#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'in oynadığı futbolsa senin oynadığın ne

Enayi bir milletiz vesselam kabul edin artık. Herif resmen sahada yürüyor 1 senedir ve kimse eleştirmiyor. Eleştiren hain oluyor

Direkt Arjantin’e uc kanka sen nasıl olsa hocan 2 gün izin verir.

Neyinize yetmiyor nankörlük yapmayın

Ama mis gibi sahada yürüdü işte

Aslanım benim bea

Gerçi sende suç yok

Formayı adaletsiz dağıtıp seni oynatanda suç var

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istemiyoruz istemiyoruz

bu takımda showman adam istemıyoruz

amigo istesek baskasını oynatırız
10m Euro'yu alıyor Instagram'dan holiganlik yapıp paraları götürüyor.

Instagram'ı da kendisi kullanmıyordur ver aylık 1000 dolar hergun paylaşım yapsınlar.

Güzel sistem gerçekten.

Geçen sezon antremansız gol kralı oldum yürüyerek takılmam yetiyor kafasında devam etsin

10m Euro'yu alıyor Instagram'dan holiganlik yapıp paraları götürüyor.

Instagram'ı da kendisi kullanmıyordur ver aylık 1000 dolar hergun paylaşım yapsınlar.

Güzel sistem gerçekten.
hem 10m hem sponsor geliri

istedigi zaman geliyor gidiyor özel ucagıylan

Sıkıyorsa eleştir hain ilan edilirsin. Kereme yapılan eleştirinin 10 da 1 i bile yapılmıyor. Beğenilmeyen adam şampiyonlar liginde saydırıyor. Toz kondurulmayanlar köy takımlarına leş atıyor.
Ben dediğini yaşadım renkdaş ama yazmaktan vazgeçmedim.

Galatasaray'lı olmak objektif olmaktır. Gördüğümü yazarım. Skor yada adam değil takımın taraftarıyız. Bizim için iyi olan neyse biz ondan yanayız

Psgden geldiği günkü gibi oynasın en önde ben Icardi'yi savunurum ama adam bir senedir top oynamıyor...

Alıntılaşıp muhabbet ediyoruz. Bir bakıyorum alıntı mentionsız laf sokmuşsun. Normalde seni alıntımadan yorum atacaktım.

Skora göre yorum yapsam 3-0'lık Ads ve 4-0'lık maçlarında sonra yetersiz olduğunu yazmazdım.

Bu herif bitmiş. Bunu ne kadar çabuk kabul edip ona göre aksiyon alırsak o kadar iyi.
ok. bir şey yazmayacağım daha.

Adam yiyor içiyor sporunu yapıyor üstüne de 10m Euro alıyor. İnstagram topçusu, bize de müstahak böylelerini baştacı yapıyoruz

Bosuna demiyoruz bu adamin yildizligi kralligi falan bitmis

Suan tek yaptigi takima el freni olmak

hem 10m hem sponsor geliri

istedigi zaman geliyor gidiyor özel ucagıylan
Diğer oyuncuları bu nasıl etkiliyor dur sence renkdaş.

kendini barışın yunusun Batshuayinin yerine koysana içinden mücadele etmek geçer miydi?

Akşam kaynatmaz miydin bu konuyu arkadaşınla?

Bu Okan hocayı oyuncu grubunda ne duruma sokuyordur sence?

ilk sezonundan sonra hep bu halde.

sakalıktan ya da başka sebepten bilmiyorum ama adamın hali bu.

bu haliyle gol atabilir yine ama o zaman bütün takımı ona göre kurmamız gerekiyordu.

bizde hareketli oyuncu sayısı çok az. bir de icardi eklenince çekilmez bir hal alıyor takım.

dribling ile ya da öldürücü bir pas ile pozisyon üretebilecek yaratıcılığa sahip oyuncu da yok. öyle avare gibi dolaşıyoruz hücumda.

Yürüme temposuyla maçı bitirdi. Fiziksel olarak toparlayıp öyle gelsin. Düzelemiyorsa gitsin. Icardi egosu tatmin edecek halimiz yok.

Ben dediğini yaşadım renkdaş ama yazmaktan vazgeçmedim.

Galatasaray'lı olmak objektif olmaktır. Gördüğümü yazarım. Skor yada adam değil takımın taraftarıyız. Bizim için iyi olan neyse biz ondan yanayız

Psgden geldiği günkü gibi oynasın en önde ben Icardi'yi savunurum ama adam 1 senedir top oynamıyor...
Valla ben oynamamasından ziyade Young Boys maçında ki hareketlerine uyuz olmuştum. Resmen leş gibi oynadığı maçta milleti şovmenliği ile kandırdı. Yok orta sahaya gel, git taç çizgisinde adama kay sarı kart gör felan. Bizim taraftara sorsan bir tek İcardi isyan ediyormuş.

31 yaşındaki veteran futbolcumuz. Bugünde çok yoruldu üzüldüm haline 10-15 gün gezsin kendine gelsin.

Valla ben oynamamasından ziyade Young Boys maçında ki hareketlerine uyuz olmuştum. Resmen leş gibi oynadığı maçta milleti şovmenliği ile kandırdı. Yok orta sahaya gel, git taç çizgisinde adama kay sarı kart gör felan. Bizim taraftara sorsan bir tek İcardi isyan ediyormuş.
Şimdi de ofsayttan yürüyerek çıkamadı ve ofsaytken arkadaşı pas attığı için bayağı bağırdı.

Ben sahada futbolcu olsam çıldırırım. Hem 10m euro alacaksın hem kosmayacaksin hemde istediğin zaman tatile gideceksin birde sahasa bana bagiracaksin. Ne desem bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt