- 26 Kasım 2012
- 185.529
- 258.016
- 5.998
Seviyoruz ve başarılı buluyoruz
- GSliler
- GSliler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav hep böyleydi muhabbetini bırakın herifin savunacak bir şeyi kalmadıkça bahane üretip durmayın. Tek örnek vereceğim şu an bu golü atabilir mi?
Yeter be 5 aydır profesyonel bir takımla antrenman yapan adam bu halde olmaz. Osimhen Torreira enayi mi de kendilerini paralıyor.
-Maç öncesi Icardi zayıfladı haberleri, sahaya çıkınca hala şişman
- Maç görece iyi bir rakibe karşıysa bir halt yapamadan top pinpon gibi bundan sürekli dönsün rakip atak üstüne atak yapsın
-Yürüyerek maçı tamamlamaca
-Fanlarının maçta yorum yapmayıp, çünkü kendileri de görüyor takıma zarar verdiğini ertesi gün gelip taraftarı nankör ilan etmesi
-Maç Anadolu'nun gariban bir takımına karşı ise boş kaleye gol atış, fanları tarafından alın size Icardi kapak yaptı mavalları.
Yeter ya sıkıldık artık.
Zayıflar adam gibi oynarsa buyursun oynasın 1+1 sözleşme ile 2 milyon Euro'ya.
Ama yok hem bu halde gezecek, hem de tripten tribe girip maç sonu paylaşım bile yapmayacak. Eleştirenler hain olacak. Alın kendi halı saha takımınızda oynatın burası Galatasaray.
Öven övsün ama eleştirene giydirip durmayın milletin asabını bozmayın. Millet keyfinden eleştirmiyor. Herif maç öncesi antrenmana çıkmaz, kendi şov yapamadığı maç sonu takımla sevinmez, her şeye paylaşım yaparken CL maçı sonrası paylaşım yapmaz.
Sıktı artık bunun tavırları da bunu Gs'den önde görenler de. Millet korkudan yoruma başlamadan Icardi canım ciğerim herşeyim aşkım falan yazıyor. Benim canım ciğerim falan değil. 10 milyon maaş alıp 1 milyonluk katkı veren bir maaşlı elemanı Galatasaray'ın o kadar
o bahsettigin forvet bizde yedek falan beklemez hayal gormeyinSeneye sözleşmesi yenilenmemeli.
Diyorum şu haliyle konferans liginde oynayan herhangi bir takıma götür size bedava vereceğiz de biri bile almaz.
Osimhen’i geçtim Samsun’un hayvani siyahi forvetlerinin verdiği eforu gördüm Dinamo Kiev maçında Osimhen’i yedekleyecek forvet böyle olmalı diye düşündüm. Bizim adam girdi Bodo karşısında yürüdü bildiğin. Maç 3-2 olsa 3-3 de olurdu yani.