#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi Nisan ve Mayıs aylarında fit ve formda olursa takımda kalır; şu anki gibi olursa senelik iki milyona bile yeni sözleşme yapılmamalı ve zaten yapılmaz. Yeni sozlesme icin sözleşmenin şartlarından cok Icardi'nin fiziki durumu onemli.

yöneticisi var hocası var yetersiz bulurlarsa veya çok para isterse sözleşme uzatmazlar olur biter.

Devre arası göndermeyi takımın havasını bozmamak adına doğru bulmuyorum. Sağlıklı bir duruma gelmesi sağlanmalı. Sene sonu devam etmemek daha doğru olabilir.

Olmayacağını bildiğiniz şeyleri öneri olarak yazmak manasız. Her şeyi geçtim; devre arası gönderip de boşuna mevzu çıkarmaya gerek yok. Zaten kaşıyacak konu arıyor akbabalar. Öyle ya da böyle takımda ağırlığı da büyük birisi. Devre arası genç bir pivot forvet alıp süresini daha da kısaltmak gerek. Sene sonu da çok sevdiği Arjantin'ine dönebilir.

Seneye sözleşmesi yenilenmemeli.

Diyorum şu haliyle konferans liginde oynayan herhangi bir takıma götür size bedava vereceğiz de biri bile almaz.

Osimhen’i geçtim Samsun’un hayvani siyahi forvetlerinin verdiği eforu gördüm Dinamo Kiev maçında Osimhen’i yedekleyecek forvet böyle olmalı diye düşündüm. Bizim adam girdi Bodo karşısında yürüdü bildiğin. Maç 3-2 olsa 3-3 de olurdu yani.

Yav hep böyleydi muhabbetini bırakın herifin savunacak bir şeyi kalmadıkça bahane üretip durmayın. Tek örnek vereceğim şu an bu golü atabilir mi?

Yeter be 5 aydır profesyonel bir takımla antrenman yapan adam bu halde olmaz. Osimhen Torreira enayi mi de kendilerini paralıyor.

-Maç öncesi Icardi zayıfladı haberleri, sahaya çıkınca hala şişman

- Maç görece iyi bir rakibe karşıysa bir halt yapamadan top pinpon gibi bundan sürekli dönsün rakip atak üstüne atak yapsın

-Yürüyerek maçı tamamlamaca

-Fanlarının maçta yorum yapmayıp, çünkü kendileri de görüyor takıma zarar verdiğini ertesi gün gelip taraftarı nankör ilan etmesi

-Maç Anadolu'nun gariban bir takımına karşı ise boş kaleye gol atış, fanları tarafından alın size Icardi kapak yaptı mavalları.

Yeter ya sıkıldık artık.

Zayıflar adam gibi oynarsa buyursun oynasın 1+1 sözleşme ile 2 milyon Euro'ya.

Ama yok hem bu halde gezecek, hem de tripten tribe girip maç sonu paylaşım bile yapmayacak. Eleştirenler hain olacak. Alın kendi halı saha takımınızda oynatın burası Galatasaray.

Öven övsün ama eleştirene giydirip durmayın milletin asabını bozmayın. Millet keyfinden eleştirmiyor. Herif maç öncesi antrenmana çıkmaz, kendi şov yapamadığı maç sonu takımla sevinmez, her şeye paylaşım yaparken CL maçı sonrası paylaşım yapmaz.

Sıktı artık bunun tavırları da bunu Gs'den önde görenler de. Millet korkudan yoruma başlamadan Icardi canım ciğerim herşeyim aşkım falan yazıyor. Benim canım ciğerim falan değil. 10 milyon maaş alıp 1 milyonluk katkı veren bir maaşlı elemanı Galatasaray'ın o kadar

Bravo. Sakatlık bahane. 2023 yazından beri kilolu ve tombik. 2024 yazında daha da ağırlaştı.
99 numaralı Icardi şimdikine göre uçuyordu. O zaman Gomis inanılmaz ağır geliyordu ama O Gomis de şimdiki Icardi'ye göre de hızlıydı. Durum bu kadar vahim.
Kimse toz kondurmuyor. Onlar yüzünden kilo vereyim de fit olayım derdi de yok.
Gerçi bundan sonra çalışsa bile eskisi gibi olamaz. Yaşlandı + sakatlık + 2.5 sene çalışmamanın götürüsü de epey olmuştur. O vücut eskisi gibi olmaz.
Avrupa'da bir şeyler istiyorsak asla kalmamalı. Lig yeter diyorsak 2 senelik imzalanır gibi ( space odasında kulübün reklam yüzü demişlerdi)

Seneye sözleşmesi yenilenmemeli.

Diyorum şu haliyle konferans liginde oynayan herhangi bir takıma götür size bedava vereceğiz de biri bile almaz.

Osimhen’i geçtim Samsun’un hayvani siyahi forvetlerinin verdiği eforu gördüm Dinamo Kiev maçında Osimhen’i yedekleyecek forvet böyle olmalı diye düşündüm. Bizim adam girdi Bodo karşısında yürüdü bildiğin. Maç 3-2 olsa 3-3 de olurdu yani.
o bahsettigin forvet bizde yedek falan beklemez hayal gormeyin

bakambu bile yedek olmak istemedi. şimdi gidip bakambu ayarında forvet alsan yedek falan beklemez geçelim o isleri. yapılacak en iyi iş icardi ye 3-4 milyondan 1 sene yeni sözleşme önermek olur.yedekte beklemeyi sorun etmiyor.

uygun bir maaşlan 1+1 imzalanması uygundur

Bir adama gol bu kadar mı yakışır yav.

1761494201373.webp

Beğendim bu maç.

İsteği arzusu yerine gelmiş, umarım böyle devam eder.

Fiziken kesinlikle 2-3 hafta öncesine göre daha iyi. Ama %100 hazır değil. Yine de işte doğuştan gelen bazı şeyleri içgüdüsel olarak yapıyor ve o topla buluşuyor

Faydalı oynama shopu yapmış , özel olarak arjantin'den getirmiş bu sistemi, algı yaratıyor, kilo ver biraderrr.

teknik bağlamda en ama en zeki oyunculardan biri

günden güne daha diri görünüyor

bravo CAPTAIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt