Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 aydır kilo vermediği için taraftar özür dilemeli. Çok haklısın.Bu adama niye bu kadar yukleniyonuz anlamadim. Kotu oynadi derseni katilirim. Yeterince kosmadi deseniz anlarim. Ama oyuna sokan da oyundan cikarmayan da Okan. Gidin ona sallayin birader.
adam aylardır kilo veremedi gram mücadele etmiyor hiçbir işe yaramıyor 15 günden mi düzelecek.Açık açık söylüyorum icardi çok değil 5 maç daha ilk 11 başlasın en iyi ihtimal 3. oluruzŞu milli arada bari bir hırs yap çalış ve eski İcardi’yi ver bize. Tatil fotoğrafı görürsek gerçekten bozuluruz.
ya artik sadece kilodada sorun yok verse bile daha form tutacak zirt birtadam aylardır kilo veremedi gram mücadele etmiyor hiçbir işe yaramıyor 15 günden mi düzelecek.Açık açık söylüyorum icardi çok değil 5 maç daha ilk 11 başlasın en iyi ihtimal 3. oluruz
yok abi yapılacak en iyi hamle devre arası yollamak futbolda romantikliğe yer yok zaten arjantine falan gitmek istiyordu biraralar göndersinler bunun yüzünden takımın ahengi bozulur diye korkuyorum çünkü bir dediğini iki etmeyen hoca var başımızdaya artik sadece kilodada sorun yok verse bile daha form tutacak zirt birt
katiliyorum vallayok abi yapılacak en iyi hamle devre arası yollamak futbolda romantikliğe yer yok zaten arjantine falan gitmek istiyordu biraralar göndersinler bunun yüzünden takımın ahengi bozulur diye korkuyorum çünkü bir dediğini iki etmeyen hoca var başımızda
Ona da kizalim tabi de onu zorlayamayan, calistirmayan sonra da sahaya suren adama da bi laf edin.5 aydır kilo vermediği için taraftar özür dilemeli. Çok haklısın.
Herif kafada futbolu bitirmiş. Böyle birine bir şey yapamazsın. Sahaya sürene ise çok şey yazdım zaten.Ona da kizalim tabi de onu zorlayamayan, calistirmayan sonra da sahaya suren adama da bi laf edin.
Su anda hala lidersen Icardi sayesinde. Kafada futbolu bitirmis denemez. Dogru kullanirsan daha faydasini gorursun.Herif kafada futbolu bitirmiş. Böyle birine bir şey yapamazsın. Sahaya sürene ise çok şey yazdım zaten.
Hiç kullanmazsak faydasını görürüz.Su anda hala lidersen Icardi sayesinde. Kafada futbolu bitirmis denemez. Dogru kullanirsan daha faydasini gorursun.
eleştiri kültürü takımıyız dostum zoruna gidiyorsa fb orada arşın buradaHemen FM kariyeri açıp Icardi'yi satarak içinizi soğutabilirsiniz. Sezon ortası gitmesi/gönderilmesi gibi bir şey söz konusu değil zira.
ONAD BABA'yıeleştiri kültürü takımıyız dostum zoruna gidiyorsa fb orada arşın burada