi kullanmıyordur ver aylık 1000 dolar hergun paylaşım yapsınlar.
Güzel sistem gerçekten.
Ben dediğini yaşadım renkdaş ama yazmaktan vazgeçmedim.Sıkıyorsa eleştir hain ilan edilirsin. Kereme yapılan eleştirinin 10 da 1 i bile yapılmıyor. Beğenilmeyen adam şampiyonlar liginde saydırıyor. Toz kondurulmayanlar köy takımlarına leş atıyor.
ok. bir şey yazmayacağım daha.Alıntılaşıp muhabbet ediyoruz. Bir bakıyorum alıntı mentionsız laf sokmuşsun. Normalde seni alıntımadan yorum atacaktım.
Skora göre yorum yapsam 3-0'lık Ads ve 4-0'lık maçlarında sonra yetersiz olduğunu yazmazdım.
Bu herif bitmiş. Bunu ne kadar çabuk kabul edip ona göre aksiyon alırsak o kadar iyi.
Diğer oyuncuları bu nasıl etkiliyor dur sence renkdaş.hem 10m hem sponsor geliri
istedigi zaman geliyor gidiyor özel ucagıylan
Valla ben oynamamasından ziyade Young Boys maçında ki hareketlerine uyuz olmuştum. Resmen leş gibi oynadığı maçta milleti şovmenliği ile kandırdı. Yok orta sahaya gel, git taç çizgisinde adama kay sarı kart gör felan. Bizim taraftara sorsan bir tek İcardi isyan ediyormuş.Ben dediğini yaşadım renkdaş ama yazmaktan vazgeçmedim.
Galatasaray'lı olmak objektif olmaktır. Gördüğümü yazarım. Skor yada adam değil takımın taraftarıyız. Bizim için iyi olan neyse biz ondan yanayız
Psgden geldiği günkü gibi oynasın en önde ben Icardi'yi savunurum ama adam 1 senedir top oynamıyor...
Şimdi de ofsayttan yürüyerek çıkamadı ve ofsaytken arkadaşı pas attığı için bayağı bağırdı.Valla ben oynamamasından ziyade Young Boys maçında ki hareketlerine uyuz olmuştum. Resmen leş gibi oynadığı maçta milleti şovmenliği ile kandırdı. Yok orta sahaya gel, git taç çizgisinde adama kay sarı kart gör felan. Bizim taraftara sorsan bir tek İcardi isyan ediyormuş.