#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan ki futbolda fiziksel dayanıklılık ve performans olmazsa olmazdır. ıcardi isterse 20 gol atsın, bütün sezon 5 gol atmış osimhenın verdiği katkıyı veremez. herkesin olmazsa olmaz dediği barış bile fiziksel olarak oyuna kattığı katkı sayesinde olmazsa olmaz diyordur. singo, jacobs, davinson, osimhen tipinde oyunculara transferde yönelmeliyiz. Ne kadar yetenekli ve futbol aklı yukarı olsa da ilkay bile fiziksel olarak yeterli seviyede olmayacağı için hep bir soru işareti yaratacaktır.

Napmış üstüne düşen mesela, 10 m euro maaş alan bu şahıs

Kilo mu vermiş, oynadığı maçta ikili mücadele mi kazanmış, tatilde eksiklerini mi kapatmış yoksa 2 metre önüne atılan topa mı yetişebilmiş. Alanya ve Eyüp maçlarında attığı goller mi yeterli yoksa, eleştiren herkes bunları yapar diyor zaten, bunları yapacak diye de 10 m euro maaşı haketmez. Aa pardon boş kaleye de atmıştı di mi, orada olmasa kim atacaktı o golleri.

Neymiş ya bizim oyun, hangi oyuna uyuyor mesela Icardi şu haliyle, söyle bilelim. Fit olsa sabaha kadar ilk 11 oynar bu takımda.

Tjk maçında kendini yırtan Osi’ye bok gibi oynadı yazıp 5 dkda önündenki topa koşmaktan aciz Icardi daha iyidi diyenler mi ağlıyor yoksa diğerleri mi o da meçhul. Bu kafalara bıraksalar her maça Icardi ile çıkıp takımın içine edip batırırlar evet.
osimhen'e sallayıp icardi öven varsa kafayı yemiştir o başka

mevcut haliyle zaten düzgün top oynayamaz, teknik olarak fiziğine yorum yapacaksak sakatlık sonrası hala süresi var laf etmek için, ha ben toparlayacağını hiç sanmıyorum orası ayrı

fit hali yine laf yerdi, 22/23'deki gibi her topu sokamayacağını da düşünürsek osi'nin aşırı ekstra atletizmi tercih edilirdi muhtemelen

beni asıl rahatsız eden de henüz icardi yüzünden takımın olumsuz bi şey yaşamadığı durumda, takımda herkesin sevdiği ve saydığı bu adamdan bu kadar rahatsız olacak ne var? maaşsa gs tarihinde yüksek maaşı icardi kadar hak eden 3-4 tane adam çıkar, nerelere ne paralar veriyoruz gidip de icardi'ye verilen para nasıl rahatsız edebilir yav bi galatasaray taraftarını? yeni sözleşmeyle yüksek versek anlarım, adam bu yaşta çapraz kopardı bi durun yav

her şeye rağmen sürekli oynamak isteyen ve hala hırslı bi süperstar bu adam, takımı karıştırmadığı sürece keyfini çıkarın geçin işte zaten osimhen gibi bi forvetimiz var en büyük derdimiz şişman icardi olsun anasını satayım, futbolda duygusallığa o kadar da yer olur bazen

ha icardi'nin durumu kabullenmesi lazım ve 3. bi forvet de almamız lazım bu arada tabi

osimhen'e sallayıp icardi öven varsa kafayı yemiştir o başka

mevcut haliyle zaten düzgün top oynayamaz, teknik olarak fiziğine yorum yapacaksak sakatlık sonrası hala süresi var laf etmek için, ha ben toparlayacağını hiç sanmıyorum orası ayrı

fit hali yine laf yerdi, 22/23'deki gibi her topu sokamayacağını da düşünürsek osi'nin aşırı ekstra atletizmi tercih edilirdi muhtemelen

beni asıl rahatsız eden de henüz icardi yüzünden takımın olumsuz bi şey yaşamadığı durumda, takımda herkesin sevdiği ve saydığı bu adamdan bu kadar rahatsız olacak ne var? maaşsa gs tarihinde yüksek maaşı icardi kadar hak eden 3-4 tane adam çıkar, nerelere ne paralar veriyoruz gidip de icardi'ye verilen para nasıl rahatsız edebilir yav bi galatasaray taraftarını? yeni sözleşmeyle yüksek versek anlarım, adam bu yaşta çapraz kopardı bi durun yav

her şeye rağmen sürekli oynamak isteyen ve hala hırslı bi süperstar bu adam, takımı karıştırmadığı sürece keyfini çıkarın geçin işte zaten osimhen gibi bi forvetimiz var en büyük derdimiz şişman icardi olsun anasını satayım, futbolda duygusallığa o kadar da yer olur bazen

ha icardi'nin durumu kabullenmesi lazım ve 3. bi forvet de almamız lazım bu arada tabi
Yedek kalmayı kabul edip Osi'nin back up'ı olmasına kimse bir şey demez ama onda da fizik kalitesini yukarı çekmeli, bunu istese yapar ve yapmıyor noktasından istese de yapamaz noktasına gidiyor çünkü, bir yerden sonra napsa toparlayamıyor oyuncular fiziklerini.

