#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi süre izin verelım kızlarını görsün 3 ay
1759332127408.webp

Eleştirilmeye başlandı yavaş yavaş

Kredisi hayvan gibi o yüzden tükenmesi uzun sürer ama bir ay daha böyle gider bir iyileşme görünmezse homurtular iyice yükselir

Kendi de belli ki sürekli medya, sosyal medya, gündem vs. takip eden bir herif

Maalesef bu işin sonunda papaz olabiliriz gibi geliyor çünkü haklısınız iyiye gitmem lazım diyecek biri olsa şimdiden iyiye gitmeye başlamıştı zaten

Yine de umudum var benim hırslı bi herif çünkü ve hala da büyük sevgi saygı görüyor
Avrupa’da artık ilk 11 oyuncusu olamayacağını kabullenmesi gerekiyor hatta şu haliyle ancak Bodo maçında geride olursak ve yükleniyorsak falan girmeli.

Fizik kalite olmayınca ne pasörlüğünü ne de oyun aklını kullanamıyor bu da onu sıradan bir oyuncu yapıyor böyle maçlarda.

Ligde de yerine göre 11 yerine göre yedek takılmayı kabul ettiği sürece sorun yok ama bu dediklerim de zor tabii adam kendini hala hızlı falan sanıyor, anlamlandıramıyorum gerçekleri göz ardı etmesini.

Icardi niye sevinmemişmiş..!

Adam arkada duruyordu işte. O an öyle gelişmiştir..

Fazla alıngan olmayalım..

Bu kadar hassas bir kişiliğe sahip olanlar da ,,,

Eskirim , satranç ya da cimnastik gibi sporlarla ilgilenmeli ☺️

oyunumuz icardilik oyun değil. özellikle top rakipteyken. güçlü de değil eskisi gibi. konate ayısı her ne kadar faul yapsa ve hakem görmezden gelse de o topları bizde tutabilmeliydi. icardinin oyunu topun bizdeyken yararlanabileceğimiz bi tarz. sezon içerisinde dönüşümlü oynayacaklar belli ki. mevcut halde 10m verip icardinin bu katkıyı almak ne kadar mantıklı sezon sonu gösterecek bizlere. ayrılık olursa sasırmam.
Bodo macinda mesela gole ihtiyacimiz varsa ve bastiriyorsak o zaman Icardi'yi oyuna alirim iste.

Çift forvetli sistem başlangıç kadrolarında gereksiz yedek golcü olmayı kabul etmeli maçın gidişatına göre çiftliyoruz forveti oynama şansı buluyor gollerinide atıyor sorun çıkarak bir durum yok

Osimhen'in oyuna olan katkısı ortada Icardi'ni gol atma sorunu yok ama oyuna katkısı düşük

Küsecek tavır yapacak durumda değil. Koşamıyor bu sevıyelerde sırıtıyor. Önce kendi haline baksın sakat Osimhen kadar mücadele edemıyor.

(K) ibaresi yanlıs apo kaptan

Kendisiyle aynı dönemde sakatlanan Rodri aynı bölgeden gene gitti. Antrenmanlara çıkamıyormuş şu an. Guardiola açıkladı.

Carvahal gene gitti sakatlıklarla uğraşıyor.

İcardi ise bu sene ligde 5 gol attı.

Olaylara biraz da iyi yönüyle bakmak lazım arkadaşlar. Sadece kötüye değil.

Şuan böyle güçlü bir hanedanık yaşıyorsak kurucularından birisidir kendisi ama kendisini ilk 11 oyuncusu olarak görmemeli. Tabiki 3 yıl önceki icardi olmayacak ama form da tutacaktır liverpool maçında iki kere sırtı dönük top tutmaya çalıştı ama hakem faullerini vermedi onlar fauldü zaten osimhende yapamıyordu ama atletizmi sayesinde tehlikeli oluuord

Kendisiyle aynı dönemde sakatlanan Rodri aynı bölgeden gene gitti. Antrenmanlara çıkamıyormuş şu an. Guardiola açıkladı.

