- 3 Temmuz 2012
- 138.034
- 86.877
- 5.338
ligde sakat olmadıgı haliyle eleştiriyorduk adamı koşmuyor diyeHerif sakat diziyle 100 kg basıyor
simdi napacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligde sakat olmadıgı haliyle eleştiriyorduk adamı koşmuyor diyeHerif sakat diziyle 100 kg basıyor
Bu perspektifte ben de baya kirginim yalan yok.Sakatlık ve sıkıntılarına rağmen bağları bu kadar koparacağını düşünmüyordum.
Rodri her maç tribündeydi son 3 ay mesela; idmanlara döndü adam erkenden.
Umarım yazın iyi hazırlanır ve yeni sezona fit girer. Osimhen sonrası işi çok zor olacak.
Sakatlık ve sıkıntılarına rağmen bağları bu kadar koparacağını düşünmüyordum.
Rodri her maç tribündeydi son 3 ay mesela; idmanlara döndü adam erkenden.
Umarım yazın iyi hazırlanır ve yeni sezona fit girer. Osimhen sonrası işi çok zor olacak.
Seçimde desteklemediğim biri. Ama senin inadına tüm gs efsanelerini ve sevdalılarını çağıracağız kutlamalara: fatih terim, ergin ataman, erden timur, melo, icardi ...süheyl batumcu degiliz en azından
okan buruk hepsini tarihe gömdüSeçimde desteklemediğim biri. Ama senin inadına tüm gs efsanelerini çağıracağız kutlamalara : fatih terim, ergin ataman, erden timur, melo, icardi ...
Önemli olan koşması değil ki presi doğru yapabiliyorduk. Bunu başarsa yine yeter.ligde sakat olmadıgı haliyle eleştiriyorduk adamı koşmuyor diye
simdi napacak
Burda bi animi hatirladim anlatayim.Herif sakat diziyle 100 kg basıyor
O liste gs düşmanlarını tarihe gömenler listesi.okan buruk hepsini tarihe gömdü
Yanina iyi 1 adam alinip devam edilir Para var diyorlarsa moratada kalabilirYerine alinacak adami da yonetim dusunsun esterim.
Ama salt icardiye guvenip yola cikmam artik.
Dogru zamanda vedalasmayi bilmek lazim.
Sakatlik oncesi gibi guvenmiyorum artik kendisine
Eski haline dönecegini de sanmiyorum
Muhtemelen diger bacakta gidecek
Ağırlığı salladım yav.Burda bi animi hatirladim anlatayim.
Ben de capraz bagimi kopardim, hem de dizimi dagittim balerin gibi dondum ustunde...
Fizik tedavide bir makine var, universite giris sinavi gibi bisey bu sakatlikta.
Sen ne kadar dizine yuklenip ileri geri yaparsan sana daha fazla direnc uyguluyor. Yani surekli arttirman lazim performansini.
Hatta karsindaki fizyoterapistler sana kufur falan ediyor kizip gaza gel diye bilerek.
Nefret etmistim o aletten.
Volkan ayisi varya volkan ayisi. O baska sakatliktan gelmis, herifin grafik kayfi vardi(gittigim yer eve yakin, fenerli sporcularin geldigi bir yer- voleybolcularinfalan hep ordaydi).
Grafigin en ustunde tek duz cizgiydi ayininki...seviyesi 600 kg kuvvet uygulamasi 1 dk boyunca..(600 kg basiyor demek degil tabide ).
O yuzden calisan sporcu bacaginda 100 kg hicbir sey onu demeye getiriyorum. X salona git ham halinle 65 70 kilo sende basarsin bu arada zor degil o kadar

@Alper Altun çık adamın hesabından. ayıptır.özledik yalan mı söyleyelım
Iplemiyor yav niye garip olsun.Kupa finaline ve Kayseri maçına gelmezse garip olur.