22/23teki hali olsun, her topu sokmasın ama sahada olsun bence Osiyle çok rahat çift forvet dahi oynardı maçların birçoğunda. Bence sakatlıklardan bağımsız salmıştı fizik kalitesini.

Bu sene her türlü devam edecek zaten hatta Anadolu maçlarında skor katkısı da devam eder ama adamın oynamadığı oyun üzerinden Osimhenle kıyaslamak veya Osimhen'den daha iyi olacağını iddia edenler var, bu tamamen sanrı.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da birinci forvet kim? Osimhen. İkinci kim? Icardi. Şimdi milli ara var ama sen hatunla 4 gün tatile gitmişsin. Neden? 14 gün ara varken senin yerinde olsam tatile gitmezdim. Sabah akşam gider Kemerburgaz'da antrenman yapardım 2 hafta sonra CL maçında formayı da isterdim. Ama sen bunu tercih etmiyorsun, o zaman dakika 88'de oyuna alınınca yüzünü asmayacaksın" (Ekol TV)
Erman Toroğlu Hocam doğru söylemiş ama bugüne kadar yapmadığı olayı şuan ondan istemek yada beklemek biraz akıl ötesi gibi birşey.Icardi bu.Ayrıca teknik ekipten izin almadan böyle birşey yapacağına imkan vermiyorum.2-3 gün izin almışta olabilir.

İcardi 'rahat' adam. Muhtemelen kariyerinin hiçbir döneminde antrenman yapmayı sevmemiştir, ekstra çalışmayı geçtim. Ancak artık belli yaşa geldiği, en ağırından da sakatlık yaşadığı için kasmak zorunda. Seçim kendisinin; ya bu seviyelerde tutunabilmek için profesyonelliğin gereklerini yerine getirecek, yahut birkaç yıl Arap yarımadası/MLS filan takılıp bırakacak.

Bu sezon için en büyük çekincem, İcardi' nin gönlünü hoş tutmak için hocanın çift forvete geçmesi idi; çok şükür şu ana dek o saçmalığı çok az dakika hariç denemedi. Üçlü orta saha ile dahi defansif yönden iyi durumda değilken düpedüz intihar olur ki ofansif organizasyon açısından da pek parlak değil orta saha hattı. Osimhen oynayabilecek durumda iken İcardi ilk 11 düşünülemez.

Sözleşmesini uzatmak için aceleye gerek yok; alıp da kaçan mı var sanki? 2. yarının ortalarına doğru bakılır, fiziksel durumunda ve maç içi devamlılığında yeterli gelişme görülürse, performans bonusları yüksek tutularak, en fazla iki yıllık bir kontrat önerilir, fazlasına hiç gerek yok. Üstteki mesaja katılıyorum maalesef; 'bugüne kadar yapmadığı olayı şuan ondan istemek yada beklemek biraz akıl ötesi gibi birşey.Icardi bu.'...Neler olacağını zaman gösterecek...

Yedek kalmayı kabul edip Osi'nin back up'ı olmasına kimse bir şey demez ama onda da fizik kalitesini yukarı çekmeli, bunu istese yapar ve yapmıyor noktasından istese de yapamaz noktasına gidiyor çünkü, bir yerden sonra napsa toparlayamıyor oyuncular fiziklerini.

22/23teki hali olsun, her topu sokmasın ama sahada olsun bence Osiyle çok rahat çift forvet dahi oynardı maçların birçoğunda. Bence sakatlıklardan bağımsız salmıştı fizik kalitesini.

Bu sene her türlü devam edecek zaten hatta Anadolu maçlarında skor katkısı da devam eder ama adamın oynamadığı oyun üzerinden Osimhenle kıyaslamak veya Osimhen'den daha iyi olacağını iddia edenler var, bu tamamen sanrı.
Epey insan öyle düşünüyormuş gibi, kaçtır bunu diyorsun da ben öyle bir mesaja rastlamadım. Kusura bakma ama sormak gereği duydum, sanrı gören sen olmayasın reis?..

Erman Toroğlu Hocam doğru söylemiş ama bugüne kadar yapmadığı olayı şuan ondan istemek yada beklemek biraz akıl ötesi gibi birşey.Icardi bu.Ayrıca teknik ekipten izin almadan böyle birşey yapacağına imkan vermiyorum.2-3 gün izin almışta olabilir.
Zaten takım 4 gün izinli şuan

Epey insan öyle düşünüyormuş gibi, kaçtır bunu diyorsun da ben öyle bir mesaja rastlamadım. Kusura bakma ama sormak gereği duydum, sanrı gören sen olmayasın reis?..
Konu içindeki mesaj '#45 Victor Osimhen'
#45 Victor Osimhen

Osi’nin her ortalama maçından sonra şu tarz yorumlar oluyor konusunda geçen seneden beri. 1, 3, 5 de değil.

