Yanlış bilmiyorsam şu an takımın en golcü oyuncusu, ligin de en golcülerinden biri.
Zannedersin 20 maçta 2 gol atmış. Forvetten tam olarak ne bekliyoruz? Topu ona getirirsin o da 3 direk arasına topu bırakır. Icardi koşmuyor diyenler Jardel’i izlememiş. Eğer her hücumcudan Osimhen, Barış her savunmacıdan Davinson, Boey, Singo, her orta sahadan Torreira, Lemina fiziği bekliyorsak burada ciddi sıkıntı vardır. 11 oyuncunun hepsi makine olmaz, hepsi teknik de olmaz. Bazı futbolcuları taşımak gerekir. Bu çoğu bizim seviye takımda böyledir.
Eğer benim beklentim, topu Uğurcan’dan 70 metre dikeyim ve forvetim 3 kişiyle mücadele ederek, topu alıp, kale gitmesi bekleniyorsa o kişi Icardi değil, Ekitike değil, Lewa değil, Martinez değil, Morata değil. Bundan 3-5 tane var dünyada zaten, Isak, Halland, Osimhen falan… Okan hoca rekorlar kırdı ama futbolu taraftarı zehirledi ne yazık ki. Her futbolcunun hayvani fiziği olsun istiyoruz. Her bek Boey gibi olacak diye kaç para harcadık. Ilkay’a bile “Fizik olarak yetersiz” diyen andavallar var. Ulan ilkay ve benzer tipte oyuncular ne zamandan beri fizik mücadeleleriyle öne çıktı ki?
Son maçlarda ilk haftalara göre gayet fitleşmiş göründü. Eskisi gibi koşular yapıyor. Hala tabii ki eski seviyede değil, 6-7 haftada da eski forma gelmesi zor zaten. Ama forvete top taşırsın arkadaşlar, forvet top taşımaz. Biz her forvetimiz canavar olsun diye beklersek işimi var