Olm bak her yazdığın fail ama ısrar ediyorsun.

Rodri şu an oynanacak maçta 11de, Pep ağrısı var dedi ertesi gün idmana çıktı yani birşeyi yokmuş.

Carvajal’in sakatlığı ise kas sakatlığı ve mükemmel dönmüştü.

İşte Icardi’yi övmek için öyle sallıyorsunuzki sonu gelmiyor yok yan yatmış da çamura batmış. 10 m euro alıp sağlıklı yaşam için spor yapıyor burada, o kadar. Avrupa’da o haliyle idmana çıkarmazlar.

İşte Icardi’yi övmek için öyle sallıyorsunuzki sonu gelmiyor yok yan yatmış da çamura batmış. 10 m euro alıp sağlıklı yaşam için spor yapıyor burada, o kadar. Avrupa’da o haliyle idmana çıkarmazlar.

Yau amacım İcardi'yi övmek değil ki hatta kabul ediyorum İcardi şu an sırf nefis santrafor iç güdüleri sayesinde gol atıyor yoksa fiziksel kapasite bakımından yerlerde. Hatta belki 3 ay antrenman yapsa Okan Buruk bile 10 dakika ön alan baskısını daha iyi yapabilir İcardi'den şu an.

Benim derdim şöyle güzelim bir maçtan sonra bile ortalıkta full negatif saçan insanlar. Diyorum ki sürekli kötüye niye odaklanıyorsun full negatif saçıyorsun

Diyebilirsin ki "sanane olm negatifse negatif bas engeli geç o zaman", iyi de engelle engelle forumda 30 kişi okur hale geldim sadece

Benim için efsane Muslera gitmiş takımdan, İcardi'yle devre arasında bile yolları ayırsak 2-3 gün üzülürüm sonra geçer

Yau amacım İcardi'yi övmek değil ki hatta kabul ediyorum İcardi şu an sırf nefis santrafor iç güdüleri sayesinde gol atıyor yoksa fiziksel kapasite bakımından yerlerde. Hatta belki 3 ay antrenman yapsa Okan Buruk bile 10 dakika ön alan baskısını daha iyi yapabilir İcardi'den şu an.

Benim derdim şöyle güzelim bir maçtan sonra bile ortalıkta full negatif saçan insanlar. Diyorum ki sürekli kötüye niye odaklanıyorsun full negatif saçıyorsun

Diyebilirsin ki "sanane olm negatifse negatif bas engeli geç o zaman", iyi de engelle engelle forumda 30 kişi okur hale geldim sadece

Benim için efsane Muslera gitmiş takımdan, İcardi'yle devre arasında bile yolları ayırsak 2-3 gün üzülürüm sonra geçer
Rodri ve Carvajal üzerinden örnek vermesen bir şey olmıcak, ikisi de çapraz sakatlığından neredeyse eski kalitelerinde döndüler.

Icardi’nin sakatlıktan dönmesine kimse laf etmiyor çapraz öncesi de kiloluydu hala kilolu hatta Ghezzal sakatlığı öncesi 10 kilo fazlayla gelmişti.

Mevcut fiziksel halinin sakatlıkla bir ilgisi yok, kendisiyle ilgisi var.

Bloklu uye sayisi kaç kiside 30 kisi okur haldesin lan tüm forumumu blokladin ne yaptin :asd:

Millet performansına bişey demiyor. Oynamıyorum diye tavır yapmasın. Kendi durumunun farkında olsun. Aslolan Galatasaray bu herkes için geçerli.

Icardi'nin fiziki durumunun kotu olmasının sebebi cokta onemli degil. Sakatlık sebebiyle olsa ne farkeder, iyi calismadigi icin olsa ne farkeder ? Onemli olan onumuzdeki haftalarda fizik kalitesini artırması, su anki haliyle büyük maclarda faydadan cok zarari olur. Eger sezon sonuna kadar ayni fizikle devam ederse yollar ayrılmalı çünkü seneye daha da geri gider.

böyle giderse formayı çağrı baltaya kaptırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt