#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs tarihinde daha iyi bi bitirici yok muhtemelen hiç de olmayacak, bu bizle alakalı değil adam harbiden futbol tarihinde ilk 5-10 falandır rahat

böyle şeyler söyleyince osimhen'e haksızlık ediliyormuş gibi hisseden enteresan arkadaşlar oluyor, o seviye bitiricilik osimhen'de olsa her maç 4-5 tane atar mecazen söylemiyorum gerçekten atar, dünyada her takıma karşı da favori olurduk

osimhen fiziksel eforuna göre yine iyi bi bitirici zaten orası ayrı

Yeni rolünü kabul edip 3-4m civarı maaşla 2 sezon daha hizmet edebilir. Aksi halde yollar ayrılır gibi, her ne kadar moralleri bozsa da. Öyle bir durumda Fb en az 10m teklif edecektir bize inat.

icardiyle yollar fln ayrılır ne demektir yaw
ne biçim sözler bunlar ha

ICARDI = CİMBOM

kaldı ki herif ligin en iyi golcüsü, osi sistem gereği tek fw oynuyor diye dünyanın en ii bitiricilerinden biriyle yollar ayrılmalı gibi bi mantık olabilir mi
ücreti neyse alsın, herif 2010+ doğumluların tamamını gasaraylı yapmış, 2 sezon üstüste şampiyon yapmış
box içinde avrupada da ilk 10dadır hala net şekilde. izlioruz prem'deki milyonluk eşşekleri de

Yeni sözleşme için 5 ila 6 milyon makul rakam, er ya da geç toparlayacak, umudumuzu yitirmedik

Beyler 2, 3, 4 gibi rakamlar yazmışsınız maaş skalamız yükseldi, o rakamlara o iş olmaz

Son düzenleme:
icardiyle yollar fln ayrılır ne demektir yaw
ne biçim sözler bunlar ha

ICARDI = CİMBOM

kaldı ki herif ligin en iyi golcüsü, osi sistem gereği tek fw oynuyor diye dünyanın en ii bitiricilerinden biriyle yollar ayrılmalı gibi bi mantık olabilir mi
ücreti neyse alsın, herif 2010+ doğumluların tamamını gasaraylı yapmış, 2 sezon üstüste şampiyon yapmış
box içinde avrupada da ilk 10dadır hala net şekilde. izlioruz prem'deki milyonluk eşşekleri de

O da biraz çabalamalı. Bu haliyle devam ederse

tenor.gif

Yeni sözleşme için 5 ila 6 milyon makul rakam, er ya da geç toparlayacak, umudumuzu yitirmedik

Beyler 2, 3, 4 gibi rakamlar yazmışsınız maaş skalamız yükseldi, o rakamlara o iş olmaz
Allah Allah her maç 10 dk giren adama enayiyiz ya 6 m euro maaş verelim.

Bir de şu rakamlar bu kadar kolay yazılmıyor mu, İtalya liginde o parayı alan total futbolcu sayısı 3 falan

Allah Allah her maç 10 dk giren adama enayiyiz ya 6 m euro maaş verelim.

Bir de şu rakamlar bu kadar kolay yazılmıyor mu, İtalya liginde o parayı alan total futbolcu sayısı 3 falan
Maruzatını Dursun başkana ilet admirim, bizlik bi durum yok. Önüne gelene 2.5, 3 milyondan açtı maaş cetvelini, Barışın bile gördük ne yaptığını, zor zaptettik adamı, keşke zaptetmeseydik.

Tarık Çamdal'ın yatarak aldığı maaş, Selçuk'un yokları oynadığı son döneminde aldığı 3,5 milyon maaş gözümüze batıyordu, sonra Falcao 5 alacakmış dediklerinde ortalık yıkılmıştı, şimdi 20 milyonluk adam çalıştırıyoruz, peki icardiyi sence kaça ikna ederiz?! Icardi'nin hakaret addetmeyeceği rakam kaç olur acaba?! Tavan çok yükseldi. Dolayısıyla tabanı da yukarı çekiyor.

Bi de İcardi'yi salt futbolcu olarak değerlendirmemek lazım, ikon oldu çıktı başımıza. Çim sahada şimdilik pek katkı veremiyor ama canının sıkıldığı bu durumu kafasına taktığı da belli, biraz daha sabretmek gerek.

Bana hikaye şeylerle gelmeyin bir daha da böyle çocuk gibi gif falan atacaksan beni de alıntılama.

Sahadaki futbola karşı argüman koyamıyorsan da aynı şekilde. Bir bok oynadığı yok, bitti.
Futbol olarak bir argüman zaten koymadım çünkü mevcut kötü formunu savunmak gibi bir derdim yok. Bu asabiyet ne? Ayrıca nasıl mesaj yazacağımdan sana ne? Kurallara aykırı ise ver ceza. Alt tarafı eğlenmek için bir mesajdı. Ben de senin sinirini çekme meraklısı değilim. Hadi selametle.

Futbol olarak bir argüman zaten koymadım çünkü mevcut kötü formunu savunmak gibi bir derdim yok. Bu asabiyet ne? Ayrıca nasıl mesaj yazacağımdan sana ne? Kurallara aykırı ise ver ceza. Alt tarafı eğlenmek için bir mesajdı. Ben de senin sinirini çekme meraklısı değilim. Hadi selametle.
Futbol olarak argüman koymuyorsan ergenler gibi gif atarak laf sokma moduna da girmeyeceksin. Ceza vermek istesem çoktan vermiştim merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt