Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.366
- 12.689
- 2.868
İşte tam olarak bu
Bu gereksiz romantizmi acilen bırakmamız lazım
Dün dünde kaldı çünkü
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte tam olarak bu
90 dk 10 kişi oynadık. Direkt kendisine yazar bence. Kelimenin gerçek manasıyla sahada olmasa ve yerine kimse bile oynamasa daha az zarar görürdük.henüz somut bi tepki olmadığı doğru hatta destek var, bizim taraftar profili sosyal medyadaki kadar fütursuz değil allahtan birkaç istisna hariç hak etmeyene kolay kolay tepki göstermiyoruz tribünde ki olması gereken de bu
benim hiç umudum yok ama fiziği toplaması için 1-2 ay daha hakkı var, sonrasında sosyal medyada kendisine yapılan saygısızlık haklı olmaya başlar
kocaeli maçı için bir numaralı suçlu demek çok ağır olur, takımı olumsuz etkilediği doğru ama ondan bağımsız da ciddi bi rezalet vardı sahada, hoca bence icardi'ye karşı elinde koz da biriktirmiş oluyor böyle maçlarda
hocayı icardi konusunda zayıf kaldığı için eleştirmek en kolayı ama istisnai bi durum olduğunu fark etmemiz lazım, her açıdan zor bi konu şu an hoca için de taraftar için de
hiçbir zaman normal bi oyuncu olmayacak, olmamalı da
Gitsin diyordunaşkın olayım...
Gitsin diyordun
Düzelicek düzelicek biraz daha sabırSasirmam.
Hoca ve yönetim Muslera ve Mertens'le de devam etmek istiyordu. Güclü karakterleri kaybetmek istemiyorlar ve bunu anlayisla karsiliyorum ama herseyden en önemlisi sahadaki performans. Duygusalliga yer yok.