#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama niye bu kadar yukleniyonuz anlamadim. Kotu oynadi derseni katilirim. Yeterince kosmadi deseniz anlarim. Ama oyuna sokan da oyundan cikarmayan da Okan. Gidin ona sallayin birader.

Şu milli arada bari bir hırs yap çalış ve eski İcardi’yi ver bize. Tatil fotoğrafı görürsek gerçekten bozuluruz.

Şu milli arada bari bir hırs yap çalış ve eski İcardi’yi ver bize. Tatil fotoğrafı görürsek gerçekten bozuluruz.
adam aylardır kilo veremedi gram mücadele etmiyor hiçbir işe yaramıyor 15 günden mi düzelecek.Açık açık söylüyorum icardi çok değil 5 maç daha ilk 11 başlasın en iyi ihtimal 3. oluruz

adam aylardır kilo veremedi gram mücadele etmiyor hiçbir işe yaramıyor 15 günden mi düzelecek.Açık açık söylüyorum icardi çok değil 5 maç daha ilk 11 başlasın en iyi ihtimal 3. oluruz
ya artik sadece kilodada sorun yok verse bile daha form tutacak zirt birt
8 ay kaldi zaten sozlesmesi

arabistan keske devre arasi soyle bir 4-5 milyon teklif etsede yollasak

ya artik sadece kilodada sorun yok verse bile daha form tutacak zirt birt
yok abi yapılacak en iyi hamle devre arası yollamak futbolda romantikliğe yer yok zaten arjantine falan gitmek istiyordu biraralar göndersinler bunun yüzünden takımın ahengi bozulur diye korkuyorum çünkü bir dediğini iki etmeyen hoca var başımızda

Icardi'nin şu fiziki görüntüsü ve hâli, teknik ekip ile yönetime de yazar. Dingo'nun ahırı mu burası diyebilen yok galiba, bir diyet ve özel çalışma programıyla şimdiye uçak olurdu fakat o programı uzatacak lider yok maalesef.

yok abi yapılacak en iyi hamle devre arası yollamak futbolda romantikliğe yer yok zaten arjantine falan gitmek istiyordu biraralar göndersinler bunun yüzünden takımın ahengi bozulur diye korkuyorum çünkü bir dediğini iki etmeyen hoca var başımızda
katiliyorum valla

isterse 100 kilo olsun isterse 5 km koşsun ama ayağına top geldiğinde hareketlenemiyorsa, önüne düşen topa hamle yapacak çabukluğu kalmadıysa yapacak bir şey yok. misal barış eski performansı didişmesi kalmadı ama hiç yoktan ceza sahası çevresinde mücadeleyle, patlayıcılığıyla içeri girip penaltı filan alıyor. icardi'nin kendisini rakip oyuncunun önüne atacak mecali kalmamış ki. dünyanın en iyi bitiricisi olsan nolur lunaparkta sigarasına şut çekilen bir ortam yok. 38 yaşında mertens'in yarı çabukluğu olsa zaten bugün övgüler diziyorduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt