Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.883
- 13.778
- 2.828
İlk 11 başlatmayacağı için ekstra izin vermiştir Okan hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuç? Falcao yürüyecek halde bile olsa şampiyonduk diyorum. Mostafa ile olamıyorsun.Öyle bir söylüyon ki herif çakı gibiydi de keyfinden çıkmıyordu gibi
Herif pert olmuştu yürümeye mecali yoktu. Oynamaması daha hayırlı bizim oldu için. Mostafa daha iyi oynadı o sezon.
Falko oynasa son haftaya kalmadan havlu atardık. Herif yürüyemiyordu işteSonuç? Falcao yürüyecek halde bile olsa şampiyonduk diyorum. Mostafa ile olamıyorsun.
rezil herif
rezil herifler
askın olayım dıyordunGelme lan kal orda.
İlk yılında demisligim vardır. Bu adam kafada bitirmis futbolu.askın olayım dıyordun
Turbo motor taktıracağızAdamın koşacak hali yok halen farkında değilsiniz ama 2 kulvarda ağır maçlar çıkarıyoruz.
Hem CL hem lig ne zaman oynasa takımın temposunun içine edildi takım öne değil arkaya yaslandı.
Icardi de aynı şekilde şu an 11 oyuncusu değil. Ama hiç katkı vermiyor gibi bir durum yok. Aksine geleni atıyor yine. Ona rağmen Falcao muamelesi görmesini anlamadığımı ifade etmek istedim. Osimhen yoksa mesela, 11 kişi oynatacak (mevcut haliyle) Barış veya Ahmed mi oynamalı yoksa 10 kişi oynatacak Icardi mi? 10 maçın 9'unda Icardi'yi tercih ederim.Falko oynasa son haftaya kalmadan havlu atardık. Herif yürüyemiyordu işte
Hatta Terim, Mostafa gayet iyi gidiyorken ikisini birden oynatma sevdasına düştü. Ondan sonra Ankara maçından sonra sıçış başladı.
Barış > Sallai > Ahmed > IcardiIcardi de aynı şekilde şu an 11 oyuncusu değil. Ama hiç katkı vermiyor gibi bir durum yok. Aksine geleni atıyor yine. Ona rağmen Falcao muamelesi görmesini anlamadığımı ifade etmek istedim. Osimhen yoksa mesela, 11 kişi oynatacak (mevcut haliyle) Barış veya Ahmed mi oynamalı yoksa 10 kişi oynatacak Icardi mi? 10 maçın 9'unda Icardi'yi tercih ederim.
Barış > Sallai > Ahmed > Icardi