#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlık ve sıkıntılarına rağmen bağları bu kadar koparacağını düşünmüyordum.

Rodri her maç tribündeydi son 3 ay mesela; idmanlara döndü adam erkenden.

Umarım yazın iyi hazırlanır ve yeni sezona fit girer. Osimhen sonrası işi çok zor olacak.
Bu perspektifte ben de baya kirginim yalan yok.

Eyv wandali surec kolay degil ama yeni hatunla gez tozlardayken buralarada 1 den fazla gelebilirdi rahat rahat. O detaya kizginim hatta

Sakatlık ve sıkıntılarına rağmen bağları bu kadar koparacağını düşünmüyordum.

Rodri her maç tribündeydi son 3 ay mesela; idmanlara döndü adam erkenden.

Umarım yazın iyi hazırlanır ve yeni sezona fit girer. Osimhen sonrası işi çok zor olacak.

Abi icardi aldığı kadarını veren bir adam, 2 ay taraftar ilgilenmesin dönüp yüzüne bakmaz kulübün. İlgi bağımlısı bir profil çünkü. İbre Osimhen'e dönünce umurunda bile olmadık adamın.

ligde sakat olmadıgı haliyle eleştiriyorduk adamı koşmuyor diye

simdi napacak
Önemli olan koşması değil ki presi doğru yapabiliyorduk. Bunu başarsa yine yeter.
Ben o nedenle çok kayıp yaşayacağını düşünmüyorum.
İcardi-Morata ikilisiyle lige başlamak ölüm fermanı olur ama.

Osimhen yoksa o tarz bir herif lazım. Mertens yerine de maeda tarzı bir herif bağladık mı kusursuz bir hat yaşarız

Herif sakat diziyle 100 kg basıyor
Burda bi animi hatirladim anlatayim.

Ben de capraz bagimi kopardim, hem de dizimi dagittim balerin gibi dondum ustunde...

Fizik tedavide bir makine var, universite giris sinavi gibi bisey bu sakatlikta.

Sen ne kadar dizine yuklenip ileri geri yaparsan sana daha fazla direnc uyguluyor. Yani surekli arttirman lazim performansini.

Hatta karsindaki fizyoterapistler sana kufur falan ediyor kizip gaza gel diye bilerek.

Nefret etmistim o aletten.

Volkan ayisi varya volkan ayisi. O baska sakatliktan gelmis, herifin grafik kayfi vardi(gittigim yer eve yakin, fenerli sporcularin geldigi bir yer- voleybolcularinfalan hep ordaydi).

Grafigin en ustunde tek duz cizgiydi ayininki...seviyesi 600 kg kuvvet uygulamasi 1 dk boyunca..(600 kg basiyor demek degil tabide ).

O yuzden calisan sporcu bacaginda 100 kg hicbir sey onu demeye getiriyorum. X salona git ham halinle 65 70 kilo sende basarsin bu arada zor degil o kadar

Burda bi animi hatirladim anlatayim.

Ben de capraz bagimi kopardim, hem de dizimi dagittim balerin gibi dondum ustunde...

Fizik tedavide bir makine var, universite giris sinavi gibi bisey bu sakatlikta.

Sen ne kadar dizine yuklenip ileri geri yaparsan sana daha fazla direnc uyguluyor. Yani surekli arttirman lazim performansini.

Hatta karsindaki fizyoterapistler sana kufur falan ediyor kizip gaza gel diye bilerek.

Nefret etmistim o aletten.

Volkan ayisi varya volkan ayisi. O baska sakatliktan gelmis, herifin grafik kayfi vardi(gittigim yer eve yakin, fenerli sporcularin geldigi bir yer- voleybolcularinfalan hep ordaydi).

Grafigin en ustunde tek duz cizgiydi ayininki...seviyesi 600 kg kuvvet uygulamasi 1 dk boyunca..(600 kg basiyor demek degil tabide ).

O yuzden calisan sporcu bacaginda 100 kg hicbir sey onu demeye getiriyorum. X salona git ham halinle 65 70 kilo sende basarsin bu arada zor degil o kadar
Ağırlığı salladım yav. :asd:

Çağ açıp çağ kapattı. Olmaz denileni yaptı. 2 sene üst üste şov yaptı. Düşman çıldırttı. Çocukları cimbomlu yaptı. Onu yaptı bunu yaptı ama artık bence miyadını doldurdu. Hem yaş olarak hem fizik olarak hem yaşantı olarak. Geri döndüğünde eskisi gibi olacağını düşünmüyorum malesef. Çok fazla uzatmadan efsane statüsünde yolları ayırmak gerekli. Üzülerek söylüyorum.

18 Mayıs'ta hangi ülkede tatil yapıyor olacak acaba KRALLDİİİ .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt