- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
okan hoca yedek olacak dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cikarmisin? Bos mesaj yazmakla konuyu mesgul etmeyelim. Spam uyarisi geliyor surekli.bitik bi halde malesef
zar zor nefes alıyor
niye zorunuza gıdıyor anlamıyorumCikarmisin? Bos mesaj yazmakla konuyu mesgul etmeyelim. Spam uyarisi geliyor surekli.
Adam kendi basina antrenmanla ne kadar guclenebilir? Zaten 1-2 ay daha surer hazir hale gelmesi, hic futbol oynadin mi sen hayatinda merak ediyorum? Buraya Arjantinden dondugunde tam olarak hazir mi bekliyordun , o kadar cahil olamazsin herhalde.niye zorunuza gıdıyor anlamıyorum
bu adam 5km koşamaz spor musabakalarında
hic calısmamıs
biraz calısmasını bekliyorduk arjantinde full yatmısAdam kendi basina antrenmanla ne kadar guclenebilir? Zaten 1-2 ay daha surer hazir hale gelmesi, hic futbol oynadin mi sen hayatinda merak ediyorum? Buraya Arjantinden dondugunde tam olarak hazir mi bekliyordun , o kadar cahil olamazsin herhalde.
Yav sanki orada yanindasin ha, nedir bu senden cektigim.biraz calısmasını bekliyorduk arjantinde full yatmıs
adamın nefes alışından belli oluyorYav sanki orada yanindasin ha, nedir bu senden cektigim.
hocam bir sakin yaaaa.sakin.lütfen.çok stresli gördüm.sakin.papatya çayı filan iyi gelir.niye zorunuza gıdıyor anlamıyorum
bu adam 5km koşamaz spor musabakalarında
hic calısmamıs