#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maruzatını Dursun başkana ilet admirim, bizlik bi durum yok. Önüne gelene 2.5, 3 milyondan açtı maaş cetvelini, Barışın bile gördük ne yaptığını, zor zaptettik adamı, keşke zaptetmeseydik.

Tarık Çamdal'ın yatarak aldığı maaş, Selçuk'un yokları oynadığı son döneminde aldığı 3,5 milyon maaş gözümüze batıyordu, sonra Falcao 5 alacakmış dediklerinde ortalık yıkılmıştı, şimdi 20 milyonluk adam çalıştırıyoruz, peki icardiyi sence kaça ikna ederiz?! Icardi'nin hakaret addetmeyeceği rakam kaç olur acaba?! Tavan çok yükseldi. Dolayısıyla tabanı da yukarı çekiyor.

Bi de İcardi'yi salt futbolcu olarak değerlendirmemek lazım, ikon oldu çıktı başımıza. Çim sahada şimdilik pek katkı veremiyor ama canının sıkıldığı bu durumu kafasına taktığı da belli, biraz daha sabretmek gerek.
Mevzu saha içi performansı, bunu veremedikçe saha dışında da gözden düşer.

Osimhen yokken aralık sonu ocak başı kendi kaderini kendisi çizecek, o maçlarda öne çıkarsa kalır, çıkmazsa ve takımı eksik bırakmaya devam ederse de sezon sonu gider.

Mevzu saha içi performansı, bunu veremedikçe saha dışında da gözden düşer.

Osimhen yokken aralık sonu ocak başı kendi kaderini kendisi çizecek, o maçlarda öne çıkarsa kalır, çıkmazsa ve takımı eksik bırakmaya devam ederse de sezon sonu gider.
kötü haber verme abi kahroluyoruz

jardel tipi 2000 ler santraforuna dönüştürdü kendisini ne yazık ki sadece tek vuruştan ibaret
günümüz futboluda bunu kaldırmıyor artık.
lig için kendisinden daha iyi son vuruşçu alternatif bir oyuncuda bulmak pek mümkün değil , ama oynadığımız oyuna uygunluğu da her daim tartışılır 4 yıl güzel katkılar sundu denilip tadında bırakılması bence en doğrusu

Futbol olarak argüman koymuyorsan ergenler gibi gif atarak laf sokma moduna da girmeyeceksin. Ceza vermek istesem de çoktan vermiştim merak etme.
İlk olarak laf sokma olayını anlamadım. Orada video ile esprili bir şey paylaştım sadece. Bir laf sokma değil tam tersine mevcut formu ile bizde biliyoruz hak etmediğini biz de mutlu değiliz ama İcardi aşkı bambaşka anlamında bir paylaşımdı. Nasıl bir laf sokma çıkardın hiç anlamadım. Ayrıca sana saygısızlık etmediğim gibi sen de saygını bozma.

Sezon sonunda Osimhenle birlikte Galatasaray tarihinin en çok gol atan yabancı futbolcusu olacak

Fiziki olarak toparlanmaya başladı. Çok ihtiyacımız olacak. Aşkardi sendem ricam yedek kaldığında küsme ve demoralize olma
renktaş icardi senede milyonlar alıyor antrenmanda bir iki ter atıyor sonra duşunu alıp lüks villasına geçiyor haftada bir denk gelirse son 20-25 dk duruma göre oyuna girip yaşam koşusu yapıyor önüne yuvarlarsan sana bir de gol atıyor ardından basıyoruz " aşkın olayım".
sence küsüp demoralize olur mu ?
icardi gibi dünyayı iplemeyen adam hele hiç küsmez . bu sene şansını bu şekilde kullanırsa bizim yönetim kapı önüne koyar

Son düzenleme:
Bu China da iyice sahiplendi. Çocuğu yok muydu bunun? Ne işi var burada?

Zor bir sakatlıktan çıktı

Pes edip yatarak parasını almaya devam edebilirdi Icardi pes etmedi ilk geldiğindeki fiziğine geri döndü gollerine devam edecek

Kocaeli maçında 11 olmalı son halini tam olarak görmeliyiz. Zaten Yunus ve İlkay yok 2. forvet gibi Osimhen'le başlatmak çok ideal bu maçta.

okan buruk varsa ben yokum artık demiş
içerisi kaynıyormuş

Kocaeli maçında oynamasına izin veriyorum.
Benim izlediğim Kocaeli'nin ceza sahamıza bile girememesi lazım

Heralde kilo atmaya baslamis son resimde daha zayif duruyor ama hala fazla kilolari var orasi kesin eger burda kalmak istiyorsa eski icardiye dönmeli, birde dogal olarak ne maas istiyecegi, bizim teklif max 5 milyon olur heralde onuda Icardi kabul edecegini sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt