osimhen'e sallayıp icardi öven varsa kafayı yemiştir o başka
mevcut haliyle zaten düzgün top oynayamaz, teknik olarak fiziğine yorum yapacaksak sakatlık sonrası hala süresi var laf etmek için, ha ben toparlayacağını hiç sanmıyorum orası ayrı
fit hali yine laf yerdi, 22/23'deki gibi her topu sokamayacağını da düşünürsek osi'nin aşırı ekstra atletizmi tercih edilirdi muhtemelen
beni asıl rahatsız eden de henüz icardi yüzünden takımın olumsuz bi şey yaşamadığı durumda, takımda herkesin sevdiği ve saydığı bu adamdan bu kadar rahatsız olacak ne var? maaşsa gs tarihinde yüksek maaşı icardi kadar hak eden 3-4 tane adam çıkar, nerelere ne paralar veriyoruz gidip de icardi'ye verilen para nasıl rahatsız edebilir yav bi galatasaray taraftarını? yeni sözleşmeyle yüksek versek anlarım, adam bu yaşta çapraz kopardı bi durun yav
her şeye rağmen sürekli oynamak isteyen ve hala hırslı bi süperstar bu adam, takımı karıştırmadığı sürece keyfini çıkarın geçin işte zaten osimhen gibi bi forvetimiz var en büyük derdimiz şişman icardi olsun anasını satayım, futbolda duygusallığa o kadar da yer olur bazen
ha icardi'nin durumu kabullenmesi lazım ve 3. bi forvet de almamız lazım bu arada tabi