- 20 Mayıs 2019
- 10.581
- 10.118
- 1.473
bi süre izin verelım kızlarını görsün 3 ay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi süre izin verelım kızlarını görsün 3 ay
Avrupa’da artık ilk 11 oyuncusu olamayacağını kabullenmesi gerekiyor hatta şu haliyle ancak Bodo maçında geride olursak ve yükleniyorsak falan girmeli.Eleştirilmeye başlandı yavaş yavaş
Kredisi hayvan gibi o yüzden tükenmesi uzun sürer ama bir ay daha böyle gider bir iyileşme görünmezse homurtular iyice yükselir
Kendi de belli ki sürekli medya, sosyal medya, gündem vs. takip eden bir herif
Maalesef bu işin sonunda papaz olabiliriz gibi geliyor çünkü haklısınız iyiye gitmem lazım diyecek biri olsa şimdiden iyiye gitmeye başlamıştı zaten
Yine de umudum var benim hırslı bi herif çünkü ve hala da büyük sevgi saygı görüyor
Bodo macinda mesela gole ihtiyacimiz varsa ve bastiriyorsak o zaman Icardi'yi oyuna alirim iste.oyunumuz icardilik oyun değil. özellikle top rakipteyken. güçlü de değil eskisi gibi. konate ayısı her ne kadar faul yapsa ve hakem görmezden gelse de o topları bizde tutabilmeliydi. icardinin oyunu topun bizdeyken yararlanabileceğimiz bi tarz. sezon içerisinde dönüşümlü oynayacaklar belli ki. mevcut halde 10m verip icardinin bu katkıyı almak ne kadar mantıklı sezon sonu gösterecek bizlere. ayrılık olursa sasırmam.
Olm bak her yazdığın fail ama ısrar ediyorsun.Kendisiyle aynı dönemde sakatlanan Rodri aynı bölgeden gene gitti. Antrenmanlara çıkamıyormuş şu an. Guardiola açıkladı.
Carvahal gene gitti sakatlıklarla uğraşıyor.
İcardi ise bu sene ligde 5 gol attı.
Olaylara biraz da iyi yönüyle bakmak lazım arkadaşlar. Sadece kötüye değil.
İşte Icardi’yi övmek için öyle sallıyorsunuzki sonu gelmiyor yok yan yatmış da çamura batmış. 10 m euro alıp sağlıklı yaşam için spor yapıyor burada, o kadar. Avrupa’da o haliyle idmana çıkarmazlar.
Rodri ve Carvajal üzerinden örnek vermesen bir şey olmıcak, ikisi de çapraz sakatlığından neredeyse eski kalitelerinde döndüler.Yau amacım İcardi'yi övmek değil ki hatta kabul ediyorum İcardi şu an sırf nefis santrafor iç güdüleri sayesinde gol atıyor yoksa fiziksel kapasite bakımından yerlerde. Hatta belki 3 ay antrenman yapsa Okan Buruk bile 10 dakika ön alan baskısını daha iyi yapabilir İcardi'den şu an.
Benim derdim şöyle güzelim bir maçtan sonra bile ortalıkta full negatif saçan insanlar. Diyorum ki sürekli kötüye niye odaklanıyorsun full negatif saçıyorsun
Diyebilirsin ki "sanane olm negatifse negatif bas engeli geç o zaman", iyi de engelle engelle forumda 30 kişi okur hale geldim sadece
Benim için efsane Muslera gitmiş takımdan, İcardi'yle devre arasında bile yolları ayırsak 2-3 gün üzülürüm sonra geçer
Bloklu uye sayisi kaç kiside 30 kisi okur haldesin lan tüm forumumu blokladin ne yaptinYau amacım İcardi'yi övmek değil ki hatta kabul ediyorum İcardi şu an sırf nefis santrafor iç güdüleri sayesinde gol atıyor yoksa fiziksel kapasite bakımından yerlerde. Hatta belki 3 ay antrenman yapsa Okan Buruk bile 10 dakika ön alan baskısını daha iyi yapabilir İcardi'den şu an.
Benim derdim şöyle güzelim bir maçtan sonra bile ortalıkta full negatif saçan insanlar. Diyorum ki sürekli kötüye niye odaklanıyorsun full negatif saçıyorsun
Diyebilirsin ki "sanane olm negatifse negatif bas engeli geç o zaman", iyi de engelle engelle forumda 30 kişi okur hale geldim sadece
Benim için efsane Muslera gitmiş takımdan, İcardi'yle devre arasında bile yolları ayırsak 2-3 gün üzülürüm sonra geçer

Millet performansına bişey demiyor. Oynamıyorum diye tavır yapmasın. Kendi durumunun farkında olsun. Aslolan Galatasaray bu herkes için geçerli.Kendisiyle aynı dönemde sakatlanan Rodri aynı bölgeden gene gitti. Antrenmanlara çıkamıyormuş şu an. Guardiola açıkladı.
Carvahal gene gitti sakatlıklarla uğraşıyor.
İcardi ise bu sene ligde 5 gol attı.
Olaylara biraz da iyi yönüyle bakmak lazım arkadaşlar. Sadece kötüye değil.
Bloklu uye sayisi kaç kiside 30 kisi okur haldesin lan tüm forumumu blokladin ne yaptin![]()