Twitter tarafına hiç girmiyorum, salladığım falan yok.

Zaten takım 4 gün izinli şuan
Aynen inşallah sonrasında gelip başlar.Alper görmüşsündür sıçrayamıyor.Çok sağlam çalışması gerekiyor siniri kızgınlığı bırakıp.Ona çok ihtiyaç olacağı zamanda.Yalnız girerken ki yüz ifadesini hiç ama hiç beğenmedim her neye kızgın ise çözülmeli en kısa sürede.İlk kez bu şekilde gördüm.

Konu içindeki mesaj '#45 Victor Osimhen'
#45 Victor Osimhen

Osi’nin her ortalama maçından sonra şu tarz yorumlar oluyor konusunda geçen seneden beri. 1, 3, 5 de değil.

Twitter tarafına hiç girmiyorum, salladığım falan yok.
1-3-5 olmasın, 30-40-50 olsun; yüzdeye vursak kaç eder mesela; 1-2? Böyle şeylere gereksiz takılıyor, sanki büyük çoğunluğun görüşüymüş gibi davranıyorsun bazen. ''Osimhen yerine İcardi oynamalı'' diyen tek bir kişi görmedim. Cahillikten, trollükten filan birkaç kişi dese ne, demese ne?

Sezon sonunda güzelce bir veda ile ayrılırız umarım. Memleketine döner muhtemelen.

1-3-5 olmasın, 30-40-50 olsun; yüzdeye vursak kaç eder mesela; 1-2? Böyle şeylere gereksiz takılıyor, sanki büyük çoğunluğun görüşüymüş gibi davranıyorsun bazen. ''Osimhen yerine İcardi oynamalı'' diyen tek bir kişi görmedim. Cahillikten, trollükten filan birkaç kişi dese ne, demese ne?
Osimhen’in girdiği pozisyona Icardi atardı diyen kaç kişi oldu ve oluyor hala, bunun doğrusu Icardi o pozisyona giremezdi halbuki. Bu da sanrıdan ibaret, dediğimde yanlış birşey yok.

Çoğunluk da bir zahmet demesin. Mesela çift forvet oynarlar oynayacaklar diyen de vardı bayağı yazın ya da Icardi 10 no oynar vs, olmayacağı belli adamın beli dönmüyor.

Ispanyadan sonra Milano daki evine de bir uğrar herhalde.

Osimhen’in girdiği pozisyona Icardi atardı diyen kaç kişi oldu ve oluyor hala, bunun doğrusu Icardi o pozisyona giremezdi halbuki. Bu da sanrıdan ibaret, dediğimde yanlış birşey yok.

Çoğunluk da bir zahmet demesin. Mesela çift forvet oynarlar oynayacaklar diyen de vardı bayağı yazın ya da Icardi 10 no oynar vs, olmayacağı belli adamın beli dönmüyor.
Sıkça söylemekten kendimi alamıyorum; en büyük endişem çift forvet saçmalığının önemli maçlarda denenmesi. Bu kadro, üçlü dörtlü fark etmeksizin, çift forvet oynayamaz.

Zaten makbul gördüğüm bir şey değil de çift forvet oynamak için o forvetlerden en az birinin Elmander gibi dirençli ve orta saha meziyetleri gelişkin adam olması; yetmez, kanat oyuncularının da orta saha özellikli olmasını gerekir. Topu organize şekilde 4. bölgeye yıkamayan takım, fiziksel yönden yetersiz İcardi ile nasıl oynasın bunu? Kötü KG bile oyun üstünlüğünü vermedi nitekim.

Serdar Aliye göre

3 sene net 7.5 milyon euro maaşlı kontrat istiyormuş.

Doğru yanlış, zamanla çıkar kokusu.

Cevap böyle mi olmus?

GMR10VBXwAABDwK.jpg

Ben 2,5 bile önermem. Kendini fiziksel toplayamayacak gibi duruyor artik. Böyle adami tutmak forma adaletini ortalikdan kaldirmak demek.

Cevap böyle mi olmus?

GMR10VBXwAABDwK.jpg

Ben 2,5 bile önermem. Kendini fiziksel toplayamayacak gibi duruyor artik. Böyle adami tutmak forma adaletini ortalikdan kaldirmak demek.
Devre arası Süper kupa olacak. Muhtemelen Afrika kupası öncesi ve sonrasında hatta ŞL maçında da Osimhen olmayacak.

Icardi’nin durumuna orada karar verilir, iyiye gitme görülürse uzatmak değerlendirilir ama 5ten aşağısına da okay vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt