#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye zorunuza gıdıyor anlamıyorum

bu adam 5km koşamaz spor musabakalarında

hic calısmamıs
Adam kendi basina antrenmanla ne kadar guclenebilir? Zaten 1-2 ay daha surer hazir hale gelmesi, hic futbol oynadin mi sen hayatinda merak ediyorum? Buraya Arjantinden dondugunde tam olarak hazir mi bekliyordun , o kadar cahil olamazsin herhalde.

Adam kendi basina antrenmanla ne kadar guclenebilir? Zaten 1-2 ay daha surer hazir hale gelmesi, hic futbol oynadin mi sen hayatinda merak ediyorum? Buraya Arjantinden dondugunde tam olarak hazir mi bekliyordun , o kadar cahil olamazsin herhalde.
biraz calısmasını bekliyorduk arjantinde full yatmıs

Yener İnce'den idman öncesinde Mauro Icardi açıklaması!

"Mauro Icardi’de bir sorun yok. Icardi sakatlığını tamamen atlatmış durumda. Her şey mükemmel gitti.Icardi'yi şu anda risk etmiyoruz. İyileşmiş olması risk almayi gerektirmiyor.

Mümkün olduğu kadar geç risk alacağız. Bağın kanlanma süresi var. Ne kadar geç başlarsa bir sonraki sakatlık ihtimali için de o kadar risk azalıyor."

Kendini toparlayıp toparlamaması ayrı bir konu ki, umarım toparlar. İşin kaptanlık ve takım birlikteliği kısmında daha çok rol oynamasını bekliyorum.

Hagi‘nin gol sayisini gecmek icin kac golü lazimdi?

15-16 gol civari bir rakamdi sanirim.

Kilo fazlalığını çözmez ise tekrar sakatlanması işten bile değil. Üst vücut genişlemiş, ayaklar güçsüz, 1 senedir top görmemiş.

Bizim teknik ve sağlık ekibinin dün yaptığı açıklamada bunu destekler tarzdaydı zaten.

Kendi de farkındadır, bakalım kendi kendinin koçu olacak mı.

O bel tarafındaki yağlılığı çok fena, steroid kürüne girsen 3 aydan aşağı yakamazsın onu. Tamam paso yattın da reyiz bari boğazı tutaydın biraz : D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt